Kimi az kazanıyorum diye kimisi çok kazanıyorum diye şikayet eder.

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

Merth46

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 2gün önce bu konuyla alakalı konu açmıştım...Kazancım gitdikçe yükseliyordu dikkat çekmemek için videolarımı gizlemiştim...ve 8/9 Mart yansıyınca bu miktara ulaştı..Daha 10 Mart yansımamış oda yansırsa düşünemiyorum...Bu kazanca partner şirketi itiraz edermi? Creative partnerli uzun süreli videolar yüklü 3.gün öncesinden videolarımı gizlemiştim..Ne yapmam gerekiyor daha fazla kazanmamam için.Bu kazancı alabilirmiyim?

1452$ Kazanç

NOT: Beyler videoları gizledikten sonra görüntülenme düşmüş bunun bir sıkıntısı olurmu ödeme alırken?

wz7yGR.png

Telif gelmediyse, flag gelmediyse, her şey yeşilse neden alamayasınız hocam ben onu anlamadım :) Problem olmaz...

Kardeşim neden gizliyorsun videolarını :) O rakamdan kat kat fazla kazananlar var forumda. Çok yüksek bir rakam değil. Olsa da yüksek kazanıyorsun diye partner şirketi müdahele edecek değil zaten.

Telif gelmediyse, flag gelmediyse, her şey yeşilse neden alamayasınız hocam ben onu anlamadım :) Problem olmaz...

Bilmem sıkıntı basıyor yüksek kazanç görünce :)
Dediğiniz gibi telif,flag vs yok Allaha şükür.

---------- Mesaj saat 13:55:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:53:57 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim neden gizliyorsun videolarını :) O rakamdan kat kat fazla kazananlar var forumda. Çok yüksek bir rakam değil. Olsa da yüksek kazanıyorsun diye partner şirketi müdahele edecek değil zaten.

Videolar gizli ama izlenim yinede geliyor kardeş.

arada bi aç o videolarıda biras daha artsin kazançın hile hurda olmadıgı sürece ödeniyor nasıl olsa

:) Keşke bende böyle korkmaya başlasam emmioğlu :D

sen videolarını gizliyorsun ama o video hala indexten düşmedi hocam ondan geliyor izlenim ;)

:) Keşke bende böyle korkmaya başlasam emmioğlu :D

Sabır et kardeşim bi gün herkes kazanacaktır :)

Arkadaşlar ilk ödemem olucak bu inşallah...
Şubat ayı 93$ kesinleşmişti misal ben bunu paypala almak için bilgileri doldurdum...Sonraki kazançlar hep paypala mı yatar yoksa değiştirme imkanımız varmı?

Gizlemeye gerek yok bence de bir sorun olacağını sanmıyorum ayrıca bHsettiğiniz rakam ne kadar?

1 aylık diyelim son 3 gün arttı kazançlar. 7/8/9

hocam günlük bin dolar kazanan spamcı arkadaşım var
forumda o parayı 4-5 saatte kazanan insanlarda var bi sorun olmaz bencede
gizlemeye gerek yok devam :D

100-200 bin $ zannettim gizledim deyince

hocam günlük bin dolar kazanan spamcı arkadaşım var
forumda o parayı 4-5 saatte kazanan insanlarda var bi sorun olmaz bencede
gizlemeye gerek yok devam :D

100-200 bin $ zannettim gizledim deyince

Bu kazanç bana yeter kardeş ilk kazancım olacak gözüm o kadar yükseklerde değil açıkcası 3-5 bişi kazansak yeterli :)

bende asgari alıp gizliyorum, yeter :P

şaka biyana bişey olmaz hocam.. eğer telif veya başka bişey yoksa..

BU KONU İbretlik konu olmalı bence. Adsense ve partnerlerin Üyelerine verdiği korkunun konusu olmalı bu. Vallaha ben olsam videoları gizlerdim emmioğlu. 3 bin lira riske edilecek para değil.

Gizli videoya telif gelmez diye mi düşünüyorsunuz ? Yoksa çok kazanırım ödemez diye mi ?

Vaybe, ben o kanalı gördüğümde kazancı yoktu şimdi ne hallerde hayırlı olsun kardeşim allah daha fazla versin cnation sorunsuz öder paranızı :)

gizlediğiniz için şüphelenip bişeyler yapabilirler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri