Kimin En Çok Kanalı Var?

• Kullanıcı Muslera07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kaç Kanalın Var?

• Kullanılan toplam oy
    4

Muslera07

Yasaklanmış
Sürüm-spam çalışan arkadaşlar arasında kanal sayısı en çok hangimizde acaba?
Ben iddiasızca 60 kanal ile başlıyorum.

12 kanalım var rayına oturunca 3 kanal daha açıp 15 kanal ile devam etmeyi düşünüyorum.

5 tane kanalım var 2 tanesi aktif günlük 10-15 $ kazanıyom

25 kanal var.Hedefim kısa vadede 100 e çıkarmak.

10-15 kanalım var gunluk 1 dolar bıle kazanamıyorum..

250 den çok, ama tam sayıyı söylemek istemiyorum.

Sürüm konusunda uzman olduğumu düşünüyordum ancak geçenlerde 70 kanallık iş verdiğim bir kişiden aldığım kanallar kullanamadan gitti.

Bence çok kanaldan kazanç sağlamak için alttaki ifadeleri kafaya kazımak gerekiyor.

"karda yürü izini belli etme"

"bu tür işlerde maşayı tutanı, maşayla tutanı maşayla tutmak gerekiyor."

NOT: bu arada, makul fiyatı olmak kaydıyla az gelirli olan az yüklemeli olan ve mümkünse yabancı olacak şekilde toplu kanal alırım ...

Saygılar...

18 Kanalım var kazancımı yazmayayım kıskanırsınız.:)

Buradan "çok kanal = çok para" denilemeyeceğini görüyoruz.

Herkesin taktiği farklıdır.1 kişi ye bakıpta böyle bir şey söyleyemezsin.Kimisi çok kanalla iyi para kazanır.Kimisi kazanamaz.Tecrübe işi kanal açıldıkça artık anlamaya başlıyorsunuz nasıl bir kanal kopyalarsam yada açarsam getirisi olur gibisinden.

Benim 20-25 kanalım var bende kopyalıyorum.Kazandığım para dan memnunum şu anda.

5 kanalım var elizabeth takılıyorum,elle yükleme:D

2 tane Turkce kanalim var. Biriyle ilgilenmiyorum dersem yeridir. Tek kanala ragmen gunluk 0.50$ uzeri kazancim var. Onun gibi 20 kanalim daha olsa yeterli

Buradan "çok kanal = çok para" denilemeyeceğini görüyoruz.

aynen oyle çok kanal çok para boş laftan ıbaret artık bır ıkı kanal uzerıne çalışıp bışeyler yapmaya çalışcagım yoksa çok kanal acıp oyle uğrasıp aylardır emek kaybedip vahlanacağıma bır ıkı kanal ıle uğraşıp getırısıne katlanacağız

lafı açılmışken sürümden kazananlara bir sorum olacak tek bir ipye sahip vps den mi çalışıyorlar yoksa kanallarını ip lere dağıtıyolar mı?

Tek Kanal = Yoğunlaşma
5-Kanal Ve Üzeri = Boşa Kürek Çekme

Ama $ Geliyor Ya Sen Ona Bak Yeni Kanal Açarım .Onun Üsütündede Yoğunlaşrım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri