Kendi Reklamlarına Tıklayanlar var mı?

fataL1ty

Yasaklanmış
Arkadaşlar merak ediyorum videolardaki "farklı farklı" çıkan reklamlara tıklayan var mı? veya vps ile hergün tıklayanlar ve Ay sonunda kazancı kesinleşen o parayı sorunsuzca alanlar var mı?

Niche ile uğraşıyorum vps ile yaptım 25$ getirdi bir günde.tbm iste 1,07$ idi.

kesinlikle yapmam yani böyle düşünmek lazım reklamlar biz para kazanalım diye yok reklam verenler satış yapsın diye var ve reklam veren satış vs yapamayınca verdiği bütceyi yada tbm yi azaltacaktır ve gelirlerde düşüş yaşanacak biraz bu yandan düşünmek daha mantıklı

yani sorun olur mu hocam ? bir daha yapmayacağım zaten içimde kötü bir his oluştu.

banlanma riskin var .
Bunuda göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim .

Yapanlar elbet vardır ama onlar işin taktiğini çözmüşlerdi .

hmm peki hocam diğer arkadaşlarımızında yorumlarını bekliyorum.

7 yıl önce (ilk adsenseye başladığımda) yapmıştım

5 hesap banlattım hemde ödeme yapılmasına yakın günlerde :p

Bu işi yapacak arkadaşlar yani kendi reklamlarına tıklayacaklar fazla abartıya kaçmadan niche çalıştıkları videoların ortalama reklam getirisini görmek için kendi bilgisayarı ve kullandığı ağ hariç deneyebilir. En garantili yöntemiyse vps/vds lerdir. Bu yazdıklarım illaki reklamlarınıza tıklayın gibi birşey içermemektedir. :)

Bu işi yapacak arkadaşlar yani kendi reklamlarına tıklayacaklar fazla abartıya kaçmadan niche çalıştıkları videoların ortalama reklam getirisini görmek için kendi bilgisayarı ve kullandığı ağ hariç deneyebilir. En garantili yöntemiyse vps/vds lerdir. Bu yazdıklarım illaki reklamlarınıza tıklayın gibi birşey içermemektedir. :)

Şimdi anladım hocam sağolun.

Aşırıya mı kaçtınız hocam ? :D

yok çeşitti taktikler denemiştim.

free web siteleri ile başladım.

1-hergün kendi reklamlarıma tıkladım (1. hesap gitti)
2-eşe dosta tıklattım (2. hesap gitti)
3-farklı bilgisayarlardan reklamlara tıkladım (iş yerinden, internet cafeden vs..) (3. hesap gitti)
4- +18 sitelerim vardı bir ara, popup reklam açtırdım (tbm yüksek veren siteleri açtırdım) sonra (4. hesap gitti)
5.şerefsizin biri ile aramız bozuktu, o gıcıklığına tıkladı geçersiz tıklamadan gitti. (5. hesap gitti)

2010 dan buyana kardeşimin üstüne açtığım hesap var şükür bu günlere sorunsuz geldik :)

3-farklı bilgisayarlardan reklamlara tıkladım (iş yerinden, internet cafeden vs..) (3. hesap gitti)
4- +18 sitelerim vardı bir ara, popup reklam açtırdım (tbm yüksek veren siteleri açtırdım) sonra (4. hesap gitti)
5.şerefsizin biri ile aramız bozuktu, o gıcıklığına tıkladı geçersiz tıklamadan gitti. (5. hesap gitti)

2010 dan buyana kardeşimin üstüne açtığım hesap var şükür bu günlere sorunsuz geldik :)

:D hikayeye bak abi ya İnşaAllah aynen sorunsuz devam edersiniz...

4.seçenek çok iyi para bırakıyordu :) kendime ait +18 sitelerim yoktu ama +18 sitelere msn pop reklamı veriyordum orayada google linki koyuyordum tbm'si yüksek olan ayda 3-5 adsense ile aylık 6-7 bin tl aldıgımı hatırlıyorum yaklaşık 12-13 ay sürdü tabi bu sora google çözdü hiç göz açtırmadı ve o devirde kapandı :) 2010'un sonuna doğru bitti yani.

4.seçenek çok iyi para bırakıyordu :) kendime ait +18 sitelerim yoktu ama +18 sitelere msn pop reklamı veriyordum orayada google linki koyuyordum tbm'si yüksek olan ayda 3-5 adsense ile aylık 6-7 bin tl aldıgımı hatırlıyorum yaklaşık 12-13 ay sürdü tabi bu sora google çözdü hiç göz açtırmadı ve o devirde kapandı :) 2010'un sonuna doğru bitti yani.

1 haftada altına sıfır araba çekenleri biliyorum hocam :D

Hırsızlık olur. Tahayyülünde hırsız hangi sıfatları hak ediyorsa bunu yapmaya yeltenen kişi de benim nazarımda aynı sıfatları hak eder. Adwords yayıncısının ne günahı var?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri