Kerastase Şampuanından Kullanan Var Mı ?

grcn37

Kayıtlı Üye
Bir çok ünlü berberlerin dükkanlarında bu Kerastase saç bakım ürünlerinin hepsi var.(Şampuan,wax,serum vs.)Dökülen saçlar için olan şampuanını saçları genç yaşta dökülen biri olarak almak istiyorum forumda kullanıpta etkisini veya zararını gören var mı ?

Bir çok ünlü berberlerin dükkanlarında bu Kerastase saç bakım ürünlerinin hepsi var.(Şampuan,wax,serum vs.)Dökülen saçlar için olan şampuanını saçları genç yaşta dökülen biri olarak almak istiyorum forumda kullanıpta etkisini veya zararını gören var mı ?

Hocam dökülen saça çare bulamazsın. O ürünlerle beslersin falan ama yine dökülür. Öyle ürünler sadece saçın biraz daha dirençli olmasını sağlar. Bazıları yeniden saç çıkarabiliyor ama unutmaki kalıcı bir çözüm değil :)

Hocam dökülen saça çare bulamazsın. O ürünlerle beslersin falan ama yine dökülür. Öyle ürünler sadece saçın biraz daha dirençli olmasını sağlar. Bazıları yeniden saç çıkarabiliyor ama unutmaki kalıcı bir çözüm değil :)

Hocam orası öylede bu şampuanlarda vitamin eksikliği için geliştirilmiş formüller şeklinde B1 vitamini falan var.Bende de vitamin eksikliği var bu şampuan takviye olabilir diye düşünüyorum.

Hepsi para tuzağı. Kerastase, vichy vs. vs. Parana yazık yeşil sabuna dön. :D Dökülsün ektririrsin.

[MENTION=12218]grcn37[/MENTION] doktor dediyse vitamin eksikliğinde dolayı dökülüyor diye deneyebilirsin ama bendede dökülmeler olmasına rağmen hiçbir zaman öyle şeyler kullanmadım. Bana pek mantıklı gelmiyor. Çevremde de birçok ürün deneyip bir süre sonra eskisi gibi hal almasından dolayıdır belkide. En iyisi ektirmek ilk günkü gibi sağlam saçlar :D

Hocam zaten şimdiden şakaklar açık, ektirme bir kere garanti.Daha fazla dökülmemesi için uğraşıyorum :D

Hocam nereye kadar önüne geçebilirsin. O dökülecekse, metabolizman bunu emrediyorsa durduramazsın. Saçlarına servet yatırman gerekir şeker hastası gibi ölene ilaçlara bağlı yaşaman gerekir. O yüzden boşver döküleceği kadar dökülsün sonra ektirirsin. Takma kafana. ;)

[MENTION=12218]grcn37[/MENTION] doktor dediyse vitamin eksikliğinde dolayı dökülüyor diye deneyebilirsin ama bendede dökülmeler olmasına rağmen hiçbir zaman öyle şeyler kullanmadım. Bana pek mantıklı gelmiyor. Çevremde de birçok ürün deneyip bir süre sonra eskisi gibi hal almasından dolayıdır belkide. En iyisi ektirmek ilk günkü gibi sağlam saçlar :D

Hocam sinir + vitamin eksikliğinden. Bu gidişle saç kalmayacak.Ektirme garanti var da bundan sonra dökülmemesi için fayda edecek birşeyler arıyorum. :)

---------- Spam Engelliyici 11:20 ---------- Önceki Mesaj 11:18 ----------

Hocam nereye kadar önüne geçebilirsin. O dökülecekse, metabolizman bunu emrediyorsa durduramazsın. Saçlarına servet yatırman gerekir şeker hastası gibi ölene ilaçlara bağlı yaşaman gerekir. O yüzden boşver döküleceği kadar dökülsün sonra ektirirsin. Takma kafana. ;)

Hocam iyi geldiniz valla :)

Hocam bi sprey vardı saç dökülmesini durdurmak için abim kullanıyor.Gerçekten de faydası var hatta belli bir süreden sonra saç çıkarttığını söylemiş doktur ama dökülmeyi durduruyor.Ben onun ismini öğrenim size pm atarım.

Hocam bi sprey vardı saç dökülmesini durdurmak için abim kullanıyor.Gerçekten de faydası var hatta belli bir süreden sonra saç çıkarttığını söylemiş doktur ama dökülmeyi durduruyor.Ben onun ismini öğrenim size pm atarım.

Hocam vallaha çok iyi olur.PM'nizi bekliyorum.

Hocam olsun fiyatı önemli değil işime yarasında :D

Hocam evde boş kutusunu buldum burdan yazıyorum saç dökülmesi sorunu olan arkadaşlar da görsün diye.

Minoxil Forte %5 Deri Spreyi

Hocam birde bunun erkek için ayrı kadın için ayrı olanı var alırken ona dikkat edin

hocam saç dükülmesinin sebebi aslında belli (cinsellik ) onun için özellikle ilaç falan kullanmayın sakın. Evet ilaç vb şeyler dökülmeye engel olabilir ama cinsellik mevzusunda ilerde nolur bilinmez onun için ilaç falan kullanmayın keza sprey, özel şampuanlarda aynı durumla yani hormonlarla oynar onun için onlar da boş...

Tavsiyem saçınızı kısa kestirin... ;)

hocam saç dükülmesinin sebebi aslında belli (cinsellik ) onun için özellikle ilaç falan kullanmayın sakın. Evet ilaç vb şeyler dökülmeye engel olabilir ama cinsellik mevzusunda ilerde nolur bilinmez onun için ilaç falan kullanmayın keza sprey, özel şampuanlarda aynı durumla yani hormonlarla oynar onun için onlar da boş...

Tavsiyem saçınızı kısa kestirin... ;)

Hocam sizden duydum bir tek bunları. :)

---------- Spam Engelliyici 12:15 ---------- Önceki Mesaj 12:10 ----------

Hocam evde boş kutusunu buldum burdan yazıyorum saç dökülmesi sorunu olan arkadaşlar da görsün diye.

Minoxil Forte %5 Deri Spreyi

Hocam birde bunun erkek için ayrı kadın için ayrı olanı var alırken ona dikkat edin

Hocam teşekkür ederim.Umarım faydasını görürüm. :)

beslenmene uyku düzenine dikkat et vücut zaten onarır orayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri