Kendi Sesim Slayt Haber Videoları

• Kullanıcı guney01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

guney01

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu konu çok konuşuldu biliyorum ama iş hayatım yüzünden video çekemiyorum. Ancak ses kaydımı yapabiliyorum. Bu şekilde haber videoları yapmak çok riskli midir? Slayt fotoğraflarımı iyi seçiyorum kendi sesimle yorumluyorum vs... Sizce hiç uğraşmasam mı???:confused:

Arkadaşım benim kanalımın bu yüzden Para kazanması kapandı. Slaty videolara genelde tekrarlanan içerikten pk kapatıyorlar üstelik videonun içeriği benzersiz olsa bile fark etmiyor. Derdini kimseye anlatamazsın. Slayt yapacaksan sana tavsiyem videoya girişte 30 saniye kendi görüntünü koy anlatmaya başka sonra slayt resimler girsin birde ortasında 30 saniye kadar koyarsın bu şekilde özgün oluyo yaptıgın video. Kolay gelsin

Arkadaşım benim kanalımın bu yüzden Para kazanması kapandı. Slaty videolara genelde tekrarlanan içerikten pk kapatıyorlar üstelik videonun içeriği benzersiz olsa bile fark etmiyor. Derdini kimseye anlatamazsın. Slayt yapacaksan sana tavsiyem videoya girişte 30 saniye kendi görüntünü koy anlatmaya başka sonra slayt resimler girsin birde ortasında 30 saniye kadar koyarsın bu şekilde özgün oluyo yaptıgın video. Kolay gelsin

öyle yapmanın anlamı yok mesala kamera karşısına geçip sağ taraftan anllatıgı konu hakkında konusursa sorun olmaz yada facecam köşeye eklesin problem olmaz.

Yapacak arkadaşa gönül rahatlıyla yapabileceğini söyleyim. Fakat süper kahraman gibi cok telif riski olan resimlerden yapacaksan bir slaytın süresi 15 saniye maksimum olabilir. 16. Saniyede youtube botları algılar. Her slaytını 15 saniye tut %100 sıkıntı yaşamazsın.

Tam anlayamadım hocam slayt yaptığın videonun nasıl para kazanmadı kapandıki? Video içeriğinde şiddet ve cinsellik var mıydı? Kapanan kanalızın linkini yazabilirseniz history tarihine bakmak isterim.

Seslendirme ve telifsiz video resimden sıkıntı olmaz ama haber içeriği sıkıntı yaratabilir. Yt bu içeriklere pek değer vermiyor yapabiliyorsanız uzun belgeseller yapın

Seslendirme ve telifsiz video resimden sıkıntı olmaz ama haber içeriği sıkıntı yaratabilir. Yt bu içeriklere pek değer vermiyor yapabiliyorsanız uzun belgeseller yapın

hocam ben mesala bir dizi yada film hakkında video hazırlasam köşelerde o film yada dizi hakkinda görseller paylaşsam bi taraftanda yorum yapmanın sakıncası varmı ?

hocam ben mesala bir dizi yada film hakkında video hazırlasam köşelerde o film yada dizi hakkinda görseller paylaşsam bi taraftanda yorum yapmanın sakıncası varmı ?

Görsellerden çok nadir olabilir videoları bile youtubenin yarısı kullanıyor.

Yapacak arkadaşa gönül rahatlıyla yapabileceğini söyleyim. Fakat süper kahraman gibi cok telif riski olan resimlerden yapacaksan bir slaytın süresi 15 saniye maksimum olabilir. 16. Saniyede youtube botları algılar. Her slaytını 15 saniye tut %100 sıkıntı yaşamazsın.

Tam anlayamadım hocam slayt yaptığın videonun nasıl para kazanmadı kapandıki? Video içeriğinde şiddet ve cinsellik var mıydı? Kapanan kanalızın linkini yazabilirseniz history tarihine bakmak isterim.

15 saniye olayını nerden öğrendiniz? Youtube kaynaklı bir bilgi mi? Merak ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri