Kendi kanalımı spamlama tecrübem

• Kullanıcı riri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Rewossky konuda küfürler almış başını gitmiş hakaretler vs var ama konu ve üyelikler halen açık arkadaşı haklı çıkarma istersen gereğini yapsan iyi olur.

Rewossky konuda küfürler almış başını gitmiş hakaretler vs var ama konu ve üyelikler halen açık arkadaşı haklı çıkarma istersen gereğini yapsan iyi olur.

Bir yerden sonrasını okumamıştım acayip yoğunum bu aralar, inceliyorum şimdi hepsini.

Hallettim, diğer üyeye de uyarı verildi

Son düzenleme:
Ne enteresan insanlar var memlekette. Daha neler okuyacağım. Arkadaşın kafa bi milyon sanırım:D
Telif nedir nasıl yenir? telifli eser nasıl korunur? spam nedir?
bir videoyu başka bir platformdan alıp kendi youtube kanalıma yükledim ben özgünüm artık. Değil miyim? Neyim?
Ama youtube'da o video yok. Neden telif attılar?
Video çekerken arkamdan ezan sesi geldi, hoca telif atmış.
Video çekiyordum kardeşimin telefonunun zil sesi küstürdüm barışamam. Tam o anda inceden 30 saniye çalmış, Telif yedim nasıl itiraz ederim?
Bir kaç videoyu editliyip, birleştiriyorum ve özgün hale getiriyorum, ben özgün müyüm?

Adam güzel bilgi vermiş bilmeyenler için. Sonrasında çok boş yerlere gitmiş konu. Gereksiz şeyler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri