yusuf0023
Yasaklanmış
Truthloader - YouTube KİMİN KANALI BİLMEM AMA GERÇEKTEN BU ADAM PARA KAZANIYOR....Truthloader - YouTube
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o aboneye o izlenme neyse![]()
Bu kanal resmi kanal buralarda sanmayın sahibini
izlenmeleri cok kötü
arkadaşlar o kanalın sahibi benimşaka bir yana o kanalın sahibii parayı kırıyor resmen
çok mu kötü, 18 saatte 9000 izlenim kötümü :S
abonesi 57k 6 günde izlenimi 50k bile olmamışbence kötü. sırf dünkü mac videom bile 15k oldu
![]()
spor videolarında bazen öyle yapar ancak ben direk 124521412 şeklinde yüklüyorum videoları acıklama ve tag girmeden direk acılıyor para kazanma hemen arkasından ayarlıyorum başlık vs
klasık bir cevap olacak ama...
GAVUR YAPIYOR ABİİİ...![]()
Bu işin gavurla felan alakası yok yabancı içerikli kanal ile alakası var
2 gün önce bir kanal açtım dizi fragmanları yayınladım 2 günde toplam 3,000 izlenme var toplam 8 video ekledim. kazanç? 000000![]()
Alakası yoksa buyur hocam, eline kamera al çek kendini yayınla ozaman.
dizi dediğin şey başkasına ait olan bir video eleman kendini ortaya koyarak bişeyler yapmış. Varsa sende cesaret buyur izleyelim senide![]()
aslında düşünmedim değil, fakat olay tekerlekli sandalye olunca herkes farklı gözle bakıyor insana, bu yüzden göz önünde olmamam benim için daha sağlıklı... düşünmedim değil![]()
sizin düşüncenize göre metin şentürk tv programlarına hiç çıkmasın?
Engelli olmak bence utanç duyulacak bir durum değil, her sağlıklı insanın başınagelebilir.(Allah göstermesin)
şu yazdığınız yoruma hiç katılmıyorum şahsen.![]()
Truthloader - YouTube KİMİN KANALI BİLMEM AMA GERÇEKTEN BU ADAM PARA KAZANIYOR....Truthloader - YouTube
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.