Arkadaşlar merhaba. Bu konu yeni başlayan arkadaşlara fikir vermesi açısından açıldı.Forum sitesinde kazanç ekranlarını paylaşmak yasak olduğundan aylık kazandığım miktarı veremiyorum.Ancak size uyguladığım yöntemlerden biriyle ilgili bir video sunacağım. arkadaşlar bu videoyu 15 dakikada hazırladım. Görüntü kalitesiyle şununla bununla uğraşmadım. Şu haliyle inanın bana çok kısa sürede binlerce izlenim alacak. Nereden mi biliyorum ? Çünkü ben aylardır bu yöntemi uyguluyorum ve sürekli risksiz para kazanıyorum.Ancak şunu da söyleyeyim eğer abonenizin ve izlenimlerinizin çok daha fazla olmasını istiyorsanız daha kaliteli işler çıkarmalısınız. Bu video sadece size fikir versin diye tarafımca hazırlandı. Görüntüleri birleştirip yayınlayın ve mucizeyi görün.Aylık 4 haneli kazanan bir kişi olarak verdiğim bu tavsiyeyi uygulamanızı size öneririm.
New Cars Show 2014 - YouTube
Arkadaşlar ben sadece size fikir olarak bunu verdim. Siz kendinize göre geliştirebilirsiniz.Şunu belirteyim Araba tutar mı demeyin en çok aranan 3 kategoriden birisi ve youtube her ay milyarlarca izlenim alıyor. siz beni dinleyin bu kategoriyi ihmal etmeyin..
New Cars Show 2014 - YouTube
Arkadaşlar ben sadece size fikir olarak bunu verdim. Siz kendinize göre geliştirebilirsiniz.Şunu belirteyim Araba tutar mı demeyin en çok aranan 3 kategoriden birisi ve youtube her ay milyarlarca izlenim alıyor. siz beni dinleyin bu kategoriyi ihmal etmeyin..
Son düzenleme: