Öncelikle bilmeyenler için söylüm Yılbaşından sonra artık Youtube kazançları Adsense den bakılamıyacak.
[/url][/IMG]
Asıl konuyu açma sebebime gelicek olursak
Sanırım artık kanal analytics den kazançları görmek için 2-3 gün geriden gelmek zorunda kalmayacağız 24 saat içinde yansıyacak olabilir.
Peki neden böyle bir şey söylüyorum ?
''Kanal Analytics Güncellendi'' konusunda adsense de henüz böyle bir uyarı çıkmamışken mesajım bir gariplik olduğunu yazdım
Sadece bu da değil... Yeni açtığım kanala ilk defa dün gece yani 12-12-2017 de saat gece 3-4 arası video yayınladı ve şimdi baktığım da 6 izlenim alan videomun 3 izlenimi kanal analytics den gözüküyor..
Asıl konuyu açma sebebime gelicek olursak
Sanırım artık kanal analytics den kazançları görmek için 2-3 gün geriden gelmek zorunda kalmayacağız 24 saat içinde yansıyacak olabilir.
Peki neden böyle bir şey söylüyorum ?
''Kanal Analytics Güncellendi'' konusunda adsense de henüz böyle bir uyarı çıkmamışken mesajım bir gariplik olduğunu yazdım
10 Aralık İZLENİM güncel ama nedense olan dan az yansıdı hafta sonu son 48 saatte başmıştım kesinlikle 15-20 bin izlenim eksik hatta hafta içine girmemiz den dolayı izlenim düştü ama gine de son 48 saat izlenim hafta sonu olarak gözterdiği izlenim den daha fazla...
Sadece bu da değil... Yeni açtığım kanala ilk defa dün gece yani 12-12-2017 de saat gece 3-4 arası video yayınladı ve şimdi baktığım da 6 izlenim alan videomun 3 izlenimi kanal analytics den gözüküyor..