Kendi Kendimle Düet Yaptım - İlginç Bir Çalışma Oldu :))

cosgunum

Kayıtlı Üye
Uğraştığım Sony Vegas programının bir özelliğinden yararlanarak Kendimle şöyle bir oturup Bağlama çalıp trükü söyliyeyim dedim :D....Ortaya ilginç görüntüler çıktı...İki farklı çekim olmasına rağmen saz çalarken ve söylerken hissettiğim duygular aynı olmuş olacak ki çoğu zaman karşıda ayna varmış gibi kafalar aynı zamanda aşağı inip kalkmış :D
https://www.youtube.com/watch?v=H5m3A9ChopE

Yalnız gözlüğü çıkarınca iki farklı insan gibi olmuş

Çok iyi olmuş ama aynı hızda şarkıyı nasıl bitirdiniz arkadan metronom tarzı bir şey mi vardı? Başarılı :)

Yalnız gözlüğü çıkarınca iki farklı insan gibi olmuş
Gözlük çıkarması ve elbise değişikliğini özellikle yaptım...İki farklı görüntüyü sorunsuz birleştirip birleştiremediğimi anlayabilmek ve anlatabilmek için :D

---------- Mesaj saat 23:11:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:07:45 civarında gönderildi. ----------

Çok iyi olmuş ama aynı hızda şarkıyı nasıl bitirdiniz arkadan metronom tarzı bir şey mi vardı? Başarılı :)

Söylediğinizde çok haklısınız...Başlangıçta olmadı çok denedim ama sonunda çaresini buldum :D ...Videoyu dikkatlice incelerseniz başımın görünmeyen kısımında kulağımda kulaklık var...Ara sıra kablo görünüyor..Daha önce yaptığım bir kayıtı bir taraftan dinlerken diğer taraftan söylemeye çalıştım...Sanırım oldu...

Özellikle çalışsan kafalar aynı anda aşağı yukarı hareket etsin diye ancak bu kadar olur

uğraştığım sony vegas programının bir özelliğinden yararlanarak kendimle şöyle bir oturup bağlama çalıp trükü söyliyeyim dedim :d....ortaya ilginç görüntüler çıktı...iki farklı çekim olmasına rağmen saz çalarken ve söylerken hissettiğim duygular aynı olmuş olacak ki çoğu zaman karşıda ayna varmış gibi kafalar aynı zamanda aşağı inip kalkmış :d
https://www.youtube.com/watch?v=h5m3a9chope
işte ben özgün çalişma diye buna derim helal abi ağzina sağlik bol kazançlar...

Yine çok güzel bir video hazırlanmışsınız.Elinize sağlık. :)
Bu arada Sony Vegas satın mı aldınız?

Hocam merhaba. Çalışmanız güzel. Belli ki emek vermişsiniz, özgün çalışıyorsunuz.

(Bu arada özgün çalışma tam olarak budur sevgili spamcı olduğu halde logo basarak özgün çalıştığını sanan arkadaşlar, alınmayın bende spamcıyım, bu işten yeteri kadar da kazanıyorum ama özgün çalışıyorum demiyorum, çünkü özgünlük nedir farkındayım ve youtube kanallarımı spamdan kapattığı zaman "başkasının videosunu kesip biçip logo basmıştım, özgün çalışmıştım neden böyle oldu" diye düşünerek üzülmüyorum çünkü kendi kameranla çekmediğin yada sıfırdan kendin oluşturmadığın animasyon videolarının hak sahibi biz değiliz ve bunları sürekli youtube pompalayarak spamın kralını yapıyoruz. isteyen özgün çalıştığını düşünmeye devam edebilir tabi saygı duyarım.)

Hocam size döenecek olursam,

İşinize karışmak gibi olmasın ama bu kadar emek vermişken video açıkalamarı ve etiketlerine de özen gösterirseniz tbm nize yüzde yüz etkisi olacaktır.

etiketlerinize bakınca
adınızı, müzik, nota gibi etiketler gördüm.

Bu kadar emek veriyorken 10 dakika daha zaman ayırarak tarayıcı çerezlerinizi temizleyin ve youtube girerek
müzik kursu, bağlama kursu, mandolin kursu gibi aramalar yaparak bu alanda reklam yayını var mı bakın.
eğer yoksa en azından https://www.youtube.com/keyword_tool a girerek bağlama, saz vs aranma hacimlerine bakarak en alakalı ve aranma hacmi yüksek kelimeleri anahttar kelime ve açıklamalarınızda kullanın.

Ek olarak "altın anahtarı" kendiniz dile getirmişsiniz zaten. "Sony Vegas" programının bir özelliğinden yararlanarak"

yerinizde olsam başlığı
Derdimi Dökersem Derin Dereye - Turkish Folk Music

Açıklamalara (videonuzu gerçekten sony vegas programı ile düzenlediğiniz için açıklama yada anahtar kelimeleriniz aldatıcı yani riskli olmayacaktır)

----------------------
Videoyu sony vegas ile düzenledim.

Folk music with sony vegas video editor.
Turkish folk music instrumental.
Video making sony vegas.
Sony vegas video creating.
How to create ameteur video in sony vegas.
Making a video sony vegas.
Filmmaking with sony vegas ("filmmaking" bunu özellikle kullanın çünkü tr videoalarda dahi TBM si 4 TL civarı olan bir reklamı tetikliyor)

şarkı sözleri...
.
.
.
.

şarkı sözleri...
---------------------

etiketlere de
bağlama, folk müzik, mandolin, amatör video, filmmaking, sony vegas, video editor, turkish music, saz

girerdim.

Şu tbm si 0.6 tl olan araba reklamları çıkıyor çünkü başlık, açıklama ve etiketlerinizde kaliteli bir reklamı tetikleyecek veri yok.
bahsettiğim gibi filmaking, video create gibi tetikleyicilerle genelikle yayında olan stüdyo firmalarının reklamlarını, en kötü ihtimalle tablet ve mobil telefon reklamlarını tetiklerseniz ay sonunda örnekliyorum 10 tl yerine 80 tl hasılatınız olur.

Şu yorumu niche başlığı altında konu olarak açsam daha yararlı olurdu sanki :).
Bol kazançlar.

---------- Mesaj saat 01:05:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:59:19 civarında gönderildi. ----------

Ek düzeltme : How to create ameteur video in sony vegas. arıza çıkarabilir onun yerine
How to create ameteur video in sony vegas. (final sample, no tutorial)
yazarsanız daha sağlam olur.

Özellikle çalışsan kafalar aynı anda aşağı yukarı hareket etsin diye ancak bu kadar olur
Valla bende izledikten sonra aynen senin gibi düşündüm...Defalarca izleyip kendi kendime güldüm :D
Çok iyi hocam ağzına sağlık :)
Teşekkür edrim. Bu arada senin deneme yaptığın özgün çalışmanda oldukça iyiydi...Gözümden kaçmadı...bu yolda azimle devam et...Yalnız bir ara CD elini kesecek diye korktum..Dikkat et ....
işte ben özgün çalişma diye buna derim helal abi ağzina sağlik bol kazançlar...
Teşekkür ediyorum..Beğendiğine sevindim...
Yine çok güzel bir video hazırlanmışsınız.Elinize sağlık. :)
Bu arada Sony Vegas satın mı aldınız?
Teşekkür ediyorum...Sony Vegas satın almadım internetten indirip crackledim...
Hocam merhaba. Çalışmanız güzel. Belli ki emek vermişsiniz, özgün çalışıyorsunuz.

(Bu arada özgün çalışma tam olarak budur sevgili spamcı olduğu halde logo basarak özgün çalıştığını sanan arkadaşlar, alınmayın bende spamcıyım, bu işten yeteri kadar da kazanıyorum ama özgün çalışıyorum demiyorum, çünkü özgünlük nedir farkındayım ve youtube kanallarımı spamdan kapattığı zaman "başkasının videosunu kesip biçip logo basmıştım, özgün çalışmıştım neden böyle oldu" diye düşünerek üzülmüyorum çünkü kendi kameranla çekmediğin yada sıfırdan kendin oluşturmadığın animasyon videolarının hak sahibi biz değiliz ve bunları sürekli youtube pompalayarak spamın kralını yapıyoruz. isteyen özgün çalıştığını düşünmeye devam edebilir tabi saygı duyarım.)

Hocam size döenecek olursam,

İşinize karışmak gibi olmasın ama bu kadar emek vermişken video açıkalamarı ve etiketlerine de özen gösterirseniz tbm nize yüzde yüz etkisi olacaktır.

etiketlerinize bakınca
adınızı, müzik, nota gibi etiketler gördüm.

Bu kadar emek veriyorken 10 dakika daha zaman ayırarak tarayıcı çerezlerinizi temizleyin ve youtube girerek
müzik kursu, bağlama kursu, mandolin kursu gibi aramalar yaparak bu alanda reklam yayını var mı bakın.
eğer yoksa en azından https://www.youtube.com/keyword_tool a girerek bağlama, saz vs aranma hacimlerine bakarak en alakalı ve aranma hacmi yüksek kelimeleri anahttar kelime ve açıklamalarınızda kullanın.

Ek olarak "altın anahtarı" kendiniz dile getirmişsiniz zaten. "Sony Vegas" programının bir özelliğinden yararlanarak"

yerinizde olsam başlığı
Derdimi Dökersem Derin Dereye - Turkish Folk Music

Açıklamalara (videonuzu gerçekten sony vegas programı ile düzenlediğiniz için açıklama yada anahtar kelimeleriniz aldatıcı yani riskli olmayacaktır)

----------------------
Videoyu sony vegas ile düzenledim.

Folk music with sony vegas video editor.
Turkish folk music instrumental.
Video making sony vegas.
Sony vegas video creating.
How to create ameteur video in sony vegas.
Making a video sony vegas.
Filmmaking with sony vegas ("filmmaking" bunu özellikle kullanın çünkü tr videoalarda dahi TBM si 4 TL civarı olan bir reklamı tetikliyor)

şarkı sözleri...
.
.
.
.

şarkı sözleri...
---------------------

etiketlere de
bağlama, folk müzik, mandolin, amatör video, filmmaking, sony vegas, video editor, turkish music, saz

girerdim.

Şu tbm si 0.6 tl olan araba reklamları çıkıyor çünkü başlık, açıklama ve etiketlerinizde kaliteli bir reklamı tetikleyecek veri yok.
bahsettiğim gibi filmaking, video create gibi tetikleyicilerle genelikle yayında olan stüdyo firmalarının reklamlarını, en kötü ihtimalle tablet ve mobil telefon reklamlarını tetiklerseniz ay sonunda örnekliyorum 10 tl yerine 80 tl hasılatınız olur.

Şu yorumu niche başlığı altında konu olarak açsam daha yararlı olurdu sanki :).
Bol kazançlar.

---------- Mesaj saat 01:05:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:59:19 civarında gönderildi. ----------

Ek düzeltme : How to create ameteur video in sony vegas. arıza çıkarabilir onun yerine
How to create ameteur video in sony vegas. (final sample, no tutorial)
yazarsanız daha sağlam olur.
Sevgili arkadaşım...Öncelikle emek verip uzun uzuuuun yazmışsın ellerine sağlık...Değil işime karışmak inan benim için çok özel bilgiler barındıran bir yazı olmuş...Tekrar tekrar teşekkür etmeyi bir borç bilirim...Önerilerinizi harfiyen uygulayacağım...Ben aslında video hazırlarken sıkıntı yaşamıyorum ama anladığım kadarıyla ürünü pazara sunarken başarılı değilim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri