Kazanç Tablosu Hk.

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Öncelikle bilmeyenler için söylüm Yılbaşından sonra artık Youtube kazançları Adsense den bakılamıyacak.

6yjgX7.png
[/url][/IMG]

Asıl konuyu açma sebebime gelicek olursak

Sanırım artık kanal analytics den kazançları görmek için 2-3 gün geriden gelmek zorunda kalmayacağız 24 saat içinde yansıyacak olabilir.

Peki neden böyle bir şey söylüyorum ? :)

''Kanal Analytics Güncellendi'' konusunda adsense de henüz böyle bir uyarı çıkmamışken mesajım bir gariplik olduğunu yazdım

10 Aralık İZLENİM güncel ama nedense olan dan az yansıdı hafta sonu son 48 saatte başmıştım kesinlikle 15-20 bin izlenim eksik hatta hafta içine girmemiz den dolayı izlenim düştü ama gine de son 48 saat izlenim hafta sonu olarak gözterdiği izlenim den daha fazla...

Sadece bu da değil... Yeni açtığım kanala ilk defa dün gece yani 12-12-2017 de saat gece 3-4 arası video yayınladı ve şimdi baktığım da 6 izlenim alan videomun 3 izlenimi kanal analytics den gözüküyor..

adsense gibi an an gösterebillir yt analatik oraya kesin el atarlar ...

ytde bi günlük rapor olayı olsa güzel olurdu.

daha iyi olur belkide. youtubedeki sayımla, adsensedeki sayım tutmuyor. Belki bizler için iyi gelirli olur değişimler...

Adsensedeki kazançlar zaten tutmuyordu diyenler gerçekten tuhafsınız ya. Madem tam kazanç merakınız var gidin gene yt'den bakın tutan yok ki zaten sizi. Adsensede kazançların gözükmesi en azından benim için iyiydi. Bir sürü kanal var zırt pırt girip ne getiriyor acaba, videolarda sıkıntı varmı, reklamlar ne durumda acaba, sarı dolar çıkmış mı diye bakamam. Adsensedeki kazançlara göre bi fikrim oluyor ve kanala kazançlar gitmediği sürece girmiyordum. Azcık mantıklı yorumlar yapın gözünüzü seveyim.

eski quizin yaptigini getirdile4 adsenseler artik dasbord gorevi gorecek kazanclar analityste yabsiyqcak boyle.sacma.sistem.yok adamlar.partnerleri taklit esiyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri