Kazancım günlük 1 tl yi geçmiyor

ultrgs1905

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar kazancım günlük 1 tl yi geçmiyor abone sayım 305 ama reklam tıklamalarım 10-15 arası oluyor yardımlarınızı bekliyorum

Benim de ilk zamanlar öyleydi tabii. Çok da zaman geçmedi. Ancak abone 305 dediğine göre 1 kanalın falan var. Çok fazla kanal yapıp doğru olanı bul.

kanal özgün kanal ise sossal medya ile besle sürekli kanalı. video ile alakalı (farklı koyma sonra kanal uçmasın) küçük resimleri özenle seç ilginç olsunlar dikkat çekici olsunlarki izliyici küçük resmi görüp girip izlesin. niche çalışması yapabilirsin.

kanal özgün değilse o kanal gibi 50 kanal daha yap günlük kazanç 50 lira olsun :)

o zaman 1tl geliyor diye şikayet etmeyeceksin ;)

yok hocam anlamadınız bir yönteminiz varsa zevkle dinlerim diyorum ;)

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

kanal özgün kanal ise sossal medya ile besle sürekli kanalı. video ile alakalı (farklı koyma sonra kanal uçmasın) küçük resimleri özenle seç ilginç olsunlar dikkat çekici olsunlarki izliyici küçük resmi görüp girip izlesin. niche çalışması yapabilirsin.

kanal özgün değilse o kanal gibi 50 kanal daha yap günlük kazanç 50 lira olsun :)

50 kanala günde kaç video atmam gerekiyor hocam :)

yok hocam anlamadınız bir yönteminiz varsa zevkle dinlerim diyorum ;)

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

50 kanala günde kaç video atmam gerekiyor hocam :)

cok kanal cok para demek :) ( youtubede ara iyi para getiren kanalları bul kendi kanallarına aktar )

hocam bide özel resimden uyarı aldım ben korkuyorum koymaya :)

bir kanalla zor uğrasıyorum hocam siz o kadar kanala içerik nasıl buluyorsunz ve tek başınıza nasıl yapıyorsunuz :)

Hocam çok kanalım yok. Günde 1 tane falan yapıyorum. Şu an 20-30 kadar var.
400-500 kanal yapmak yerine, araştırıp 20-30 kanal yapmayı tercih ediyorum.

1 kanal ile de çok kazanılması sakıncalı. Giderse, her şey uçar.

Günde en az 2 kanal açın, farklı şeyleri denemekten çekinmeyin.

[MENTION=14254]ultrgs1905[/MENTION] 10 video atarsın kanal kapanır 500 atarsın kapanmaz şans işi belli olmaz. onu sen deneme yanılma yaparak bulacaksın hocam ona göre kendine video sınırı koyacaksın :) 50 kanal günde değilde günlük 10 kanala video yükle bırak günlük düzenli şekilde bunu tekrarla ve yap. ay sonu 300 kanal yapar bunların 100 tanesi kapansa 20 tanesi izlenme yönünden patlasa ay sonu bana dua edersin :) unutma püf nokta çok kanal çok $$$ :)

hocam bide özel resimden uyarı aldım ben korkuyorum koymaya :)

eğer video ile alakasız resim koyarsan alırsın tabi zaten yazarkende söyledim :)

[MENTION=14254]ultrgs1905[/MENTION] 10 video atarsın kanal kapanır 500 atarsın kapanmaz şans işi belli olmaz. onu sen deneme yanılma yaparak bulacaksın hocam ona göre kendine video sınırı koyacaksın :) 50 kanal günde değilde günlük 10 kanala video yükle bırak günlük düzenli şekilde bunu tekrarla ve yap. ay sonu 300 kanal yapar bunların 100 tanesi kapansa 20 tanesi izlenme yönünden patlasa ay sonu bana dua edersin :) unutma püf nokta çok kanal çok $$$ :)

eğer video ile alakasız resim koyarsan alırsın tabi zaten yazarkende söyledim :)

bilgileriniz için teşekkür ederim önemli şeyler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri