Kim Yaptı Bu Şakayı :)

• Kullanıcı gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Komik birşey göremedim şu gergin ortamda birisi silah çekip bunları vursa o zaman görürdüm.

bu sabah serbest bırakıldı bu arkadaşlar bence ceza almalılardı ki başkalarına örnek olurdu.

arkadaşlar aklıyla zütü karıştırmış

Aklı havada ergenler.Türkiye'de şu tehlikeli zamanlarda başlatan ileri zekalılar ile başladı bu.Ülkemizde her şey dört dörtlük olsa terör saldırıları olmasa bombalar gerçekten patlamasa yap da gerçek bomba patlıyor senin amacın ne.İyi ders olmuştur bir daha yer mi yapmak.

böylelerini eşşek sudan gelinceye kadar döveceksin.
Yaşlı biri olur kalp krizi geçirebilir,hamile biri bebeğini düşürebilir korkudan.

Kendiniz sanki küçük ken hiç bir sey yapmadnz ... 2 tane küçük çocuk yapmış işte bi hata...oo serbest bırakılmamalıdır diyenleride hiç anlamıyorum napsın oo çocukları içeri atsınlarda gerçekten bombacı mı olsunlar

Kendiniz sanki küçük ken hiç bir sey yapmadnz ... 2 tane küçük çocuk yapmış işte bi hata...oo serbest bırakılmamalıdır diyenleride hiç anlamıyorum napsın oo çocukları içeri atsınlarda gerçekten bombacı mı olsunlar

Gerçekten 3 tane ana okulu zekalı çocuk vardı bu kadar yüklenmemeliydik.

Edit..

Bunları temiz bi döveceksin ki akıllansınlar..

Son düzenleme:

Hocam şakanin da bi haddi olur. Her önüne gelen böyle şaka yaparsa,yarın biride uçakta bomba var der uçağı geri döndürür.

Küçükken sopasını atacaksın böyle esseklere

ülkenin her yerine terör illeti bulaşmış. İnsanlar yolda yürürlerken bile ölebiliyorlar. Son zamanlarda ülkenin en önemli gündeminin terör olduğunu, insanların toplu taşıma araçlarına binerken, başlarına birşey gelecek diye istemeden korktuklarını bu ergenler bilmiyorlarmı ?

Gayette biliyorlar. Bu tarz şakaların zamanımı ? Çantayı içeriye bıraktıktan sonra can havliyle bir insan arada kapıya sıkışsa ne olacak ? 2-3 tane bebe sırf gösteriş yapmak için böyle bir şaka yapıyor. Bu kadarmı düşüncesiz olunur ? Adliye çıkışındaki röportajda pişkince gülüyorlar bide. Komikmi lan insanları boş yere korkutmak ?

İşin en kötü tarafıda ellerini kollarını sallayarak çıkmaları. Ülkenin hukuk sistemini ayrıca kınıyorum.

Hocam ne küçük çocuğu 16-17 yaşında gençler. Bugün evlenseler boy boy çocukları olur.Tabi hapise atılmalıdır vb. bir şeyde abes olurda biraz bürokrasi ile koşturtacaksın ki akıllansınlar.

Akıllanmazlarsa yarın öbür gün bir daha yapacaklar.Gerçi aileleri vermiştir ayarı.

benim bildiğim çocuk 11-12 yaşlarında olur içeri atılmaları gerekmez ama ağız burun dağılana kadar dayak yemeleri lazımdı.

---------- Spam Engelliyici 01:03 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

Bomba şakasını bakın neden yapmışlar Bunlar mı çocuk? Hala pişkin pişkin gülüyorlar yazık ya keşke babaları bunları yaparken 2 kere düşüseymiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri