Kazançlardaki düşüş ?

• Kullanıcı koray2828
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

koray2828

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikler merhaba son bir haftama baktığımda adsensemde genel bir düşüş var acaba siz de de böyle mi merak ettim. Sebepleri üzerine ne yorum yapabilirsiniz ?

Hangi istatistiğin düşüşte olduğunu söylerseniz daha sağlıklı yanıtlar alabilirsiniz. İzlenme mi, sayfa to mu, tbm mi hangisi düşüşte?

Kısa videolar yüklemeye mi başladınız? 10 dakikadan uzun videolarda gösterim sonrası reklamlar çıkıyor bildiğiniz gibi. Aklıma gelen bir başka neden ise içerik kaynaklı olabilir. Son bir haftada farklı bir içeriğe mi yöneldiniz?

Kısa videolar yüklemeye mi başladınız? 10 dakikadan uzun videolarda gösterim sonrası reklamlar çıkıyor bildiğiniz gibi. Aklıma gelen bir başka neden ise içerik kaynaklı olabilir. Son bir haftada farklı bir içeriğe mi yöneldiniz?

son günlerde 10-12 tane kanal bağladım fakat gösterim sayısı düşük kanallar yani gösterim sayısına fazla bi etkisi yok şimdilik ama TO ya etki eder mi ?

Futbol, komik video tarzı pek tık almayacak içerikte ise edebilir.

Reklam kalitesindeki değişimden olduğunu düşünüyorum sonuçta sürekli aynı reklamlar çıkmıyor. Günü geliyor çok ilgi çeken ve (to yu yükselten) tbm si yüksek reklamlar çıkıyor günü geliyor durum tam tersi oluyor. Reklam verenler yeni reklamlar çıkardıkça durum böyle dalgalı olarak sürekli gider bence.

Reklam kalitesindeki değişimden olduğunu düşünüyorum sonuçta sürekli aynı reklamlar çıkmıyor. Günü geliyor çok ilgi çeken ve (to yu yükselten) tbm si yüksek reklamlar çıkıyor günü geliyor durum tam tersi oluyor. Reklam verenler yeni reklamlar çıkardıkça durum böyle dalgalı olarak sürekli gider bence.

yani bu tarz dalgalanmaların normal mi olduğunu söylüyorsunuz ?

yani bu tarz dalgalanmaların normal mi olduğunu söylüyorsunuz ?

Ben normal olduğunu düşünüyorum son 1 aydır video falan yüklemiyorum bu toplu kanal kapanmasından yoğunluğumdan vs dolayı bende dalgalanma oluyor bunlara dayanarak normaldir diyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri