Kazanmak,Kısa Sürede Bol İzlenim,Kategori Arama Derdinden Kurtulmak

• Kullanıcı maxiimuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

maxiimuss

Kayıtlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar !

Vakit oldukça dilimiz döndükçe kendimizce geliştirdiğimiz ve tecrübesini edindiğim bazı şeyleri paylaşıcam.Bunlar basitten ileri düzeye doğru gidecektir.

Kategor Bulamıyorum Ne Yükleyeyim ?

Arkadaşlar öncelikle bu soruyu kendinize sakın sormayın.Bu soruyu sorarsanız yüklücek birşey bulamaz,çaresizliğe düşer ve sonunda bu işi bırakırsınız.15,16 yaşında çocuklar 5 rakamlı kazanıyor aylık.Siz niye kazanamıcaksınız ki ?
Tek çözüm inatçı olmak,bırakmamak ve çalışkan olmaktan geçiyor.

Şimdi size kategori bulmadaki tavsiyem şudur.Arkadaşlar öncelikle kesinlikle USA çalışmanızı ve haliyle ingilizce çalışmanızı tavsiye ederim.Çince,Rusca falan filan bunları bir kenara bırakın.Çünkü Youtube'a gelen hitlerin %70 i Amerika'dan geliyor.Bu Youtube un kendi verileri.Her neyse hangi ülke ve dili çalışacağımıza karar verdik.Girin dünyanın en çok izlenen kanallarına.Zaten neredeyse hepsi USA kanalı.Bu kanalların hepsinin elbette web siteleri var.Bu web sitelerin TalkShow programları,diziler,haftaiçi hergün olan programlar vs vs sıralanıp gider bu şekilde.Her kanalda mutlaka vardır.Buradan her kanal için 5 program deneseniz.Sadece 1 tanesi dünya engeli vs vermese sadece bu programdan aylık 1,2 k kesin kazanırsınız.Ancak kendinize dizi,film,program vs seçerken bu program,dizi veya filmin çok izlenen ve çok popüler olmamasına dikkat edin.Hep ya az izlenen ya da orta seviyede izlenenleri siz deneyin.Çünkü çok izlenen ve popüler olanlar dünya engeli,telif vs vs sürekli verir.Bu yüzden kazandırmaz.Yani bizim amacımız milyon izlenim almak değil.Az ölçekli birkaç bin izlenim ile sürümden kazanmak.Birde az veya orta izlenen program,dizi veya filmilerin youtube a yükleyinide az oluyor.Böylelikle videolarınızın ilk sayfada çıkma olasılığı da çok yüksek.Yani bu şekilde dediğim gibi 1 program tuttursanız ki çok daha fazlasını tutturursunuz çünkü çok fazla kanal ve program var çok iyi kazançlar elde edersiniz.

Sonuç olarak bu orta seviyede yada dünya genelinde az izlenen yapımlar haliyle youtube az yüklenir.Siz yüklediğiniz zaman ilk sayfada olur ve 1,2 günde iyi izlenim alırsınız.Sürekli yeni bölümlerini eklemeniz de size çok fazla abone de getirecektir.Kanal 1,2 aya oturup düzenli sabit getir getirecektir.

Elimde sabit gelir sağlatan,bol abone getirten,hiç telif vermeyen birçok program vs var.Ancak bunları kesinlikle paylaşmam.Çünkü amaç size balık vermek değil balık tutmayı öğretmek.Tek yapmanız gereken keşfettiğiniz yapımların yeni bölümlerini girip eklemek.Öyle binlerce spam videoya gerek yok.4,5 kanal böyle kursanız aylık birkaç bin dolar yeterli olur sanırım:)

Bir de son olarak partner çalışacağınız için belirlediğiniz bir programın 2,3 kanalını açın 2,3 farklı partnere başvurun.Böylelikle biri gelmezse diğer gelirYada hepsi de gelebilir:)

Burada amaç az çalışarak,sabit ve nispeten güvenli gelir sağlamaktır.

Umarım bu dediklerimi uygulayabilen özelliklede yeni başlayan,kategori bulmada ve kazanç sağlamada sorun çeken biri uygulayabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sen burda bilgiden daha çok sitenin reklamını yapmşın gibi geliyo

Linki sildim paylaşıcaksanız linksiz paylaşın hocam ha linki neden sildiniz paylaşmıyorum dersenizde konuyu editleyin gerisini ben hallederim başka bir sitenin reklamını yaptıracak değiliz

r10 da bir arkadaş ytforumu kurdurmak istiyordu o sendin sanırım hayırlı uğurlu olsun, bilgilerin anlamak isteyenler için iyi yöntem sunuyor. :)

Hocam onu bunu boşver de benim kendi hazırladığım özgün oyun videolarını (üstelik 3-4 haftalık, index almış videolar) çalıp kendi kanalına yükleyen adam nasıl oluyor 1 hafta sonra ilk sayfaya çıkıyor da ben 2 aydır ilk sayfanın yanından dahi geçemiyorum ?

Linki sildim paylaşıcaksanız linksiz paylaşın hocam ha linki neden sildiniz paylaşmıyorum dersenizde konuyu editleyin gerisini ben hallederim başka bir sitenin reklamını yaptıracak değiliz

R10 da ytpara ilk açıldığı zaman bangır bangır linkler konularak reklam yapıldığını kanıtlayabilirim.Biz başka forumlarda reklamı yaparız başkasına kendi forumumuzda yaptırmayız diyorsanız da diyecek birşey yok:)

Konuyu elbette silmeyin insanlar mümkün mertebe faydalansınlar.

r10 da bir arkadaş ytforumu kurdurmak istiyordu o sendin sanırım hayırlı uğurlu olsun, bilgilerin anlamak isteyenler için iyi yöntem sunuyor. :)
Hayır o ben değilim.Çünkü ben zaten web,seo ve adwords bilgisi üst düzey olan biriyim.İhtiyacım yok öyle birşeye.Bu arada elimden geldiğince basit ve ielri düzey paylaşıcam teşekkürler:)
Hocam onu bunu boşver de benim kendi hazırladığım özgün oyun videolarını (üstelik 3-4 haftalık, index almış videolar) çalıp kendi kanalına yükleyen adam nasıl oluyor 1 hafta sonra ilk sayfaya çıkıyor da ben 2 aydır ilk sayfanın yanından dahi geçemiyorum ?

Hangi oyun,sen nasıl yüklüyorsun,o nasıl yüklüyor bunları bilmeden görmeden birşey dersem yalan demiş olurum hocam.

Serkan abinin konularını editleyip şuraya atmayın yahu

Serkan abinin konularını editleyip şuraya atmayın yahu

Neden böyle birşey yapayım.Şurada insanlar faydalansın diye bazı bilgilerimi paylaşıyorum.Ama sizin gibiler yüzünden insanda heves kalmıyor.Sonra ytpara da niye artık bilgilendirici konu açılmıyor diye başlık açılıyor millet tartışıyor.Sebebi sizin gibi boş konuşan,üretmeyen ve sürekli baltalayan birilerinin bu forumda hala barınmasıdır.

Ben biri konu açsa(Ben asla birinden birşeyi kopyalayıp buraya yazmadım) yazdıkları birilerinin yazılarına benzetmeye çalışsa yinede sizin gibi konuşmam.Siz malesef ilk aklına geleni söyleyen birisiniz.Umarım yaşınız büyüyünce düzelirsiniz.

Neden böyle birşey yapayım.Şurada insanlar faydalansın diye bazı bilgilerimi paylaşıyorum.Ama sizin gibiler yüzünden insanda heves kalmıyor.Sonra ytpara da niye artık bilgilendirici konu açılmıyor diye başlık açılıyor millet tartışıyor.Sebebi sizin gibi boş konuşan,üretmeyen ve sürekli baltalayan birilerinin bu forumda hala barınmasıdır.

Ben biri konu açsa(Ben asla birinden birşeyi kopyalayıp buraya yazmadım) yazdıkları birilerinin yazılarına benzetmeye çalışsa yinede sizin gibi konuşmam.Siz malesef ilk aklına geleni söyleyen birisiniz.Umarım yaşınız büyüyünce düzelirsiniz.

Yok sizin gibiler yok bunun gibiler yok bilmem ne

R10 da ytpara ilk açıldığı zaman bangır bangır linkler konularak reklam yapıldığını kanıtlayabilirim.Biz başka forumlarda reklamı yaparız başkasına kendi forumumuzda yaptırmayız diyorsanız da diyecek birşey yok:)

Konuyu elbette silmeyin insanlar mümkün mertebe faydalansınlar.

R10 un politakaları ve o zaman açılan konular beni ilgilendirmiyor hocam. Kaldı ki r10 webmaster forumu siz bir yt forumunda başka bir yt forumunun linkini paylaşıyorsunuz. R10 da şu an dahi youtube kategorisi yok denilebilecek kadar pasif durumdayken bu konuda lider olan bir forumun hele ki o zamanlar, linklerinin paylaşılmasını sorun etmemiş demek ki r10 yöneticileri ;). Ranklarımızı konularımızı çalanlara dahi sabır gösterirken birde forum üzerinden başka forumlara link verilmesine sabır gösterecek kadar sabırlı değiliz. Kimse kusura bakmasın

Hangi oyun,sen nasıl yüklüyorsun,o nasıl yüklüyor bunları bilmeden görmeden birşey dersem yalan demiş olurum hocam.

Anlamadım ? Tarayıcı üzerinden elle yüklüyorum, pingleme, imleme yapıyorum. Başlık, etiket, açıklama hep seoya uygun güzel özenli hazırlıyorum.

O da büyük ihtimal botla yüklüyor çünkü birkaç kanalını daha buldum vps ile uğraşılmayacak kadar videosu var.

Durum bu hocam adam videoları çaldı tam 1 hafta sonra ilk sayfanın 4-5 sıralarına yükseldi. Şu an 1 ay olmuş durumda o adam ilk sıra ve 3. sırayı kapmış durumda.

Ben tam tmına 2 aydır ilk sayfaya çıkamadım. Nasıl iştir bu :/

Çünkü Youtube'a gelen hitlerin %70 i Amerika'dan geliyor :D :D

İyi güzel anlatşmıssında partner çalışcaksınız dayatması nedir ? Ayrıca ben pek yararlı bilgi göremedim.Artık çoğu program ve dizide görüntü veya ses eşleşeni veriyor.

Son düzenleme:
Çünkü Youtube'a gelen hitlerin %70 i Amerika'dan geliyor :D :D
Komik olan nedir ??
İyi güzel anlatşmıssında partner çalışcaksınız dayatması nedir ? Ayrıca ben pek yararlı bilgi göremedim.Artık çoğu program ve dizide görüntü veya ses eşleşeni veriyor.
Ben birşey dayatmadım.Bu çalışmaları partnerde yapabilirsiniz.Adsense yapmanız çok zordur.O yüzden partner dedim.Benim elimde iyi sayılacak düzeyde bir liste var.Bunlar yapılamıcak olsa tüm programlar ses ve görüntü eşleşeni verse ruh hastasımıyım da bunları anlatayım ??

Ya Allah'ını seven boş konuşmasın,bu bilgilerden faydalanan faydalansın faydalanmayan yoluna baksın.Ne biçim iş bu anlamadım.Bu burada açtığım son bilgilendirme konusu.İleri düzey falan filan açmıcam.Bu nedir ya bilgi veren adama yapılan muameleye bak.Yarın birgün asalaklardan başka kimse kalmayacak anlaşılan bu forumda.

Bu konu taktik paylasimindan ziyade, bilindik birseyin tekrarlanmis olmasi. Bu yüzden ters yorum atanlara kizmaniza gerek yok. O kisilerde o yüzden dalga gecme geregi duymus. Yeni baslayanlar icin bu tür fikirler yeterli olabilir. Yinede paylasim icin tesekkürler.

1.) Dizi,film,program çalışıp partnerden para beklemek boşa geçen zamandır.Önemli olan adsensede geçirmek bu kategorileri.

2.)Verdiğin bilgilerde bilinmedik hiçbirşey yok ki.Dizi,film çalışın demişssin.

3.)Sen önce asalak'ın kelime anlamını öğren sonra mesaj yaz.

Ben birşey dayatmadım.Bu çalışmaları partnerde yapabilirsiniz.Adsense yapmanız çok zordur.O yüzden partner dedim.Benim elimde iyi sayılacak düzeyde bir liste var.Bunlar yapılamıcak olsa tüm programlar ses ve görüntü eşleşeni verse ruh hastasımıyım da bunları anlatayım ??

Ya Allah'ını seven boş konuşmasın,bu bilgilerden faydalanan faydalansın faydalanmayan yoluna baksın.Ne biçim iş bu anlamadım.Bu burada açtığım son bilgilendirme konusu.İleri düzey falan filan açmıcam.Bu nedir ya bilgi veren adama yapılan muameleye bak.Yarın birgün asalaklardan başka kimse kalmayacak anlaşılan bu forumda.

1.) Dizi,film,program çalışıp partnerden para beklemek boşa geçen zamandır.Önemli olan adsensede geçirmek bu kategorileri.

2.)Verdiğin bilgilerde bilinmedik hiçbirşey yok ki.Dizi,film çalışın demişssin.

3.)Sen önce asalak'ın kelime anlamını öğren sonra mesaj yaz.

1) Dizi,film program çalışmak boşmudur ???

Bu forumda kaç kişi bu işten aylık 4,5 li rakamlar kazanıyor haberin varmı???

2) Verdiğim bilgilerle bilinmedik birşey yokmu???

Dizi filmmi yükleyin demişim ???

Okuma,Anlama ve Yorumlamanda problemler var.Buda sadece tüketici olmandan çok az düşünebilmenden kaynaklanıyor.

3) Ben konuştuğum kelimelerin anlamını çok iyi bilirim.Sizin gibi günde 30 kelime ile konuşmuyorum.

Her lafınız inanın o kadar boş ve saçmaki anlatamam.Lütfen daha fazla uzatmadan çekilin konumdan ve bir daha lütfen benim hiçbir konu,mesajıma siz dahil olmayınız !

1.)Dizi,filmden 4.5k kazanan varsa partnerde söylesinde herkes partner çalışsın.
2.)Ben yazdıklarımda hakaret etmedim.Sen hakaret ediyorsun.Buda senin acizliğinden kaynaklanıyor.
3.)Neye mesaj yazılıp yazılmayacağına sen mi karar veriyorsun bu forumda.Kötü bir şey yazdıysak admin,mod vs icabına bakar zaten.Sen kafanı yorma.
1) Dizi,film program çalışmak boşmudur ???

Bu forumda kaç kişi bu işten aylık 4,5 li rakamlar kazanıyor haberin varmı???

2) Verdiğim bilgilerle bilinmedik birşey yokmu???

Dizi filmmi yükleyin demişim ???

Okuma,Anlama ve Yorumlamanda problemler var.Buda sadece tüketici olmandan çok az düşünebilmenden kaynaklanıyor.

3) Ben konuştuğum kelimelerin anlamını çok iyi bilirim.Sizin gibi günde 30 kelime ile konuşmuyorum.

Her lafınız inanın o kadar boş ve saçmaki anlatamam.Lütfen daha fazla uzatmadan çekilin konumdan ve bir daha lütfen benim hiçbir konu,mesajıma siz dahil olmayınız !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri