Kazancın %90'ını ödeyen partner varmı ?

• Kullanıcı IKadavra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

IKadavra

Kayıtlı Üye
Kazancın %90 ını ödeyen partner arıyorum ama bulamadım yok galiba ?
Özgün kanal sokulacak. Adsense ile özgün çalışmak istemiyorumda.

Özgün kanalsa ve tutan abonesi olan kanalsa eğer bazı partnerler özel anlaşma yapıyor diye duymuştum. İyi olanlar ama dediğim gibi abone sayısı ve hit sayısı yüksek olması lazım..

hocam o şartın sağlanması için kanalın hatrı sayılır bi kitleye hitap etme şartı vardı sanırım. kanalınıza güveniyorsanız socialblade'de üst sıralardaki partner networklerinden az kanal bağlı olup kazancı çok görünenleri bi inceleyin isterseniz.

146 abone
653 görüntüleme

şuan kanalın istatistikleri böyle aboneler organik. Kanalın tutmaması için bi sebep yok diyebilirim. Araştırmaya devam

6k abone 5milyon izlenme var ben girebilirmiyim geçen ay 2m izlenme aldım aylık 1m izlenme aliyorum yaklaşık olarak

adsenseden gına geldi bu ay 2,2 bin tl kesti kesinti oranı %36 geçen ay bin tl kesti ondan önceki ay da 1000 tl kesti

Kazancın %90 ını ödeyen partner arıyorum ama bulamadım yok galiba ?
Özgün kanal sokulacak. Adsense ile özgün çalışmak istemiyorumda.

creative partner herkese % 90 öder
kanalın kapanmadıgı sürece her zaman paranı alırsın
kanalın kapanırsa paranı alamazsın

izlenmelerin ve kanalın özgünse adsense kesintiler düşer(Mesela ortalama%20 kesiyorsa %10 a ve daha aşağıya düşer).Ayrıca bazı partnerlar%80 falan veriyor.Birde çok fazla izlenimin olursa mesela aylık 1-2M o zaman partner a girmeden önce mesaj yoluyla ulaşıp anlaşma yapabilirsin.

%70 ödüyomuş onlar :(

hocam şu an için sana daha fazlasını vermezler sanırım, abonen 3-5k yı geçmesi lazım
diğer arkadaş için dedim ben, özgün içerik yüksek abone olursa, partnerler size özel tekliflerle %90'lara kadar çıkıyor, yoksa çok zor

Olay yüzdelere bakmak değil ne kadar kazandırdığına bakmak. Mesela %90 ödeme yapan bir partner 1000 izlenime 10 dolar kazandırıyorken, başka bir partner %70 ödeme yaparak 1000 izlenime 30 dolar kazandırabilir. Sana daha çok reklam sağlayan firma, her zaman daha iyidir.

146 abone
653 görüntüleme

şuan kanalın istatistikleri böyle aboneler organik. Kanalın tutmaması için bi sebep yok diyebilirim. Araştırmaya devam

Ama sen şuan harbi dalga geçiyorsun ha? 653 görüntülenme ne :confused: sen o ızlenımle Lıfe Partnere gıremessin gelmiş konu açıyorsun %90ını odeyen partner arıyorsun daha 1k izlenımın yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri