Kimden Gmail almamı önerirsiniz ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Seri kanallar açan birisiyim, 300-500 video attığımda Disabled olmayacak sağlam hesaplar almam gerekiyor.

Sizin uzun süredir kullandığınız alışveriş yaptığınız gmaillerine objektif olarak kefil olabileceğiniz bir öneriniz var mı ? Yerli veya yabancı farketmez.

Teşekkürler.

gmail.com'dan :D

ytkoray,minnos ikisiyle calıstım sorun cıkmadı

Kendim sağlam açabiliyorum ancak zamanım ve takadim yetmiyor :)

minnos açmaya devam etse direk ondan alırdım ama hizmeti durdurdu sanırım yandex sağlam oluyor çünkü

Kendim sağlam açabiliyorum ancak zamanım ve takadim yetmiyor :)

minnos açmaya devam etse direk ondan alırdım ama hizmeti durdurdu sanırım yandex sağlam oluyor çünkü

az kanalla çalış :D 1 aydır kanal açmıyorum, haftada 1 kere kontrol ediyorum kanalları :)

Merhaba arkadaşlar,

Seri kanallar açan birisiyim, 300-500 video attığımda Disabled olmayacak sağlam hesaplar almam gerekiyor.

Sizin uzun süredir kullandığınız alışveriş yaptığınız gmaillerine objektif olarak kefil olabileceğiniz bir öneriniz var mı ? Yerli veya yabancı farketmez.

Teşekkürler.

Partner kanallarım(Freedom) var satılık istersen

Az kanal iyidir, youtube'yi bezdirmeyin. :)
soruna gelirsek CyberTR ile çalıştım sadece, herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]'ı tavsiye ederim

Forumdan bir arkadaşa çalışıyorum boş zamanım arttığında sizlede çalışabiliriz hocam ama daha o arkadaşa yetemiyorum :)

Minnos gibisi bir daha olmaz sanırım,maşallahları vardı hesaplarının.Ondan sonra isimlerini vermek istemediğim 2 arkadaştan daha aldım ama kesinlikle memnun değilim(Birinden 100 hesap almıştım stoklıyayım düşüncesiyle toplam 12 tane ancak bağlayabildim adsenseye diğerinden deneme amaçlı 1o tane aldım hepsi gümledi) bu akşam da Ice Machine'den alacağım bakalım ben de merak ediyorum nasıl diye.

banada gmail hesapları lazım. elinde olan varsa temiz her biri ayrı ip den alınmış çerezleri temiz. yani dört dörtlük gmail lazım telefon bilgileri ve kurtarma mailleri ile birlikte. adsense bağladığımda sorun çıkarmıcak şekilde. Bu konuda yardımlarınızı ve önericeğiniz gmail aldığınız sağlam kişilerle çalışmak istiyorum...

bende sağlam sürekli çalışabileceğim bir arkadaş arıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri