kazancıma ne oluyor ?

• Kullanıcı clanu5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

clanu5

Kayıtlı Üye
Merhaba millet benim sorunum şu gece kazancım 4.5liraydı simdi bakiyorum 0.63 gibi bi küsürat olmuş ve he saat bası düstü son gelinen kazanc bu hesap 3-4 gundur var nedeni ne olabilir ? Spamsa kitleyebilirsiniz teşekkurler :)

Tarih aralığını ik başladığınız günden bugüne olarak seçin bide öyle bakın.

Türkçe meali;
Merhaba millet benim sorunum şu, gece kazancım 4.5 liraydı, şimdi bakiyorum 0.63 gibi bir küsürat olmuş ve her saat başı düşüyor. Son gözüken kazanç bu şekilde oluyor. 3-4 gundur bu sorun var nedeni ne olabilir? Spam ise kilitleyebilirsiniz, teşekkürler.

günlük kazanç farkınımı soruyorsunuz tam anlatamadınızda eğer dün 4.5 tl bugün 0.63 ise normal bir durum olabilir bazen 100 tl gelir 5 tl düşebilir yada izlenen videolar iyi hit alan telif eşleşen yemişte olabilir bu iki ihtimalide değerlendirin.

Tabletteyim fotoda atamiom biraz cahillim k.b :D gece herr saat başı baktıgımda 4.5 liradan 0.20-0.25 kuruş eksiliyordu simdi ki durum 0.63 kuruş kalmış

Tabletteyim fotoda atamiom biraz cahillim k.b :D gece herr saat başı baktıgımda 4.5 liradan 0.20-0.25 kuruş eksiliyordu simdi ki durum 0.63 kuruş kalmış

büyük ihtimal bgbg yi baz alıyorsun yanlış yerden bakıyorsun kısaca

Kanallarını kontrol edersen büyük ıhtımal sorunu anlayabılırsın sana para kazandıran videolara eşleşen gelmıs olabılır veya bazı vıdeolarda ızlenme bellı bir süre sonra çok azalıyor

722af9076645add8b506508d71efd946.jpg
toplam kazanç bu gorunuo daha dün 4.50 gibi bi seydi yanlıs yerden bakiorsam bi arkadaş link atabilir mi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri