Kesinleşmiş Kazanç Geçersiz Trafik Yüzünden Düştü

• Kullanıcı IKadavra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

IKadavra

Kayıtlı Üye
w15Q9G.jpg

Arkadaşlar geçen ay 341tl kesinleşmiş kazanç vardı. Bugun ödemelere baktıgımda 40 tl borç çıkmış geçersiz tıktan. Kazançta 301 tl olmuş. Sonradan gelen bu geçersiz tık nedir. Önceki ayda 6tl lik geçersiz tık varmış. Ne oluyor bunlar?

Sanslisin bence, sirf o gecersiz trafikten, gecersiz tiktan dolayi adsense hesabi kapanan insanlar var. Senden kesinti yapmislar sadece :)

Benim adsense de hiç yoktu böyle bir şey. Nerden bakıyorsun buraya? Ödemeler kısmında mi,

Ödemeler kısmında geçersiz trafik kesintisini gostermez ki. Nasıl oldu da sizde var ?

Buda yeni mi çıktı nedir ilk defa görüyorum. Geçersiz tık ve trafik o gün içinde anlaşılıyor ve geri alınıyor diye biliyordum.

Benim adsense de hiç yoktu böyle bir şey. Nerden bakıyorsun buraya? Ödemeler kısmında mi,

evet ödemeler kısmından

---------- Mesaj saat 18:40:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:39:58 civarında gönderildi. ----------

Benden ilk defa görüyorum arkadaşlar bir sorun olurmu

Ne zamandır çıkıyo bu sizde? Geçen ayda var mıydı

Yıllar önce banada gelmişti. 10 aydan fazladır ödeme alıyorum Adsense'den. İçinizi rahatlatayım dedim.

Arkadaşlar bu nedir ? Geçersiz trafik ne demek ben bunun karşısındaki parayı alamıcakmıyım şimdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
eee 5 adsensemden 4 de gecersiz trafik var kesilen ise tüm adsenselerde aynı oran neredeyse % 10 binde 1 cok kesintide yok ne ayak bu adsense anlamadım gitti tüm adsenselerim aynı icerik herşeyiyle birebir 4 de gecersiz trafik var birinde yok farklı bir icerikde yok işlemde yok tamamıyle aynı inşallah şu ayı sag salim atlatırız artık camız etine döndü resmen bu iş

bende ilk defa görüyorum normalde geçersiz trafık tespi ederse hiç haberiniz olmadan ban yiyordunuz iyi banlamamışlar

Düzenli ödeme aldığın hesaptada 9,32 tl kesmişler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri