Kendinden emin kazanç ustası Youtuberlar

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Facebookda elimde telefon dolaşıyordum cezminin sayfada bi videoda yorumlara bakarken denk geldim, ben onlara Youtubeda para kazanma deneyimi olan facebook kullanıcıları..!! Diyorum Cem yılmazın güzel bi sözü Aklı yok fikri var, millet olarak bilmediğimiz hiç bir şey yok hepsi ne kadar emin ve net [emoji2]

ed7de693e704c1ba9b2a92971066c9e8.jpg
e5e1648a1cc1221bc8618db979af2cee.jpg
bd421ec5f89536dd8f03e21de6005ee0.jpg

Konuyu telefondan açtım için bi yazım hatası falan varsa kusura bakmayın, hayırlı geceler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaş hade hepsini tamamda 10000 izlenime 5.64$ veriyor ne gözünü sevdiğim küsüratta eklemiş :D

yalnız 1000 gösterime 20 dolar fena değilmiş

:D ulan hiçbirinin bir şey bildiği yok ama hepsi net konuşmuş.E be adam bilmiyorsan ya sus konuşma yada araştır bilgi edin öyle yorumunu yap.Ülkede böyle bilmiş adamlar çok bunlar yüzünden bilgi kirliliği oluşuyor.Net ülkenin durumunu özetlemişsin

İsteben bu yuzden kazanc paylasmayin diyorum kendi ayagimiza sikiyoruz bide bunlarin ytye video yukledigini dusunun iste çöpluge cevircekler

Bırakın bu şekilde anlatmaya devam etsinler. Bizim için daha iyi, nasılsa bu diyaloğu okuyanlar bu işe falan girmezler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri