Kimse Kusura Bakmasın!

emrekes

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Son zamanlarda foruma yeni üye olmuş arkadaşların açtığı konulardan dolayı şikayetçiyim. Aynı konuları ve aynı soruları görmekten gerçekten sıkıldım(k). Burası youtube forumu elbette herkes sorununu yazacak, çözüm arayacak ancak her aklınıza gelen soru için forumu hiç araştırmadan konu açamazsınız, açmamalısınız. Dikkat ederseniz yeni üyeler bir bir ban yiyor siteden. Evet bende çok eski üye sayılmam belki ama forumun kalitesini düşürmemek içinde kolay kolay konu açmıyorum. Bence eskiden açılan her konu gerçekten de bir yaraya parmak basıyordu. Ama şimdi foruma girdiğimizde panelde hep daha önce defalarca cevaplanmış, veya hiç araştırılmadan açılmış konuları görüyoruz. Bu fikrimi savunanlar olur, karşı çıkanlar olur. Herkese saygım sonsuz. Ancak yeni üye olan arkadaşlardan bir büyükleri olarak rica ediyorum. Lütfen arkadaşlar önce araştırın. Lütfen kimse kırılmasın darılmasın. Ben bu forumu çok seviyorum ve kalitenin artmasını istiyorum. Herkese bol kazançlar.

Bu yüzden bugün; yeni başlayanlar diye bir bölüm açtım. Umarım yeni gelenler açılan bölüme konu açarak çözüm ararlar.

Yeni üyelerin mesaj yazması için aşması gereken konu okuma sayısı vs gibi kriterler olabilir aslında Vbulletin böyle bir sisteme izin veriyorsa... önleri olan mesaj sayısına göre sohbet açılıp açılmaması gibi

çok haklısın sitede "arama yapma bölümü" var onu birazcık kullanın faydasını göreceksiniz

Son mesajlar bölümü var oraya bakıyorlar forumun içine girip araştıran yok. Orada işine yarayan,sorununu çözecek birşey bulamayınca konu açmak zorunda kalıyorlar diye tahmin ediyorum eminim bir çoğu böyle yapıyordur.

Çok basit, 7 gün foruma konu açamasınlar, Sadece tanışma kısmına açsınlar.
7 gün sonunda YT bölümlerine konu açabilsinler.
100 mesaj altı Satışa konu açmasın vs. . .

Bunlar basit şeyler, ama karara bağlanıp yöneticilerin sıkı takibi lazım.
Sitede üyelikler açık, yine -16'lar sardı forumu, son 4-5 gündür açılan tüm başlıklar GEYİK başlıkları.
Yeni gelenlerle araştır vs geyikleri.
Yeni gelenlerin Saçma Sapan sorularına Geyik cevaplar.

Forumun Yeni Üyeye ihtiyacı olabilir evet ama belli başlı kurallar konmalı vede uygulanmalı.

Vbulletin sistemlerin arama modülü daha çok geliştirilmeli. Daha kolay olmalı ve çözüme hemen ulaştırmalı üyeyi. Bazen bizlerde yapıyoruz aynı şeyi. Bir konu açılmış milattan önce fakat aramalarda çıkmıyor. Ondan sonra konu açıyoruz. Ben aramalarımı googleda yapıyorum daha çabuk buluyorum. misal: "site:ytpara.com aranılacak konu" gibi.

He birde şöyle artisler var her forumda. Eski konuyu arar bulursun oradan devam etmek istersin yeni konu açılmasın diye. Hemen çıkar gelir o artislerden birisi "bilmem kaç tarihinde ki konuyu hortlatmışsın" gibi abuk subuk şeyler yazar. Bunlarıda banlamak lazım asıl ki adam olsunlar.

Öncelikle forum adına güzel düşüncelerin için teşekkür ederiz. Kalitenin korunması için ve kimsenin mağdur olmaması için elimizden geleni yapmaya ve çürükleri temizlemeye çalışıyoruz, Saygılarımla iyi forumlar...

Yakında SSS yani "Sıkça Sorulan Sorular" kısmını aktif edelim o halde. Böylece yeni üyelere ön ayak olur.

Yanlış anlamada hocam, forumda konu aratmaya üşenen adam SSS yi okumaz bence. :)
Şimdilik deneme aşamasında test edelim; "http://www.ytpara.com/sikcasorulansorular.php" Bakalım nasıl olacak.

Varsa aklınıza gelen sıkça sorulan soru, eklemem için yardım edebilirsiniz.

forumda yeni olan arkadaşlar belkide kendi açacağı konuyu forumda aratmış açacağı konuyla alakalı konulara bakınmış o konulardan bi yarar elde edememişte olabilir bu sebepten yenden o konuyu açmak istemiştir belki o açıdanda bakmak lazım

helalll son derece doğru bir teşhis. umarım çözüm bulunur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri