Kimsenin çözmediği bilmediği bir sorunla karşı karışıyayım

keremerbey

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba.Adsense hesabıma gayet normal bi şekilde girebiliyordum ilk kez ödeme alıcaktım.Bana 1 doların altında para gondermelerini bekliyordum her neyse 2 gun sonra sabah uyandıgım zaman para gelmişti.Hemen girip parayı dogrulıyım geri kalan paramı da alıyım dedım.Adsense hesabıma giriş yapıyorum ama girmiyor o günden beri.Ayrıca şöyle bi saçmalıkta var maile ve google oturumuna girebiliyorum.Ama adsense hesabıma giriş yapıyorum yaklaşık 10 gündür bu şekilde bekliyorum.3 yıldır bu işle ugrasan bı arkadasım var ben hayatımda böyle bir sey görmedim dedi ve sorunu ıkımızde cozemıyoruz tek yaptıgım sey beklemek.Bu arada söyle bir hata alıyorum adsense ye gırmeye calıstıgım zaman onu da sızınle paylasıyım

http://i.hizliresim.com/ZMzjQA.png

Bu arada 3 farklı tarayıcadan giriş yapmaya çalıştım modemi resetledim çerezleri sildim geçmişi sildim ama ne fayda hala girmiyor bekliiyorum bende...

ARKADAŞLAR SON DURUM AŞAGI DA GÖRÜNEN OLAY.Ne yapıcagım hakkında bır bılgısı olan var mı veya daha önce bu sorunla karşılaşmış olan ????????

Son düzenleme:
Adsense sızınmıydı yoksa baskasından mı aldınız

Başkasından satınmı aldınız ?
Başkası şifresinizi biliyormuydu ?
Büyük ihtimalle sizi yöneticilikten çıkarmış biri

Yüzde 90 ihtimalle hesap çalınmış. %10 ihtimalle hata var. Adsense'e mail atmanı tavsiye ederim. Forumda vardı mail adresi. ID ni isim soyismini mail adresini falan belirt mailde. Giriş yapamadığını söyle. Benim de başıma geldi 1 kere. Düzelttiler. Ama bu tür olaylarda genelde çalınmış oluyor. Eğer %100 eminsen mail şifreni falan kimsenin bilmediğinden ve vds falan kullanmıyorsan hata vardır.

yönetici mailini değiştirmeyi denedin mi hocam

yöticilikten atılmış gibi gözüküyorsun.yani calınmış büyük ihtimal

adsenseniz çalınmış
geçmiş olsun

Adsenseniz çalınmış geçmiş olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adsense gitmiş 3 senedir bu işi yapan arkadaşlarından şüphelenebilirsin.
Ayrıca gmail é gerekli bilgi gelmiştir.
Adsense taşındı vs.

Adsense hesabınız yöneticilikten atılmış görünüyor. Bunun başka açıklaması yok.
Bu hesap adsensenizin orjinal maili miydi? (Yani bu hesaplamı adsense başvurusu yapmıştınız?) Adsense hesabınızda başka yönetici hesabı var mıydı?

Adsense şifrenizi başkası biliyor muydu? Adsense şifrenizi bilen birisi/veya şifreyi kıran birisi adsense hesabınıza yeni yönetici atayarak eski yönetici hesabı olan sizi şutlamış görünüyor. Bu gibi durumlarda hesabınıza mail gelmiş olabilir. Gelen mailleri kontrol edin.
Ayrıca adsenseye ait maile mi giriyorsunuz onuda kontrol edin. Yani bazen nadirde yanlışlıkla başka maile girip adsenseye girilmiyor diyenler olabiliyor.

Sırasıyla yapmanız gerekenler
1- Adsense maili doğrumu mail mi kontrol edin. Adsense maillerinin gelen kutularında adsense ile ilgili mailler olur.
2- Doğru adsense maili olduğuna eminseniz, şifrenizi nerde veya kiminle paylaştığınızı düşünün. Hesabın çalınmasına karşıda adsenseye giriş yaptığını pcde virüs programı var mı? En son pc ye birşey indirdiniz mi? vs vs gibi soruları düşünün.
3- Adsenseyi çaldırdığınıza eminseniz, daha önce bu gibi durumlarla karşılaşan kişilerle iletişime geçin. Ve Adsense formlarını doldurarak kurtarmaya uğraşın. Belki bir mucizeyle kurtarırsınız.
4- Buz dolabına soğuk su koyun. Adsense hesabınızı Kurtaramazsanız soğuk suyu içersiniz :(

Geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar arkadasımın bahsettigi 3 yıldır ugrasan benim :) bu adsenseyide arkadasım icin okulda actık ve 3 arkadas biliyorduk sifresini ama aramızdan kimsenin calacagını zannetmiyorum.Mail atsak geri dönüs yaparlarmı?

Merhaba arkadaslar arkadasımın bahsettigi 3 yıldır ugrasan benim :) bu adsenseyide arkadasım icin okulda actık ve 3 arkadas biliyorduk sifresini ama aramızdan kimsenin calacagını zannetmiyorum.Mail atsak geri dönüs yaparlarmı?

3 kişiden eminseniz okulda giriş yaptığınız bilgisayarda sıkıntı olmuştur. Ya hesap açık kaldı ya da sizin parasal işlemler yaptığınızı gören bilen birileri keylogger kurmuş olabilir bilgisayara.

mail adresine herhangi bir bildirim gelmedi mi?

3 kişiden eminseniz okulda giriş yaptığınız bilgisayarda sıkıntı olmuştur. Ya hesap açık kaldı ya da sizin parasal işlemler yaptığınızı gören bilen birileri keylogger kurmuş olabilir bilgisayara.

mail adresine herhangi bir bildirim gelmedi mi?

Bilgisayarlara girmek icin herkes farklı id sifre giriyor ama hocam server gibi mail gelmemisti sanırım

büyük ihtimalle adsense yöneticiniz değiştirilmiş fakat gmai adresinize mail gelmiş olmalı yönetici değişmişse ?

Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum.Öncelikle sunu soylıyım gmail hesabına mail falan gelmemiş adsense ile alaklı sureklı kontrol edıyorum bısey yok.Arkadaslarımdan emınım calma ıhtımallerı yok zaten salakca bısey oldu anlam veremıyorum kımsenın konu hakkında bır bılgısı yok.Daha önce aynı sorunu bende yaşadım dese biri yine de mutlu olucam en azından bu saçmalıgı yaşayan tek kişi ben değilim diye.Hesap dogru hesap mail dogru sıfre dogru 10000 kere gırıs yapmaya calıstım olmuyor

*Looks like this Google account isn't associated with an AdSense account. That's okay. You can either sign in with the Google account associated with AdSense, or sign up for an AdSense account today.* aldıgım sorun bu surekli aynı sorun

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

büyük ihtimalle adsense yöneticiniz değiştirilmiş fakat gmai adresinize mail gelmiş olmalı yönetici değişmişse ?

adsense yöneticisi değiştiyse yenı yonetıcının kım oldugunu gorebılıyor muyum? Veya ben tekrar yonetıcı olabılır mıyım

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

Adsense gitmiş 3 senedir bu işi yapan arkadaşlarından şüphelenebilirsin.
Ayrıca gmail é gerekli bilgi gelmiştir.
Adsense taşındı vs.

öyle bir mail gelmedi geldiyse de silmiştir çalan kişi.Çünkü o mail benim telefonumda açık değildi.Ayrıca sunu da soylıyım ben calınma ıhtımalı oldugunu dusunmuyorum kesınlıkle bır sorun bır hata var

hesabı kendinizmi açmıştınız, herhangi birinden satınmı aldınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri