Kesinleşme Olmadığının Açık Kanıtı

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Arkadaşlar önemli gördüğüm için ayrı bir konu açmak istedim.

Aralık ayında açtığım ve 1k civarı kesinleşmeyen olan bir adsense vardı. Ödeme işlemlerinde hiçbirşey yok. 0 bile yok. İşlemleri görüntüle kısmına hiç tıklanmıyor bile . Normalde 0 kesinleşse bile orda işlemlerde 0 yazası gerekmiyor mu?
Not: Kanallar kapanmıştı ama yine de işlemler kısmına girmesi ve en azından 0 yazması gerekirdi..

OVNAq3.jpg

77dgYr.png

Son düzenleme:
Bende senden 1 saat önce farkettim buranın ve aralık kazanç kısmının fotosunu çekip adsenseyemi atsak ?

aralıkta 2 adsense kesınlesmedı aynı sekılde ocakta da

Beyler kanalı tertemiz olup açık şekilde olan telif vs uyarısı olmayan ama kesinleşmeyen var mı ?

Benim kendi yorurum adsense kesinleşen 0,00 değil orası yeni adsense açıp hiç kanal bağlamadıgınızdada o şekilde devam ediyor yani fark olmuyor . yani adsense kesinleştircek kanal bulamıyor oyüzden 0,01 bile yansıtamıyor panele . Geçici bir sorun olduğunu düşünüyorum en azından geçen aya göre düzelme var önümüzdeki ay dahada düzene girer geçtiğimiz yıllarda bundan daha kötü sorunlar atlattık. hatırlarsanız kesinleşip işleme girmeme sorunu vardı ve adsense hesapları sonraki ay banlanırdı . 21inde işleme gircekmi girmeyecekmi korkusuyla beklerdik. bu sorunda aynı o zamanlardaki gibi bir sorun. Birimizin kapanan kanalı kesinleşirken birimizin kesinleşmemesi teknik bir sorun olduğunu gösteriyor

ya cıdden kafayı yıcem.
kanal yapıyorum cok dusuk bgbm lere ragmen 4 hane bırıkıyor ama kesınlesme berbat tek rakam nerdeyse.
ayrıca bu kesınlesmezken bır ay once kapanan kanal ve adsensenın 4 hanesı bankaya yattı.
ne yapıyorlar anlamıyorum

Arkadaşlar önemli gördüğüm için ayrı bir konu açmak istedim.

Aralık ayında açtığım ve 1k civarı kesinleşmeyen olan bir adsense vardı. Ödeme işlemlerinde hiçbirşey yok. 0 bile yok. İşlemleri görüntüle kısmına hiç tıklanmıyor bile . Normalde 0 kesinleşse bile orda işlemlerde 0 yazası gerekmiyor mu?
Not: Kanallar kapanmıştı ama yine de işlemler kısmına girmesi ve en azından 0 yazması gerekirdi..

OVNAq3.jpg

77dgYr.png

Kesinlesmeden once islemlerde, 0.00 yaziyordu. Ve islemler kismina giriliyordu.
Kesinlectikten sonra islemlerde kesinlesen miktar yazdi.
Resime gore; kesinlesme tarihinden oncede hicbirsey yazmiyormuydu? Islemler kismine giriliyormuydu ? Bunu anlayabilirsek, adsensenin kesinlesip kesinlesmeyecegini onceden kestirebilmek mumkun olacak belkide.

[MENTION=9108]Rammstein[/MENTION] kesinlesmise o zaman ayvayi yedim ben 99% kesinti yasamisim, tuhya rezil adsense, cokta ihtiyacim vardi yaziklar olsun yt+ads'e

[MENTION=9108]Rammstein[/MENTION], [MENTION=33115]velixyz[/MENTION] bende suan boyle, kesinlesmismi ?
Screenshot by Lightshot

Evet kesinlesmis.

---------- Spam Engelliyici 01:18 ---------- Önceki Mesaj 01:14 ----------

[MENTION=9108]Rammstein[/MENTION] kesinlesmise o zaman ayvayi yedim ben 99% kesinti yasamisim, tuhya rezil adsense, cokta ihtiyacim vardi yaziklar olsun yt+ads'e

Uzulme hocam, senden kiymetli degilya. Gelecek ay duzeltirler belki.

hocam kimi hesaplarda kesinleşme olmadı kimilerinde oldu destek formunda hata var diyorlar yani işin içinde çok iş dönüyor

kafanızı takmayın geçen aya oranla çok şükür yinede kesinleşti güzel meblalar ceblere girsin inş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri