Kendimi motive etme yöntemim

• Kullanıcı injizz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

injizz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
theteknolojist.com
Merhaba arkadaşlar,

DSC_7408_575px.jpg

Bu işe başlayalı 3 haftayı buluyor, 2 doları geçemiyorum bile. Hedefim 13-inch: 2.5GHz Retina ekranlı bir Macbook Pro almak. Bu şekilde kendimi motive ediyorum. Laptop'ın wallpaper'ını bile Macbook Pro yaptım. O derece yani. Sizde kendinize böyle bir hedef belirleyin ve o hedefe ulaşmak için çalışın. Böyle böyle kazancınızı arttırsınız belki. Hoş bende işe yaramadı ama umarım 1 ay sonra bu başlığı editlerim günlük kazancım 20 dolar oldu diye :D Üstüne birde aldığım Macbook Pro için konu falan açarım :)

Herkesin hedefi var beniim hedefimde günlük 100 dolar kazanmak sonrasına bakıcam (:

Macbook air var bendede ama normal laptoplara bin basar özellik olarak :) Benim hedefimde okul taksitlerini kendim ödemem :D

İşini severek yaparsan zaten rahatlıkla para kazanırsın.

İngilizce öğrenmek istiyorsun ve magazinden hoşlanıyorsun iki işi severek ve öğrenme isteğiyle yapacağın için rahatlıkla parayı kazanırsın. Ama yok ben bu işi sadece para kazanmak için yapıyorum sevdiğim işi de yaparım sevmediğim işi de yaparım dersen o iş yaş iş.

Bunu alıp biran önce iyileşmek
PHYSIO-5 DENERVASYON MODLU KAS REHABİLİTASYON CİHAZI

İşini severek yaparsan zaten rahatlıkla para kazanırsın.

İngilizce öğrenmek istiyorsun ve magazinden hoşlanıyorsun iki işi severek ve öğrenme isteğiyle yapacağın için rahatlıkla parayı kazanırsın. Ama yok ben bu işi sadece para kazanmak için yapıyorum sevdiğim işi de yaparım sevmediğim işi de yaparım dersen o iş yaş iş.

Şunu sormak istiyorum, hangimiz Youtube'a video yüklerken zevk alıyor, bu işi seviyor? Hangimiz 100 tane videoya tek tek açıklama girmekten, öne çıkarılmış görseli belirlemekten hoşlanıyor. Ben burada bu işi severek yapanın olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sevilerek yapılabilecek bir potansiyeli yok.

Vallaha harcamayı çok seviyorum, hedefim düşünmeden sağa sola para harcamak :)

yaşım 15 :D almak istediğim tek şey tablet :D tabletten sonra yeni bir telefon almak :D

yaşım 15 :D almak istediğim tek şey tablet :D tabletten sonra yeni bir telefon almak :D

Vallaha tablet mükemmel birşey ben de çok almak istiyordum aldım ve 6 aydır kullanıyorum tabletle yatıp tabletle kalkıyorum hala :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri