Kimlik ile onaylatılmış Adsense için ödeme talep etmenin yolu nedir?

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2014 Adsense politikalarında ''Artık ödeme almak için bir sonraki ayı beklemenize gerek yok.'' diye bir yazı vardı diye hatırlıyorum. 3.Pini ödeme ayın 15'inden sonra girilmiş veya kimlik ile onaylatılmış bir Adsense için ödeme talep etmenin yolu nedir? Mail mi atmamız gerekiyor yada farklı bir işlem mi?

Sen onayladıktan sonra ortalama 1 hafta içinde otomatik yatıyor zaten para tabi banka onayınıda yaptıysanız sizin ek bir işlem yapmanıza gerek yok yani.

Bu sabah mail atarak ödeme talep etmiştim ancak hala dönüş yapılmadı

Sen onayladıktan sonra ortalama 1 hafta içinde otomatik yatıyor zaten para tabi banka onayınıda yaptıysanız sizin ek bir işlem yapmanıza gerek yok yani.

Evet banka onayı yapıldı,dediğiniz gibi 1 hafta içinde yatar umarım.Teşekkür ederim bilgi için.

adsensede ödeme talep etme olayı yok,pin ve banka hesabı girildiyse para otomatik gönderilir.

Hocam otomatik ödendiğini biliyorum. Ödemeler işleme alındıktan sonra pin kodunu girdiğim yedek adsense hesaplarımdan bir tanesi için şu linkten https://support.google.com/adsense/?hl=tr#topic=3373519 "Bize Ulaşın" kısmından "Ödeme Alma" ,"Ödeme yapılmadı", "YouTube ödemeleri" ni seçerek AdSense Müşteri Desteğine mail attım.

Hocam otomatik ödendiğini biliyorum. Ödemeler işleme alındıktan sonra pin kodunu girdiğim yedek adsense hesaplarımdan bir tanesi için şu linkten https://support.google.com/adsense/?hl=tr#topic=3373519 "Bize Ulaşın" kısmından "Ödeme Alma" ,"Ödeme yapılmadı", "YouTube ödemeleri" ni seçerek AdSense Müşteri Desteğine mail attım.

onada gerek yok işte,bende ödemeler işleme alındıkdan sonra pin girdim daha dogrusu kimlikle onayladım 1-2 ay önce bi hesabımı ve form filan doldurmadım ama paramı aldım.çünkü bu tür durumlarda ara ödeme yapıyor adsense.forumlarda belki görmüşsündür işte ödeme günlerinden başka zamanda ödeme alanlar oluyor mesela ödemeler yapıldıkdan 10 gün sonra çıkıp birisi bugün para aldım diyor bagzı arkadaşlarda şaşırıyor ödeme zamanı degil bu ne parası diye.işte o para,bu para...bende aldım bu ara ödemelerden :)

onada gerek yok işte,bende ödemeler işleme alındıkdan sonra pin girdim daha dogrusu kimlikle onayladım 1-2 ay önce bi hesabımı ve form filan doldurmadım ama paramı aldım.çünkü bu tür durumlarda ara ödeme yapıyor adsense.forumlarda belki görmüşsündür işte ödeme günlerinden başka zamanda ödeme alanlar oluyor mesela ödemeler yapıldıkdan 10 gün sonra çıkıp birisi bugün para aldım diyor bagzı arkadaşlarda şaşırıyor ödeme zamanı degil bu ne parası diye.işte o para,bu para...bende aldım bu ara ödemelerden :)

Anladım hocam teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri