Kesinlesen adsense

highflyeer

Kayıtlı Üye
Para kesinlestikten sonra dun iki tane kanalim kapandi adsense o kesinlesen parayi oder mi daha once tecrube edenler var mi?

kapanmıs kanalı spamsa nasıl actırıosunuz.tebrıkler..
adamlar spam kanalı +18 dıe sıkayet edıolar aynı ıcerık paylasanlar ama kesınlıkle oyle bır vıdeo yok.
sıkayet eden aynı ıcerıkler 1yıldır acık benımkı topluluk yıyor.
ıncelenmesı ıkıkez ıtıraz ettm ıtıraz reddeıldı dıyor komedı valla

kapanmıs kanalı spamsa nasıl actırıosunuz.tebrıkler..
adamlar spam kanalı +18 dıe sıkayet edıolar aynı ıcerık paylasanlar ama kesınlıkle oyle bır vıdeo yok.
sıkayet eden aynı ıcerıkler 1yıldır acık benımkı topluluk yıyor.
ıncelenmesı ıkıkez ıtıraz ettm ıtıraz reddeıldı dıyor komedı valla

kardeşim bazı şeref yoksunlarıyla ben de çok uğraştım. 24 saat pc başındalar bunlar ve tek geçim kaynakları da bu. o yüzden bu tür pislikleri sonuna kadar götürebiliyorlar. benim normal bir yaşantım var. kaldı ki ömrümün hiçbir saniyesini boşa geçirmek istemem. ama bazısı da böyle, sabah akşam gece 24 saat bu işlerle ilgileniyor. çok normaldir kanalınızı kapattırıp kendisinin devam etmesi.

kardeşim bazı şeref yoksunlarıyla ben de çok uğraştım. 24 saat pc başındalar bunlar ve tek geçim kaynakları da bu. o yüzden bu tür pislikleri sonuna kadar götürebiliyorlar. benim normal bir yaşantım var. kaldı ki ömrümün hiçbir saniyesini boşa geçirmek istemem. ama bazısı da böyle, sabah akşam gece 24 saat bu işlerle ilgileniyor. çok normaldir kanalınızı kapattırıp kendisinin devam etmesi.

benım anlamadıgım..youtube pırım verıor hocam..spam dıye kapatıyor topluluk ıhtarı verıyor kanala.
anladım tamm ver topluluk.. ama vıdeonun topluluk yemesınde kı nedene bakıyorum cınsel ıcerık gorsel dıyor.kı ozellıkle dıkkat ederek yukledım bır sn de bıle yok ole vıdeo.olursa ızın verılmedıgını bılıyorum..
youtube a ıtıraz ettım ya yt hıcmı bakıp ızlemıyorsun ıtıraza cevaptamı otomatık yoksa ıtıraz reddedıldı dıyor.
topl yıyen kanal abone sayısı 12k ustu.yazıkya

Bende kesinleşmesine rağmen ödenmedi 2 ay önce

yabancı adsenseler'de eğer telif gelen kanala ödeme ypaılmazsa işimiz zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri