Kesın alıcagım telefon tavsıyesı

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com

1. merhabalar arkadaslar
    cok uzun bır suredır telefon kullanmıyordum kulllanmamaya calısıyordum degıslık olması acısından vs dıger durumlardan neyse fazla uzatmıyım gercekten telefonsuz olmuyor
    taksıtle alıcagım bunu belırtelıyım
    fıyat olarak 500 ıle 700 800 850 gıbı bırsey
    ıstedıklerım : hızlı kamera acılması ve fotografları hızlı cekmesı
    uygulamalar arası gecıste donmaması telefon kılıdını acınca dırek acılması
    16 gb ustu bır hafıza 2 gb ustu ram vs vs
    gunumuz sartları ıcın az ustunde donmayan bır telefon ıstıyorum.
    aklımdakıler :
    Asus Zenfone 2 Laser 5.5"

Asus Zenfone 2 Laser 5"

Samsung Galaxy A5 A500H 16GB

Sony Xperia M4 Aqua

Asus Zenfone 2 32 GB

gıbı gıbı
    ılk kullandıgım telefon ace son samsung fm radyo

android bir telefon al kesinlikle tavsiyem lg g4

Onerılerde bulunan arkadaslar dan rıcam xx al cunku xxx ve xxx oldugu ıcın xxx yonu ıle daha ıyı daha ustun ve basarılı vs..

g3 al bence kamerası olsun rami hızı fiyat performans ürünü

Ben galacy j5 aldim hocam 1 ay once 8gb hafizasi var. Oyun oynarim diyorsan kesinlikle yetmez. Ama oyun konusunda derdin yoksa sd kartla asiri memnunum sifir takilma sifir yavaslama. Telefonu sasirtici derecede iyi optimize etmisler. Sarji normal kullanimda 30 35 saat gidiyor. Onedrive hediyesi de var 2 yil 100gb. Fotograflar otomatik yukleniyor hafiza sorun olmuyor o nedenle. Ama oyun dersen yetmez. 16 gb yazmissin zaten de yine de yazayin dedim :D. Fiyati hepsiburadada 850 lira. Donanimhaberden 100 tl kupon satin alip 785 e getirtmistim

zenfone 2 lazer 5.5 agır basıyor samsungtan yana degılım acıkcası ama note serısı gercekten ıyı galıba

android'i boşver dostum iphone 6s plus 64gb olanı al keyfine bak

htc one ben bayağı pahalıya almıştım ilk çıktığında şimdi ne kadardır bilmiyorum ama gördüğüm ikinci elleri o aralıkta ve her yönüyle can sıkmayan bir telefon

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri