nescafe3in1
Yasaklanmış
4 ay oldu hala doğru düzgün para kazanabilmiş değilim. Ebook vds derken 200tl cebimden ödedim hala adam akıllı günden güne kazanç sağlayan kanalım yok. Olmadı değil 4 aydır sürekli bilgisayar başındayım neredeyse yüklemediğim kategori kalmadı ama sürekli kanallar para kazanmaya kapandı. Adsense değiştirdim yine kapandı. Muhammed hocanın ebookunu bekliyorum para kazanmaya açacağını söylüyor 1 ocakta yayınlıcaktı hala ortalıkta görünmüyor. Ailemle sıkıntıya girdim okulumu ektim karşılığını hala alamadım.
Kısacası günün en az 10 saati pc başında video upload ediyor olmama rağmen sağlam bir kategori bulamadım ve moralim çok bozuk. Sizden istediğim kazançlarınızın fotosunu çekip buraya koyar mısınız? Biraz saçma görünüyor olabilir ama gerçekten insanı motive ediyor
Kısacası günün en az 10 saati pc başında video upload ediyor olmama rağmen sağlam bir kategori bulamadım ve moralim çok bozuk. Sizden istediğim kazançlarınızın fotosunu çekip buraya koyar mısınız? Biraz saçma görünüyor olabilir ama gerçekten insanı motive ediyor