kedilerden anlıyan varmı

egva06

Yasaklanmış
arkadaşlar yaklasık 10 aylık bir kedimiz var bir kaç gündür hiç yemek yemiyor sürekli uyuyor eskiden sürekli şımarırdı ordan oraya atlar zıplardı şimdi hep uyuyor arada bir uyanıyor yemek vermeye calısıyoruz ama yemiyor en sevdiği yemek tavuk eti biz her zaman ona özel tavuk eti alırız pişmiş yemez o yüzden çiğ şekilde veriyoruz şimdiye kadar bir sorun yoktu ama nedense bu günlerde durumu böyle o böyle olunca bizimde huzurumuz kaçtı yardım edermisiniz ne yapmalıyız

mart icin diyet yapiodur :D

arkadaşlar yaklasık 10 aylık bir kedimiz var bir kaç gündür hiç yemek yemiyor sürekli uyuyor eskiden sürekli şımarırdı ordan oraya atlar zıplardı şimdi hep uyuyor arada bir uyanıyor yemek vermeye calısıyoruz ama yemiyor en sevdiği yemek tavuk eti biz her zaman ona özel tavuk eti alırız pişmiş yemez o yüzden çiğ şekilde veriyoruz şimdiye kadar bir sorun yoktu ama nedense bu günlerde durumu böyle o böyle olunca bizimde huzurumuz kaçtı yardım edermisiniz ne yapmalıyız

Dostum büyük bir ihtimalle kedinde iç parazit var kesinlikle bir veterinere götür kediyi.

Benim de iki kedim vardı hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.Bunun bir çok sebebi olabilir.Veterinere ya da hayvan psikolojisi ile ilgililenen kişileri araştırıp yardım al istersen.

Evimde var 6 aylik bir kedi. Sokaktan aldik 3 ay kadar once. Bu ara arastirmalarin sonucu azginlik zamanlari gelmeye baslamis.

Tabiki bu bir ihtimal sizin kedinizde de baslamis olabilir. Fakat halsizlik tarzi bir belirti gostermez bu. Bizimkisi aksine 6 aylik olmasina ragmen duz duvara tirmanmaya basladi.

Kedinizin diskisini kontrol edin lutfen. Bizimkinde minik minik kurtcuklar gorduk ve asisi yapildi. Ic parazit var ise (asisi olmadi veya hapini almadi ise) ileri duzeyde ise , bu parazitler bagirsaklara yapistigindan (Kan emerek buyurler) halsizlik yapabilir.

Cig tavuk veya benzeri seyler vermemeye calisin.

Tum bu ihtimalleri bir kenara birakarak bir veterinere gitmeniz gerekiyor. Bazi konularda zaman herseyden onemli olabiliyor.

Öncelikle geçmiş olsun.Benim yaklaşık 9'a yakın kedim var 1 tanesine evde bakıyorum diğerleri bahçede.Eğer kusma,ateşinde yükselme varsa acilen bir veterinere götürün yarını beklemez veya yakınlardaki bir veterineri arayarak detaylıca ne yapmanız gerektiğini öğrenin.Yediği bir şey dokunmuş olabilir,iç parazit olabilir veya yalnız kalmak istemiş olabilir.Burnuna bakın kızarıklık varsa hastalık geçiriyor olabilir.Tek bir nedenden bir çok ihtimal çıkabiliyor kedilerde o yüzden acil bir veteriner kontrolü gerekli

Öncelikle geçmiş olsun.Benim yaklaşık 9'a yakın kedim var 1 tanesine evde bakıyorum diğerleri bahçede.Eğer kusma,ateşinde yükselme varsa acilen bir veterinere götürün yarını beklemez veya yakınlardaki bir veterineri arayarak detaylıca ne yapmanız gerektiğini öğrenin.Yediği bir şey dokunmuş olabilir,iç parazit olabilir veya yalnız kalmak istemiş olabilir.Burnuna bakın kızarıklık varsa hastalık geçiriyor olabilir.Tek bir nedenden bir çok ihtimal çıkabiliyor kedilerde o yüzden acil bir veteriner kontrolü gerekli

hocam kusma yok ateş yok burnunda kızarıklıkta yok biraz önce uyanda bi kaç parça et yedi:D baya sevindim ama yinede yarın götüreceğim:)

kış aylarında kediler genellikle tembelleşir. evde hiç kedi beslemedim ama köydeki bahcemizde ekiden birkaç kedi vardı.

kardeş kedini sokağa çıkardıysan diğer sokak kedileri tarafından cinsel istismara uğramış ve psikolojisi bozulmuş olabilir. bence bi psikoloğa götür kediyi...

Evimde var 6 aylik bir kedi. Sokaktan aldik 3 ay kadar once. Bu ara arastirmalarin sonucu azginlik zamanlari gelmeye baslamis.

Tabiki bu bir ihtimal sizin kedinizde de baslamis olabilir. Fakat halsizlik tarzi bir belirti gostermez bu. Bizimkisi aksine 6 aylik olmasina ragmen duz duvara tirmanmaya basladi.

Kedinizin diskisini kontrol edin lutfen. Bizimkinde minik minik kurtcuklar gorduk ve asisi yapildi. Ic parazit var ise (asisi olmadi veya hapini almadi ise) ileri duzeyde ise , bu parazitler bagirsaklara yapistigindan (Kan emerek buyurler) halsizlik yapabilir.

Cig tavuk veya benzeri seyler vermemeye calisin.

Tum bu ihtimalleri bir kenara birakarak bir veterinere gitmeniz gerekiyor. Bazi konularda zaman herseyden onemli olabiliyor.

hocam bizim kedi öyle bir hayvanki cig tavuk eti bide çerez yiyor arada başka hiç birşeyi kesinlikle yemiyor kedi aç durur susuz kalır ama yemez başka yemeği bizimde başka çaremiz kalmadığından sürekli sevdiği eti vermek zorunda kaldık

---------- Mesaj saat 22:39:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:38:51 civarında gönderildi. ----------

kardeş kedini sokağa çıkardıysan diğer sokak kedileri tarafından cinsel istismara uğramış ve psikolojisi bozulmuş olabilir. bence bi psikoloğa götür kediyi...

ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi gerçi bizim kedi pek dışarı çıkmaz bazen sıkılınca kapıya gider açarız biraz binanın içinde gezinir geri gelir

ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi gerçi bizim kedi pek dışarı çıkmaz bazen sıkılınca kapıya gider açarız biraz binanın içinde gezinir geri gelir

anladığım kadar yardımcı olayım dedim anladığım bu kadar malesef :)

Ben iş yerınde iki köpeğe bakıyordum Biri yemeden kesildi süreklı uyku hali çok halsızleştı ayakda duracak hali yoktu Veterinere götürdük kanser çıktı Kanser bütün vücüdüna yayılmıs doktor bu nedenle ameliyattan uyandırmadı Bize anlattı uytandırsam 2 gün sonra ölecek diye Ameliyat tan sonra hayvan acı cekmesın diye bizde uynadırma dedık Çok akıllı bir köpekti

forumdaki ilk mesajım vatana millete hayırlı olsun hocam. :D

kedinizin cinsi nedir ? dişi mi erkek mi ? hiç aşı oldumu ? (iç parazit dış parazit gençlik aşısı vb ?) bunuda yazarsan hocam ayrıntılı olarak yardımcı olabilirim .....

Pek anlamam ama, kafanıza çok takıldı ise ve kedinin durumu kötü ise. Bu saatte yapabilceğiniz internetten hangi şehirdeyseniz bir veterinerin telefon numarasına ulaşıp arayıp telefonda ufakta olsa bilgi almak olabilir. En azından kafanız rahat olur yarında veterinere götürürsünüz. Geçmiş olsun.

forumdaki ilk mesajım vatana millete hayırlı olsun hocam. :D

kedinizin cinsi nedir ? dişi mi erkek mi ? hiç aşı oldumu ? (iç parazit dış parazit gençlik aşısı vb ?) bunuda yazarsan hocam ayrıntılı olarak yardımcı olabilirim .....

hocam parazit aşısı 2 ay önce yapıldı kedimiz dişi ama malesef cinsini bilmiyoruz eski bir fotoğrafını koyayım belki anlarsınız cinsini
Knkn3g.jpg

hocam hiçbişeyi yok korkmayın :) kediniz tekir ben profesyonel olarak persian iran kedileriyle uğraşıyorum.. muhtemelen dişi oldugu için ya kızgınlıga girecektir (çünki tekir kedilerde erken kızgınlığa girme durumu söz konusu . Ya da kış günü uyumayı tercih etmiştir. Yalnız eğer karnında şişlik varsa mutlaka mutlaka diyorum veterinere götür. artı birşey daha eklemek istiyorum fazla tavuk vermeyin. kuru mama haftada birkaç çeşit yemektir tavuktur verin ama ağırlıklı olarak kuru mama verin. hiçbişeyi yok merak etme keyfi kaçnıştır oyun oyna ilgilen biraz geçer. Sormak istediğin başka birşey varsa sor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri