Kendi kanalıma sahte telif yada flag atsam ?

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Enes

Kayıtlı Üye
ARkadaşlar eski bir kanalım var bu kanal yüzünden diğer kanallarımın sürekli para kazanmları gidiyor.Benzeri konular açıldı ve bende okudum fakat şöyle bişey yapsak olurmu.

Kanalıma sahte telif yada flagdan kapattırsam kanalı silmeme gerek kalırmı.Çünkü ben kanalın sadece adını biliyorum emailini şifresini hatırlamıyorum uğraştım ama bulamadım.Yardımcı olursanız iyi olur.

Kanal linki:Mehmed Yılmaz - YouTube

İSteyen kapatabilir telif atabiliri flag yollayabilir :)

YouTube

Bu linkteki kanalı görüyor musun. Tam olarak neden kapandığını bilmiyorum ama bu benim giremediğim kanal ve feshedilmiş durumda. Ama halen bu kanal yüzünden o kanala bağlı adsenseyi kullanamıyorum.

YouTube

Bu linkteki kanalı görüyor musun. Tam olarak neden kapandığını bilmiyorum ama bu benim giremediğim kanal ve feshedilmiş durumda. Ama halen bu kanal yüzünden o kanala bağlı adsenseyi kullanamıyorum.

Hesanbınız feshedildi yazıyor.Malesef.

YouTube

önce para kazanması daha sonrada kanal kapanmıştır,yeni adsense şart

Teşekkürler arkadaşlar, ben arkadaşa örnek olsun diye söylemiştim. Kullanmıyorum onu zaten. Yani hesap kapanınca kurtulmanın bir garantisini veremiyorum konuyu açan arkadaşa.

Yani kanalı flag yada teliften kapatmanın bi faydası yokmu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri