B
Blendzy
Guest
konuşmaların devamında arkadaş sorunun bende olduğunu gün içerisinde 200 300 adet kanal satışı yaptığını ve bir tek bende bu sorununun olduğunu söylüyor uzun uzun sert bir şekilde konuştuk bir sonuca varamadık hakkımı helal etmeyeceğimi söyledim 50 tl lik adam olmadığını onu bilenlerin bildiğini içinin rahat olduğunu söylüyor, bende 20 30 tl lik insan değilim hiç umrumda değil 20 30 tl ancak burada kendimin salak yerine konulduğunu hissettim öncelikle 60 kanal alıyorum 60 ı da kapalı çıkıyor. daha sonra elimde 25 kanal var deyip bana 25 tane kanal gönderiyor o 25 kanal sorunsuz çıktı şuan hala açık. daha sonra yazdım kalan kanalları gönder diye bana 33 tane kanal gönderdi sorun değil 2 kanal hediyem olsun 2 kanal lafını yapmam hatta yazmadım bile neden 2 kanal eksik gönderdin diye. o 33 kanal ı gönderdiğinde yemek yiyordum yemeğim bitti ve kanallara girip kontrol edeyim dedim 1. kanala giriş yaptım telefon onayı istedi daha sonra diğer kanalları kontrol etmek için verdiği excell deki kanal url lerine girip baktım ilk 10 kanala kadar tek tek hepsi kapalıydı kanalların sonrasında arkadaşa yazdım durumu sorunun bende olduğunu bilgisayarımda virüs olabiliceğini söyledi
[MENTION=9732]KemalAslan[/MENTION] [MENTION=32747]Blendzy[/MENTION]
Moderatör tarafında düzenlendi: