kazançlar hakkında soru

• Kullanıcı teknoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

teknoss

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, parnterlikte yeniyim ilk kez bir partnerliğe geçtim geçen hafta.

Şimdi benim girdiğim networkte kazandığım parayı siteden göremiyorum, analytics ten görebiliyorum youtube tan.

Screenshot by Lightshot
genel bakıştaki istatistikler bu şekilde, ordaki kazanç yanında yazan gösterimin kazancı değil diye duydum öyle midir ? (umarım öyledir :))

Screenshot by Lightshot
reklam performansında da bu istatistikle karşılaşıyorum. Yaklaşık olarak bin gösterim başına alacağım fiyat buradaki midir ?

bu ikisini biri detaylıca anlatabilirse çok mutlu olurum.

Hocam şimdi her 1000 gösterime 6 dolar almayacaksınız, her para kazandıran(reklam çıkan,tık alan) 1000 gösterime 6 dolar alacaksınız ki buda demektir ki 5 veya 10 bin gösterimde bir 1k paralı gösterim yapar ortalama.Tabi bu dediklerim içerikten içeriğe değişir belli ki uzun video çalışıyosunuz acele etmeyin derim, zaten analytics bazen 1 hafta geç gelir okadar nalet bişeydir :D Partner işi sabır ister ama güzel çalışmayla iyi bişeyler kazanabilirsiniz.

Hocam şimdi her 1000 gösterime 6 dolar almayacaksınız, her para kazandıran(reklam çıkan,tık alan) 1000 gösterime 6 dolar alacaksınız ki buda demektir ki 5 veya 10 bin gösterimde bir 1k paralı gösterim yapar ortalama.Tabi bu dediklerim içerikten içeriğe değişir belli ki uzun video çalışıyosunuz acele etmeyin derim, zaten analytics bazen 1 hafta geç gelir okadar nalet bişeydir :D Partner işi sabır ister ama güzel çalışmayla iyi bişeyler kazanabilirsiniz.

hocam anlamadığım konu şu her izlenimde reklam çıkmıyor mu ki ortalama 5-10k izlenime 1k paralı gösterim alıyoruz, adblock vs. kullananlar olsa yine 2-3k ya 1k falan yapması lazım ya bana çok az geldi, açıklama için teşekkürler bu arada :)

hocam anlamadığım konu şu her izlenimde reklam çıkmıyor mu ki ortalama 5-10k izlenime 1k paralı gösterim alıyoruz, adblock vs. kullananlar olsa yine 2-3k ya 1k falan yapması lazım ya bana çok az geldi, açıklama için teşekkürler bu arada :)

Hocam değişkenlik gösterir iste 2-3 k da olabilir kanala içeriğe bagli :D

Tost makinası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri