Kazançlarda düşüş yaşayan varmı ?

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

suat37

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2024 te kazançlar yarı yarıya düştü, sizde durumlar nedir ?
Adsense bir açıklama yapmış ve artık tıklamaya değil gösterime ödeme yapıyor gibi bir söylenti duydum, Bununla alakalı bir durum olabilirmi ?

Global izlenme alan kanalım stabil, TR izlenim alan kanallar neredeyse %50 düştü :)

Global izlenme alan kanalım stabil, TR izlenim alan kanallar neredeyse %50 düştü :)

Aynen öyle. Sorun globalde değil TR'de. Aralık ayı normalde YT için en bereketli aylardan biridir. Ama gelirler yerlerde. Bu noktadan sonra Türkçe içerikle YT'de yeni bir şey yapmak mümkün değil. Olanı sürdürmek bile nasıl olacak bilemiyorum.

TR %50 Düştü

söylenti degil,bizzat adsense in duyurusu hocam.tüm adsense hesaplarının mail adreslerine bilgi mailı attılar bunla ilgili bi ara.

ABD izlenim %50 den fazla düşüş...

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

söylenti degil,bizzat adsense in duyurusu hocam.tüm adsense hesaplarının mail adreslerine bilgi mailı attılar bunla ilgili bi ara.
Nedir duyuru??

Giderek düşüş yaşıyorum. Bgbg 400 Tl'lerden 150 Tl Civarına düştü. Bu şekilde giderse çalışmaya gerek yok. Asgari ücret bile 17000 + sigorta

Giderek düşüş yaşıyorum. Bgbg 400 Tl'lerden 150 Tl Civarına düştü. Bu şekilde giderse çalışmaya gerek yok. Asgari ücret bile 17000 + sigorta

400 TL bgbg mi olur hocam 😀 20 tl yi görünce yarabbi şükür diyorum

sadce yotubea özel degil izlenmelerde düştü sanki her platformda yt daily tiktok vs

çocuk kanalı,BGBG 6-7 lerden 4 e düştü
Tıklama ya da izlenim e göre bakıyorum mterikler ikisinde de ters yani onunla ilgili değil Türkiyeyle ilgili bir durum gibi görünüyor
düzeltme:
diğer ülkelerde de aynı olduğu kesin ise
o zaman bir düşüş olduğu kesin,ama sebep belli değil

Son düzenleme:
çocuk kanalı,BGBG 6-7 lerden 4 e düştü
Tıklama ya da izlenim e göre bakıyorum mterikler ikisinde de ters yani onunla ilgili değil Türkiyeyle ilgili bir durum gibi görünüyor.

Farklı ülkerler ile ilgili kanallarımdada durum aynı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri