Kazandıran kanala eşleşen geldi

• Kullanıcı dombalak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

dombalak

Yasaklanmış
1,5 senelik kanalımda en çok para kazandıran videoma eşleşen geldi.

videonun 2milyon izlenmesi var ve artık para kazandırmıyor, reklam var ama gelir boşa gidiyor

videoyu gizliye mi alayım, benim sayemde kazanmasınlar

bu video kazandırmayınca kanalın geliri 2-3 tlye düştü

kanaldaki videolar genelde 10dk altı, şimdi ben bu kanalı ne yapayım

2,5m izlenme
730 abone
10dk altı videolar
1,5 senelik kanal

partnere sokayım diyorum ama videolar kısa, yeni videolar yükleyeyim diyorum ama aboneleri nasıl memnun edeceğim

şaştım kaldım biri akıl versin lütfen

Son düzenleme:
Günlük ne kadar izlenme geliyordu? Abonen ne kadar?

Sakın videonu gizleme. İzlenmeye devam etsin, kanalın izlenir güncel kalsın. Partnere geçebileceğin içerikse durma Life partnere geç. Videon izlendiğinde sağ tarafta da yine senin kanalının videoları çıkacak partner olunca. İnsanlar videonu izleyince sağdan yine kanalındaki diğer videoları izleyecek ve izlenme sayın artacak.

Videonun içine videoyu izlemeyi engellemeyecek ve rahatsız etmeyecek şekilde başka ilgi çekici videolara ek açıklama şeklinde yer verebilirsin. Ya da sol üst tarafa küçük bir yazıyla daha fazlası için abone olun diyebilirsin.

Geçen ay bir video yükledim, 10.000 izlendi sonra eşleşen geldi. Silmekle silmemek arasında kalmıştım ve silmedim. Şu an 7 milyon izlenmeyi geçti ve o izlendiği için diğer videolarım da izlendi, bana büyük bir getirisi oldu.

Silme videoyu, dediğimi yap. Ek açıklamalar yap, yeni videolar koy.

Seni bu sıkıntıdan kurtarabilirim lakin, kanalını bana devretmen gerekiyor. Abonelerini mutlu edeceğim söz veriyorum sıkma bu kadar canını. :)

İnsanlara iyilik yapmıcaksın ....................

Son düzenleme:
ama sırtımdan para kazanması sinirimi bozuyor

içeriği genel içerik her partner kabul eder

kanalın günlük toplam 5k izlenmesi var günde

medyanın ismini niye vermeyeyim ki, youtubenin en çok telif eşleşen verenlerinden biri :) bilmeyen yok

Hacı bnm 3milyon izlenen videoma eşleşen gelmişti ve ümidi kestmiştim kanaldan kabul ettim eşleşeni ve asıl bomba 1 hafta sonra eşleşen kendi kendliğine kalktı... Takır takır kazandıryor eskisi gibi...Şuan video 6 milyona doğru gidiyor maşallah :)

Son düzenleme:
İnsanlara iyilik yapmıcaksın ....................

Son düzenleme:
[MENTION=9822]dombalak[/MENTION]

Verdiğin isimle sitesine kadar buldum mesajını editle kanalını kapatırırlar

hocam biraz heyecanlısın galiba anlamadım düşünceni.

ali nin velinin kanalından bahsetmiyoruz, cms olan, contetnt id ye sahip bir network bu firma

neden heyecan yaptın anlamadım

kanal kapansa ne olacak geliri sıfıra geldi nerdeyse

o firmayı yeni duyuyorsan birşey diyemem

neyse konu dağılmasın hala öneri bekliyorum

hocam biraz heyecanlısın galiba anlamadım düşünceni.

ali nin velinin kanalından bahsetmiyoruz, cms olan, contetnt id ye sahip bir network bu firma

neden heyecan yaptın anlamadım

kanal kapansa ne olacak geliri sıfıra geldi nerdeyse

o firmayı yeni duyuyorsan birşey diyemem

Heyecanlımı. Peki hocam işin rast gelsin haklısın.(isteyene siteyi pm atarım )

bendede aynı durum tam kazanırım derken eşleşen geldi videoma umarım tez zamanda kalkar

10 aydır eşleşen yemeyen ve günlük 300-500 arası kazandıran videolara son 2 haftadır yağmur gibi eşleşen yağdı şu anda bütün videolarım eşleşenli kuruş kazanamıyorum :D

hocam benım kanallarımada eslesen gelmeye basladı 3 4 aydır sorun olmayan kanallara ses eslesenlerı felan gelmeye basladı .

---------- Spam Engelliyici 00:16 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

10 aydır eşleşen yemeyen ve günlük 300-500 arası kazandıran videolara son 2 haftadır yağmur gibi eşleşen yağdı şu anda bütün videolarım eşleşenli kuruş kazanamıyorum :D

aynen hocam benımde kanallara eselesen gelmeye basladı umarım sıkıntı cıkarmazlarda .

ama sırtımdan para kazanması sinirimi bozuyor

içeriği genel içerik her partner kabul eder

kanalın günlük toplam 5k izlenmesi var günde

medyanın ismini niye vermeyeyim ki, youtubenin en çok telif eşleşen verenlerinden biri :) bilmeyen yok

yanlış anlamazsanız bir şey soracağım. Videonuza eşleşen geldiyse demekki o ana kadar siz videonun asıl sahipleri üzerinden para kazanıyordunuz. Adamların bunu anladığında sizin sırtınızdan kendi içerikleriyle para kazanmaya çalışmaları normal bir şey değil mi acaba? :)

çoğu şirket ve şahıslar telif yollamak yerine eşleşen yollamaya başladı. Sanırım bu youtube işinden herkez pay almak istiyor.

bendede 7 aylık kanal vardı günlük 60.000 izlenim vardı 3.500.000 milyonu deviren videoma dün akşam disneyden dünya engeli geldi kabul ettim ve gizledim inş, kendiliğinden kalkar...:(

bendede 7 aylık kanal vardı günlük 60.000 izlenim vardı 3.500.000 milyonu deviren videoma dün disneyden dünya engeli geldi kabul ettim ve gizledim inş, kendiliğinden kalkar...:(

Eşleşen pek önemli değil ancak dünya engeli çok tehlikeli bütün kanallarının para kazanması kapanabilir dikkat etmeni öneririm.

Eşleşen pek önemli değil ancak dünya engeli çok tehlikeli bütün kanallarının para kazanması kapanabilir dikkat etmeni öneririm.

1 tane geldi 1 hafta içinde gider diye bekliyorum yoksa kaldıracam. 7 ay sonra bu nasıl geldi onuda anlamış değilim:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri