Bu kedi kesen caninin videosunu ilk ben yüklemiştm yt'ye yaklaşık 5k izlenim aldı.. Bu sabah baktım topluluk ihtarı gelmiş kanalım Life Partnerde...Partnerden atılma gibi bi durum olmaz sanırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam ne beklıyordum adam kesıdının ıcını dısına cıkarmıs videoya cekmıs sende youtube'ye atmıssın tabi topluluk gelicek .
Bu kedi kesen caninin videosunu ilk ben yüklemiştm yt'ye yaklaşık 5k izlenim aldı.. Bu sabah baktım topluluk ihtarı gelmiş kanalım Life Partnerde...Partnerden atılma gibi bi durum olmaz sanırım.
Mesaj atıp sorabilirsin.
Life Network
adam orda savunmasız bir hayvanı öldürmüş sizde kalkmışsınız para kazanmanın derdine düşmüşsünüz nasıl bir vicdan nasıl bir kafadır bu yav?
Bırakın bu işleri bırakın hocam. Onu düşünemeyip atamayan bir çok İnsan var merak etmeyin.
O arkadaş sadece düşündüğü için atmış. Mesele para kazanmaksa youtube üzerinden herkesin seçeceği yol kendinedir. Burada böyle boş uyarılara gerek yok. +16 - +18 çalışanlar o zaman İnsan değil kardeşim!
Bu arkadaşım videoyu atarken sadece para kazanma düşüncesiyle atmadı belki ne biliyorsun. Hem insanlar görsün diye attı. Açıklamaya da kişiyi buradan şikayet ediniz diye de link koydu nereden biliyorsun.
O yüzden bilmeden yargılama kardeş uyar ama yargılama senin veya benim görevim değil bu.![]()
topluluk yedim diye burada çırpınıyorsa demekki para kazanma derdinde hem bir hatamız olursa admin veya mod gelir hatamıza karşı bizi uyarır veya cezalandırır sizin avukatlık yapmanıza gerek yok herkes kendi ekmeğine baksın !
Herkes kendi ekmeğine baksın deyip millete sataşmak nasıl bir iştir ya nasıl bir çelişki ?
Ben mod, admin hiç bir şey değilim. Sadece bir üyeyim ve haksız yere insanları karalarsanız sizi de uyarırım.
Forumda üyeler birbirlerini uyarabilir hayatınızda galiba ilk defa Forum kullanıyorsunuz.
haksızlığı savunarakmı uyarıyorsunuz orda bir hayvan ölmüş orda bir cinayet var adam kalkmıs onu paylasmıs para kazanmak için bide yetmezmiş gibi topluluk yiyince gelmiş forumda çırpınıyor insanlar görsün diye attı diyorsun Türkiyede duymayan kalmadı zaten
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.