Kendi çektiğim özgün videolarım var

gokhan

Kayıtlı Üye
Başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar kendi videomu kendim yaratıyorum ama bunları duyuramıyorum, Youtube'da ki kanalıma atıyorum fakat hiç izlenme almıyor, Nerede yanlış yapıyorum. Videolar vine'de izleniyorum ama Vine'da da fenomen destekçin olmadı mı hiçsin. Sonuç olarak videolarıma güveniyorum ama duyuramıyorum, destek olacak güzel insanlar var mıdır?

Reklam çok önemli , sana diyeceğim şudur ;
-Videolarını uygun forum sitelerinde ya da diğer platformlarda paylaşıyorsun.
-Videoları facebook sayfalarına gönderiyorsun,beğenirlerse paylaşırlar zaten.
-İlk başlarda cuzi bir miktar ödeyerek reklamda verebilirsin.
Birazda amatör yollar var, bunlar nedir diye soracak olursan ;
-Çok hit almış bir videonun altnda kendi linkini paylaşabilirsin , aynı şekilde facebooktada hit almış sayfaların yorumlarına kendi videonun linkini paylaşabilirsin.
Zaten belli bir süre sonra abonen oluşur , bunlara gerek kalmaz.

reddit de paylas güzel videoysa baya tutulur :D ha bide liveleak.com da üyelik aç 25 puanı geç 15 - 20 video atıp havadan sudan youtube penceresiyle gömebilirsin videonu

Başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar kendi videomu kendim yaratıyorum ama bunları duyuramıyorum, Youtube'da ki kanalıma atıyorum fakat hiç izlenme almıyor, Nerede yanlış yapıyorum. Videolar vine'de izleniyorum ama Vine'da da fenomen destekçin olmadı mı hiçsin. Sonuç olarak videolarıma güveniyorum ama duyuramıyorum, destek olacak güzel insanlar var mıdır?
sosyal medyada yayınla oralara yüklen bence yayılması dağılması için !

reddit de paylas güzel videoysa baya tutulur :D ha bide liveleak.com da üyelik aç 25 puanı geç 15 - 20 video atıp havadan sudan youtube penceresiyle gömebilirsin videonu

Reddit gerçekten güzel.Hatta 7-8 aydır pro üyeliğim var her ay 3,5 $ civarı ödüyorum.İstediğim sıklıkta paylaşım yapabiliyorum.Ücretsiz üyelikte paylaşım sınırı var,belli bir süre geçmeden ikinci paylaşım yapamıyorsun.Ama nedendir bilinmez son 2-3 aydır doğru dürüst izlenim alamıyorum.Çaktırmadan paylaşım yaptığım videoları gizliyorlar mıdır nedir,anlamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri