Kendi Yaptığım Mobil Oyunum İmpossible Ufo

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS

JiTeM

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba Arkadaşlar Buildbox ile Tamamen Kendi Yaptığım Yeri Geldimi Tabi [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Reisdende Yardım Aldım ALLAH Razı Olsun :) Oyunu Bitirdim Google Playde Yayınladım Arkadaşlar Oyun Bana Göre Baya Zevkli ve Zor Oldu Umarım Sizlerde Beğenirsiniz Tüm ytpara Ailesinden Destek Bekliyorum Arkadaşlar Oyunu İndirip Yorum Atıp 5 Yıldız Verip +1 Leyip Paylaşarak Destek Olabilirsiniz Arkadşlar En Fazla 2dk Zaman Alır :D Hepinize Çok Teşekkürler Destek Veren Vermeyen Herkesden Allah Razı Olsun :)

En Başta ki Oyundur Arkadaşlar
Oyunun Linki : https://play.google.com/store/search?q=Impossible%20Ufo&c=apps

Oyunun Tanıtım Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=4eWOa1DGU24

Hayırlı olsun, böyle böyle büyüteceksin işi işte.
Önümüzdeki ay inşallah bende ilk oyunumu çıkartacağım.

Hayırlı olsunda çok sinir bozucu bi oyun gibi :D
Sağol Hocam Aynen Aynen Baya Baya Sinir Bozucu :D

Kardeşim hayırlı olsun. Başarılarının devamını dilerim.

Allah Razı Olsun Hocam Sağolasın :)

Hayırlı olsun, böyle böyle büyüteceksin işi işte.
Önümüzdeki ay inşallah bende ilk oyunumu çıkartacağım.

Allah Razı Olsun İnşALLAH Bakalım :) Hadi Hayırlısı Hocam Bu Tip Bir Oyunmu Yoksa Daha Detaylı Karakter Almalı Satmalı Felanmı :D

Hocam sunu merk ediyorum.oyunu indirirken "sunlara erismesi gerekiyor" galeri mesajlar rehber vs. Bunlara neden erismenis gerekiyor ne ise yariyor.bunlara erismeden uygulama yapilmiyomu.nedenini biliyomusun :)

Hayırlı olsun da büyük harf sadece cümlenin başında kullanılır sen her kelimeye büyük harfle başlıyorsun gerçekten sinir bozucu ve göz yorucu bir durum.

Hocam sunu merk ediyorum.oyunu indirirken "sunlara erismesi gerekiyor" galeri mesajlar rehber vs. Bunlara neden erismenis gerekiyor ne ise yariyor.bunlara erismeden uygulama yapilmiyomu.nedenini biliyomusun :)

mesela uygulama kamera ile resim çekilmesi gerekiyor, uygulama tarafından kamera izni verilmeli yoksa uygulama kameraya erişemez. Tabi bazen küçük şeyler içinde izin istenebiliyor, yani arkaplanda çalışan şeyler gibi.

Herkese Merhaba Arkadaşlar Buildbox ile Tamamen Kendi Yaptığım Yeri Geldimi Tabi [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Reisdende Yardım Aldım ALLAH Razı Olsun :) Oyunu Bitirdim Google Playde Yayınladım Arkadaşlar Oyun Bana Göre Baya Zevkli ve Zor Oldu Umarım Sizlerde Beğenirsiniz Tüm ytpara Ailesinden Destek Bekliyorum Arkadaşlar Oyunu İndirip Yorum Atıp 5 Yıldız Verip +1 Leyip Paylaşarak Destek Olabilirsiniz Arkadşlar En Fazla 2dk Zaman Alır :D Hepinize Çok Teşekkürler Destek Veren Vermeyen Herkesden Allah Razı Olsun :)

Oyunun Tanıtım Videosu

Bu arada başarılar, reklamı ekleyebildin mi?

Hocam indirdim simdi çok sinir bozucu ve zor :) zor derken oyunda sorun var bnce ucan seyi kontrol edemiyorsun haliyle o bosluklardan gecemezsin.bnm hosuma gitmedi.biraz daha rahat oyun olabilir.level atladikca zorlasabilir.daha oyunun basinda zor olunca bu sekilde kimse oynamaz bnce.hemende reklamlari acmisin masallah :) zamanla daha guzel olur ama

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:07 ----------

mesela uygulama kamera ile resim çekilmesi gerekiyor, uygulama tarafından kamera izni verilmeli yoksa uygulama kameraya erişemez. Tabi bazen küçük şeyler içinde izin istenebiliyor, yani arkaplanda çalışan şeyler gibi.

Mesela bu oyunda hocam herseyin iznini istiyor.bunlari neden isteniyor ki onu merk ediyorum.ios uygulamalarında yok galiba bole erişim izni yanlis bilmiyosam.gercektende galerideki resimleri rehberi uygulama sahibi goruyor mu acaba

Son düzenleme:
Allah Razı Olsun İnşALLAH Bakalım :) Hadi Hayırlısı Hocam Bu Tip Bir Oyunmu Yoksa Daha Detaylı Karakter Almalı Satmalı Felanmı :D
Unity de yapacağız hocam
3D basit bir labirent oyunu
Zamanla daha detaylı birşeyler yaparız inşallah

Hocam onlrı ben değil google play istiyor ya ben skor tablosu ekledim o yüzden istiyor :D

Hayırlı olsun da büyük harf sadece cümlenin başında kullanılır sen her kelimeye büyük harfle başlıyorsun gerçekten sinir bozucu ve göz yorucu bir durum.

Sağol hocam al düzelttim :D

Ekledim hocam zaten builbox ekliyordu hata vardı onu düzelttim çözüldü

Hocam indirdim simdi çok sinir bozucu ve zor :) zor derken oyunda sorun var bnce ucan seyi kontrol edemiyorsun haliyle o bosluklardan gecemezsin.bnm hosuma gitmedi.biraz daha rahat oyun olabilir.level atladikca zorlasabilir.daha oyunun basinda zor olunca bu sekilde kimse oynamaz bnce.hemende reklamlari acmisin masallah :) zamanla daha guzel olur ama

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:07 ----------

Mesela bu oyunda hocam herseyin iznini istiyor.bunlari neden isteniyor ki onu merk ediyorum.ios uygulamalarında yok galiba bole erişim izni yanlis bilmiyosam.gercektende galerideki resimleri rehberi uygulama sahibi goruyor mu acaba

Hocam amaçda o zaten sorun yok her tıkda sag sol yapıyor karakter ve o aralıklara ayarlıcan ki gecebilesin :D suan rekor 22 benim 12 geçbilecek varmı merak ediyorum :D ya bu ilk oyunum deneme amaçlı aklımda daha güzel fikirler var bakalım :D

---------- Spam Engelliyici 18:03 ---------- Önceki Mesaj 18:02 ----------

Unity de yapacağız hocam
3D basit bir labirent oyunu
Zamanla daha detaylı birşeyler yaparız inşallah

Hadi hayırlısı hocam inşALLAH başarırsınız bende unity denicektim ama kod mod gerekiyor elleşmedim buildbox candır :D

Hocam onlrı ben değil google play istiyor ya ben skor tablosu ekledim o yüzden istiyor :D

Sağol hocam al düzelttim :D

Ekledim hocam zaten builbox ekliyordu hata vardı onu düzelttim çözüldü

Hocam amaçda o zaten sorun yok her tıkda sag sol yapıyor karakter ve o aralıklara ayarlıcan ki gecebilesin :D suan rekor 22 benim 12 geçbilecek varmı merak ediyorum :D ya bu ilk oyunum deneme amaçlı aklımda daha güzel fikirler var bakalım :D

---------- Spam Engelliyici 18:03 ---------- Önceki Mesaj 18:02 ----------

Hadi hayırlısı hocam inşALLAH başarırsınız bende unity denicektim ama kod mod gerekiyor elleşmedim buildbox candır :D
Zor mu hocam oyunu yapmak :)

Zor mu hocam oyunu yapmak :)

Zormu hocma zor gibi fakat asıl zor olan ne yapıcagını bılmek bu basıt bırsey :D [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] sağolsun cok yardımcı oldu ben kodlama bılmeden yaptım onemlı olan dedıgım gıbı fıkır ne yapıcaıgnıza karar vermek zor kısım o :D

Oyunun Tanıtım Videosu

Yalnız tanıtım harika olmuş :D Başarılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri