Kazançlarınızı koyun da moralimiz düzelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nescafe3in1

Yasaklanmış
4 ay oldu hala doğru düzgün para kazanabilmiş değilim. Ebook vds derken 200tl cebimden ödedim hala adam akıllı günden güne kazanç sağlayan kanalım yok. Olmadı değil 4 aydır sürekli bilgisayar başındayım neredeyse yüklemediğim kategori kalmadı ama sürekli kanallar para kazanmaya kapandı. Adsense değiştirdim yine kapandı. Muhammed hocanın ebookunu bekliyorum para kazanmaya açacağını söylüyor 1 ocakta yayınlıcaktı hala ortalıkta görünmüyor. Ailemle sıkıntıya girdim okulumu ektim karşılığını hala alamadım.

Kısacası günün en az 10 saati pc başında video upload ediyor olmama rağmen sağlam bir kategori bulamadım ve moralim çok bozuk. Sizden istediğim kazançlarınızın fotosunu çekip buraya koyar mısınız? Biraz saçma görünüyor olabilir ama gerçekten insanı motive ediyor :)

4 ay oldu hala doğru düzgün para kazanabilmiş değilim. Ebook vds derken 200tl cebimden ödedim hala adam akıllı günden güne kazanç sağlayan kanalım yok. Olmadı değil 4 aydır sürekli bilgisayar başındayım neredeyse yüklemediğim kategori kalmadı ama sürekli kanallar para kazanmaya kapandı. Adsense değiştirdim yine kapandı. Muhammed hocanın ebookunu bekliyorum para kazanmaya açacağını söylüyor 1 ocakta yayınlıcaktı hala ortalıkta görünmüyor. Ailemle sıkıntıya girdim okulumu ektim karşılığını hala alamadım.

Kısacası günün en az 10 saati pc başında video upload ediyor olmama rağmen sağlam bir kategori bulamadım ve moralim çok bozuk. Sizden istediğim kazançlarınızın fotosunu çekip buraya koyar mısınız? Biraz saçma görünüyor olabilir ama gerçekten insanı motive ediyor :)
Aslında başkasının kazancı bize hiçbirşey kazandırmıyor. Tabiiki hırstan başka. Ben seviyorum böyle konuları insanların kazandığını görmek gerçekten motive ediyor beni :)

+1

Herkesi motive etmiyor malesef. Bence yasak olmalı böyle konular ve paylaşımlar. Sadece zorunlu kalındığında kazançlar gösterilebilse daha iyi

Başkalarının ebookları vdsleri ile bir yere varılmazz.Emin ol kendi geliştirdiğin tekniklerle kazanmak çok zevkli oluyor..Tabi bunun yarısıda şans adam gelip senin videonu izlemezse nasıl kazanacaksın?

Valla hocam ben e-book felan olmadan kazananları görüyorum. Kendımde ulastım sayılır gunlk 20 lıraya kadar cıktım yanı belkı cogu arkadas ıcın ufak mıktar ama sevndrdı benı farklı farklı ve tamamen yabancı ıcerklerden elde eettım bunu tek sorunum suan adsense ban onuda cözersem bende kazananlar kervanına gırecem galıba :)

Valla hocam ben e-book felan olmadan kazananları görüyorum. Kendımde ulastım sayılır gunlk 20 lıraya kadar cıktım yanı belkı cogu arkadas ıcın ufak mıktar ama sevndrdı benı farklı farklı ve tamamen yabancı ıcerklerden elde eettım bunu tek sorunum suan adsense ban onuda cözersem bende kazananlar kervanına gırecem galıba :)

E-book olmadan kazananlara neden şaşıyorsunuz. Ben cidden hayatımda e-book görmedim. Ne olduğunu bile bilmiyorum sadece youtube hakkında bilgiler içeren bir şey diye tahmin ediyorum )

Ben yazayım moraliniz düzelsin
2 video toplam 250 izlenim tahmini kazanç 0,4$ :-D

e bookların bir faydasını görmedim. e booklarda bilinen şeyler var, muslera 06 nın ücretsiz yayınladığı yazılar daha faydalı.

Öyle deme seninki bildiğin şans işi :)

Bence değil hocam. Ben e-booka para vermedim. Sadece elime geçen bir e-booku okudum ondada burada açılan konuların düzenlenmiş şekilleri vardı.

Günde 70 TL'ye çıktığımı hatırlıyorum.

Gövde gösterisinin manası yok bence.Sonrasında bir çok tartışma çıkıyor.

E-book olmadan kazananlara neden şaşıyorsunuz. Ben cidden hayatımda e-book görmedim. Ne olduğunu bile bilmiyorum sadece youtube hakkında bilgiler içeren bir şey diye tahmin ediyorum )

Hocam yanlıs okudun galıba :) E-book felan olmadan kazananları gördüm dedm bende e-book yada yardımcı bısı kullanmadan yaptım 20 lıraya
kadar ulastım adsense ban sorunu ıle karsı karsıyayım suanda dedım .)

1.110 - 37 - 3,33% - 0,11 TL - 3,56 TL - 3,95 TL

Al moralin düzelsin.
Daha toparlayamadım.
Ah o para kazanmalar kapanmasaydı.
:D

bu gün Tbm yerlerde resmen , berbat durumda , kazancımı koysam milletin morali bozulur :D

Hocam yanlıs okudun galıba :) E-book felan olmadan kazananları gördüm dedm bende e-book yada yardımcı bısı kullanmadan yaptım 20 lıraya
kadar ulastım adsense ban sorunu ıle karsı karsıyayım suanda dedım .)

Valla hocam ben e-book felan olmadan kazananları görüyorum.

Bu cümlede bir şaşkınlık ifadesi var dostum )
Örnek vereyim )

Valla hocam ben ceza sahasından gol atanları gördüm. Buradan ceza sahasından gol atmak sanki şaşılacak bir şeymiş gibi anlaşılır ) En azından ben öyle anlıyorum.

Neyse bu kadar Türkçe dersi yeter )

x8l4kx.jpg

Böyle uzayıp gidiyor :D

MaşAllah diyin Allah Size daha çoğunu versin :) Not:Partner kanal

İzlenim 1187
Tıklamalar 9
Sayfa TO 0,76
TBM 0,14
Sayfa BGBG 1,07 TL
Toplam kazançlar 1,28 TL

ben de 6 aydır uğraşıyorum hala 5 tl ve üzerine çıkaramadım günlük kazançları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri