Kesintilerle İlgili Teknik Ekipten Gelen Cevap

YoutubeSEO

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Paylaşıldı mı göremedim ama Adsense ekibi Google forumlarından "moreandmore" adlı yıldızlı üyeye durum hakkında bilgi vermişler, bu kötü haberi benden duymanızı istemedim ama kimse daha fazla umutlanmasın, bel bağlamasın diye paylaşmak durumunda kaldım.

1-
d37cada46b164245b8278849940b5c7d.png

2-
3207cd18a14e4939b3d644e9f9d239fc.png

Daha fazla detay için tıklayın.

Edit 1: Sonuç olarak gördüğüm kadarıyla Adsense ekibi bizlerin sorununa hala webmastermışız edasıyla cevap vermekteler.

Sanırım yapılan kesintilerin sebebi tamamen Youtube teknik ekibiyle alakalı, öyle olmasaydı reklam yerleşimiyle ilgili ipuçları falan saçmalamazlardı.

Olayı Adsense forumlarında değil Youtube çalışanlarına ulaşabileceğimiz mecralarda dile getirmek sanırım daha yararlı olacak.

Son düzenleme:
dalga geçiyor aq ********leri ulan geçersiz tıklama olur da yüzde 99.9 u mu geçersz tıklanır. Hayret bişey ya resmen vurgunculuk başka bişey değil, dua edelim de diğer aylar durum böyle olmasın yoksa spamın işi bitmiştir

iyi de bu olanlarla bu mail çok farklı, yani özgün olup kesintiye uğrayan da var, 1k kazancı olup 3k kazanan da var, yani bu mail bunlarla alakası yok, saçma bi cevap vermiş sadece

Sonuç olarak gördüğüm kadarıyla Adsense ekibi bizlerin sorununa hala webmastermışız edasıyla cevap vermekteler.

Sanırım yapılan kesintilerin sebebi tamamen Youtube teknik ekibiyle alakalı, öyle olmasaydı reklam yerleşimiyle ilgili ipuçları falan saçmalamazlardı.

Olayı Adsense forumlarında değil Youtube çalışanlarına ulaşabileceğimiz mecralarda dile getirmek sanırım daha yararlı olacak.

Boş versinler bu işleri. *** dünyanın alayı mı o filtreye bir ayda takılır. Sadece şu forumun %95 takıldı. Hadi spamcıları anlarım da özgün çalışanlar niye takılıyor. Sadece Vietnamlılar piyasadan çekilse youtubun para hanesi eksilir...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim olayın geçersiz tıklama ile alakası olmadığından dolayı korkmaya gerek yok. Çok belli kimsenin ne olduğundan haberi yok ve asıl olay ana merkezde bitiyor. Kimseyede bilgi verilmemiş ve yetkililer kalıplaşmış cevapları veriyor. Biz zaten geçersiz tıklamaların reklam verenlere iade edildiğini ve kazançlardan düştüğünü biliyoruz. Bu durum partnerlerdede var. Sonuçta reklamlara kendimiz tıklamıyoruz ve başkalarınada tıklatmıyoruz. Yapılan şeyi resmen bu politakalar ile gizliyorlar

aynen sacmalamıs arkdslar gecersız tık tesbıt edılen hesabı zaten elleı kez para kazanmaya kapanır hesap kapanır..
hem gecersız tıklar var dıyecekler hemde hesaplar para kazanacak odeme yapacaklar oyle bır sacmalık olmaz..
ayrıca reklam aralıgınıda kafana gore koyabılıyorsan ozaman gene bır sacmalık..
he parayı gerı verırlermı vermezlermı o ayrı mesele ama bu sacmalık

zaten bu ay geçti ki, kesintilerin değişmesini beklemiyorum ben şahsen, hata olsa bile en fazla önümüzdeki ay fazladan kesinleşmeler olur, düşük ihtimalde olsa,

eğer önümüzdeki ayda aynı şekilde kesintiler olursa, yeni güncelleme çıkartmışlar demekki

Son düzenleme:
açık açık biz sizi bu ay soyduk diyecek halleri yok tabiki bir bahane üretip önümüze sunacaklar :)

Ya bu uzman ekip falan değil. Arkadaş kendini bilirkişi ilan etmiş.

Herkesin mi geçersiz tıklama olmuş. Benim kanalım özgün TO değerim belli.
Arkadaşımın spam kanalı var. Reklama tıklatmak için reklam çıktığı zaman Ek Açıklama ekliyor TO değeri tavan yapmış onun normal kesinleşmiş benim %99 kesinleşmiş.

Ya paranın üzerine yatmaya çalışıyorlar ya da bi aksaklık var böyle oldu.

Ya da YT hepimizin bildiği üzere Kasım ayının son günü kazançları iki katı yaptı. Benim tbm 0,12 den 0,26 ya çıktı. Bunu da kendi yaptı hatta forumdan bir çok kişinin başına gelmiştir. Bana kalırsa bu yüksek kesinti olayının başına gelen kişiler bu olayla karşılaşan kişiler o gün sevindik 3 günlük kazancı bir günde indirdik diye ama bu soruna yol açtı bana kalırsa.

ya zaten biz sizin paranızı çaldık diyecek halleri yok
imajları zedelenemsin diye aa ödemelerde hata da yaptık demezler
bütün mesele önümüzdeki ay kesinleşmelerde bitiyor
ak koyun kara koyun belli olur
bence önümüzdeki yılın dönüm noktası ocak kesinleşmeleri herşey orada saklı

kendi hataları oldugunun yada bu ay mali durumlar icin boyle bir sey yaptıklarının kanıtı gibi bos bir acıklama olmus sanki. onumuzdeki ay normale doner dusuncesindeyim. bazılaarı fazladan odeme alır. tek sorun bence kanal kapanmaları yasayan hesaplarla ilgili olur. zırt pırt kanallar kapanıyor

Saçmalamış sadece hikaye konusunda iyi bir mesaj yazmış :) Özgün hikaye kanalı açsa tutar bu tek yıldızlı eleman

İyice üfürmüş. San Fransisco ekibi adsense güncellemesi hazırlıyor. Politika değişikliği yapacaklar. Geçersiz etkinlik falan değil olay, topyekün politika değişikliği.

İyice üfürmüş. San Fransisco ekibi adsense güncellemesi hazırlıyor. Politika değişikliği yapacaklar. Geçersiz etkinlik falan değil olay, topyekün politika değişikliği.

Nereden aldınız bu bilgiyi? Kaynağını bizimle de paylaşın da bu kadar insan bir kişinin sözüne bel bağlamak yerine sizin sözünüze bel bağlamış olsun.

Boşa beklemenin bir anlamı yok yılın 1-2 ayı böyle oluyor boşa moral bozmanın da bir anlamı yok ... Yapacak 2 şey var ya adsense devam etmek yada kanalları partnere taşımak herkesin morali bozuk olabilir ama elden bir şey gelmiyor kanal yapın çalışın kafa dağıtın gidin dışarı hava alın ...
Sonuçta youtubeden aldığım para az bir para değil örnek olarak 1500 tl az para mı bu devirde ? 1 aylık asgari ücret maaşı .. Gelene şükredip geçelim takılmayın bu kadar

şuan olacak 3 şey var bence

1)Kesinleşmeler düzelmez bu ay ama önümüzdeki ay aynı şekilde kesinleşmeler devam eder
2)kesinleşmeler bu ay içinde düzelir ödemeye kadar normale döner
3)kesinleşmeler bu ay düzelmez önümüzdeki ay fazla yansır 2 ayı beraber alırız

Bu ay böyle geçsin bu ay ki paralarda gelmesin onu da geçtim , önümüzdeki ay kesinleşmeler normal olarak devam etsin başka da bir şey istemem ..
Hadi herkes işinin başına ;)

Benim bir İngilizce özgün kanalda ufak bir saldırı tarzında geçersiz tıklama durumu oldu 6 ay cebelleştim de açamadım, öyle ahım şahım da bir şey değildi.

%90 kesintilik geçersiz tık olacak ama tüm kanallar duracak, imkansız.

inş bu ayla sınırlı kalır 12 ayın 1 2 ayını ytye çalışmaya razıyım :) her ay bu sorunu yaşamaktansa.Gelecek aylar herşey netleşicek hakkımızda hayırlısı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri