Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
60 alacaktım 770 kesinleştiama 770'i de alamıcam adsense gidecek gidemiyor
Önceden 800 kesinlişecekti 2000 kusur kesinleşti ve aldık.
herkese 1 kere olmuş sana 2. kere mi oldu hocam.![]()
Evet hocam işte diğer 2300 falan diye hatırlıyorum 1500 ekstra vermişti yani. Zaten normale hiç bir zaman %20 kesintiyi geçmemiştir o bile olmadı diyebilirim.
hocam tek adsense mi var yoksa 2 tane mi .
2 tane vardı hocam. Bunlar ayrı ayrı zaman aralıklarında olan olaylar. Adsenseyi bıraktım ve artık bir daha kullanmak istemiyorum.
1500 tl fazla verse ne olacak ki geçen 2 adsenseyi banlayarak kat kat fazlasını aldı.
hmm 1 adsenseye 1 ,diğer adsense ye 1 olarak vermiştir belki. spam mı yapıyodunuz. ben manuel çalışıyorum. sıkıntı olmaz heralde.
Tıklanan reklamdan ürün satışı vb. olursa guugıl bunu size yansıtıyor, forumda örnekleri mevcuttu sanırım.
onun için Bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor bu kutucuğun işaretli olması gerekiyor sanıyorsam değil mi? Ben hiç işaretlemiyorum bunu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.