Kilo Verme Maratonum Başladı

• Kullanıcı Linux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Linux

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
Merhaba arkadaşlar, kendimde gördüğüm ve beni görüntü olarak da rahatsız eden fazla kilolarımdan artık kurtulmamın vakti geldiğini düşündüğüm için bu maraton`a girmeye karar verdim. Evet normalde biraz kiloluydum fakat, bu aralar biraz fazla abarttım sanırım ve dahada çok olmaya ve beni rahatsız etmeye başladı.

Bende Herba Life kulübüne başladım ve yaşam koç`um mükemmel motive ediyor, bende 1 haftada 4 kilo 200 gram vererek güzel sonuç elde ettim. 5 ay gibi bir sürede 30 kilo vermeyi hedefliyorum.

Konuyu buradan takip edebilirsiniz : SAĞLIKLI YAŞAM VE ZAYIFLAMA MARATONUM

Sitem üzerinden yorum yaparsanız sevinirim.

1. Hafta verilen kilom = 4,200 Kg
2. Hafta verilen kilom = 7,300 Kg
3. Hafta verilen kilom = 10,500 Kg
4. Hafta verilen kilom = 14,200 Kg
5. Hafta verilen kilom = 16,300 Kg
6. Hafta verilen kilom = 18,400 Kg
7. Hafta verilen kilom = 19,600 Kg
8. Hafta verilen kilom = 21,250 Kg
11. Hafta verilen kilom = 25,800 Kg

1g6OpA.jpg

nWQ0b0.jpg

vp6Wav.jpg

Son düzenleme:
mega holding mağduru musun

Bana bir diyet yetmiyor iki diyet yapıyorum daha fazla yiyorum

Arkadaşlar bende bugün rejime başladım ancak size tek önerim.
Sabahları aç karnında 12 baş maydonaz bir adet limon suyu bir adet sarmısak + yarım bardak su render ve aç karnında içmeye başladım ekmeği azalttım.
Üstüne akşam 6 dan sonra yememe kararı aldım.
Yemek yemeyerek kilo verme olayı olmaz ekmek kes spor + gece yememek sadece olay bence.

Sabahları aç karnında 12 baş maydonaz bir adet limon suyu bir adet sarmısak + yarım bardak su render ve aç karnında içmeye başladım ekmeği azalttım.
Yemek yemeyerek kilo verme olayı olmaz ekmek kes spor + gece yememek sadece olay bence.

dostum kaçta uyuyorsun 6dan sonra yemiyorsun. ben 3de uyuyorum. 10dan sonra yemesem nası olur acaba

4 ayda 17 kilo vermiştim, gece 3te yatıyodum 9dan sonra yemek yemiyodum. ekmeği kesmiştim, kola sıfırdı, çayda şekeri bırakmıştım. spor falan yoktu sadece yazdıklarımla 4 ayda 17 kilo. he sonra yine cıvıdım hepsini yapmaya başladım 12sini geri aldım o ayrı :) 87den 70e 70ten 82ye :)

45 günde 78 kilodan 67 kiloya düşmüştüm vay be ne günlerdi :)

Millet kilo vermeye uraşıyo bende kilo almaya uraşıyorum bi alamadık :D

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] aklıma sen geliyorsun abicim 3 ay öncede ben başladım enes abimin destekleriyle motivasyon en önemli şey bence siz motive olmussunuz eminimki hedefiniz bırakmadıgınız sürece olucaktır

4 ay önce 97 kiloydum suan 80 kiloyum ve vermeye devam ediyorum :)

Son düzenleme:
Webiyi.com, vay be yıllar olmuş :)

Hocam iyi güzel hoşta 1 haftada 5 kilo vermek sağlıklı kilo vermek değil ki.

Stajyer Diyetisyen olarak sorularinizi alabilirim

1 ayda 100 kilo alti için 4-5 kilo normalken 100 kilo üstü 9-10 kilo kadar vermesi saglikli gözüyle bakılır. Çünkü 100 kilo üstü nde yağla birlikte ödem tutulur. Ve zayıflama da ilk önce ödemelerin çözülmesi görülür. Yani kilo sudan gider. Sonraki aylarda bu kilo verimi zorlaşır. Ve 4-5 kd e hedef konur

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erkek dediğin yapılı olacak ya tabi göbek olarak değil ağırlık çalışacaksın forza yemek yiyeceksin bulk yapacaksın herkes kilo vermek istiyor ben 65 kiloydum 95 kilo oldum tabi yağ olarak değil ağırlık+yemek ile

üniversitedeyken 67 - 72 kg aralığındaydım sonra youtube'a felan başladık şuan 104 - 108 kilo aralığında gidip geliyorum. benimde zayıflamam lazım sanırım :)

Webiyi.com, vay be yıllar olmuş :)
:)

Hocam iyi güzel hoşta 1 haftada 5 kilo vermek sağlıklı kilo vermek değil ki.

Hocam 100 üstü olunca çok değil aslında, ilk gidenler ödem.

Önemli olan kastan değil yağdan vermek ama öncelikli ödemlerim gitti.
Sonra kas etrafında ki yağlar.

yağ oranın % 30 dan fazlaysa 95 , 100 kilo civarındaysan sakin ağırlık çalışmadan kilo verme heryerin sarkar çok tanıdığım var kilo verdiğine pişman olan , başarılar.

me : http://i.hizliresim.com/WgB0g8.jpg

Evde ufaktan Cardio yapmaya başladım 1. aydan sonra spor salonuna gideceğim.

Evet doğru hocam, akşam 8den sonra kesinlikle yememek gerekiyor zaten.

Sabahları bende Maydanoz, Limon ve Salata ile su hazırlayıp dolaba koyup 4 saat sonra içiyorum.

Son düzenleme:
yediğini değiştirme haftada 3 gün spor yap ayda 2-3 kiloverirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri