Kimseye gmail yada youtube kanalı açtırmayın

koronline

Kayıtlı Üye
ARkadaşlar template die birinden kanal ve gmail hesapları aldım.hemen hemen hepsi spama düştü.Şimdi düşmez 1 ay sonra düşer yada 2 ay sonra düşer.sonuçta düşer yani bana ders oldu.Kimseden gmail hesabı açtırtmayın. bedava bile olsa

ARkadaşlar template die birinden kanal ve gmail hesapları aldım.hemen hemen hepsi spama düştü.Şimdi düşmez 1 ay sonra düşer yada 2 ay sonra düşer.sonuçta düşer yani bana ders oldu.Kimseden gmail hesabı açtırtmayın. bedava bile olsa

AYnen katılıyorum... R10 bu konu hakkında konu açılmıştı Çoğu kişinin kanalları kapandı Spam'a Düştü.. Boşu boşuna kapanacak olan kanallara para vermek Akıl işi değil...Zaten Milleti sömürdüler.. herkes fikrini satmaktan başka bişe yapmyor..

hocam bu biraz onayla alakalı bir konu.Arkadaş büyük ihtimal youtube kanalını şu smsle tel onayı sağlayan ücretsiz siteler aracılığıyla açmıştır o sebeple kapanmıştır.Ben 40-50 kere açtığım çoğunda bir sıkıntı olmadı olanlarda zaten telifle gitti.

hocam bu biraz onayla alakalı bir konu.Arkadaş büyük ihtimal youtube kanalını şu smsle tel onayı sağlayan ücretsiz siteler aracılığıyla açmıştır o sebeple kapanmıştır.Ben 40-50 kere açtığım çoğunda bir sıkıntı olmadı olanlarda zaten telifle gitti.

Onay ile uzaktan yakından alakası yok. Kendi Cep numaralarımda spamdan kapandı onay çare olsaydı sırf bunun için hat alabilirdim.

Ben bir iki tane almıştım Hala daha Kullanmaktayım

Onay ile uzaktan yakından alakası yok. Kendi Cep numaralarımda spamdan kapandı onay çare olsaydı sırf bunun için hat alabilirdim.

Ben 2 hafta boyunca farklı pclerden hesap açtım/açtırdım tel onaylıların hepsi sağlam fakat şu ücretsiz sitelerden tel onayı yapıp açtığım hesapların hepsi istisnasız gitti hemde ertesi gün aynı anda

Ben 2 hafta boyunca farklı pclerden hesap açtım/açtırdım tel onaylıların hepsi sağlam fakat şu ücretsiz sitelerden tel onayı yapıp açtığım hesapların hepsi istisnasız gitti hemde ertesi gün aynı anda

Tamam da kardeşim benım kanallarım ve arkadaşlarımın kanalları hep bu sistemler ile onaylanıyor. Kısacası spam nedeni tel onayı değil

yapılan iş illegal çoklu hesap her zaman her yerde yasaktır.legal olsa zaten böyle bir sorun olmaz.yani bizde biliyoruz işin sonu hüsranla bitecek ama yinede çabalıyoruz.yani yapılan iş belli olacak sonuç belli youtube artık bezdirdi

Adamlar hesapları satarken 1 ipten 10 hesap açıp satıyoruz diyorlar ben bu olayı anlamıyorum ben 1 ipten 1 hesap açıyorum o şekilde bile spama düşebiliyorum. Almayın arkadaş çok zor değil 1 hesap onaylamayla beraber en fazla 2 dakikanızı alır.

Adamlar hesapları satarken 1 ipten 10 hesap açıp satıyoruz diyorlar ben bu olayı anlamıyorum ben 1 ipten 1 hesap açıyorum o şekilde bile spama düşebiliyorum. Almayın arkadaş çok zor değil 1 hesap onaylamayla beraber en fazla 2 dakikanızı alır.

dk ile ilgili sıkıntım yokki.Sıkıntı o kadar cep telefonu olmamaması ama artık olayı bende çözdüm gmail hesabı alma ile ilgili sıkıntım kalmadı.

---------- Mesaj saat 23:12:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:45:29 civarında gönderildi. ----------

k7.net sesli çağrı gönderiyor ama her defasında eksik gönderiyor sebebini bilen var mı?

aynı ıp'lerden aldığı için spam'a düşmesi normaldir

programla o tamam da youtube için onay olmuyor bir türlü onu çözemedim.

Bir kişiden aldığınız gmail ve kanallar spama düştü diye bütün satan kişileri suçlamak çok yanlış.

ferman diye arkadaştan açtırdım yaklaşık 30 tane çatır çatır çalışıyor. template arkadaştan da açtırdım 1 hafta olmadan banlandı.

ben size ufak birşey söyliyim gerisini siz anlayın.

Hesabı tr'den acıyor, telefonu amerikadan onaylıyor ve videoyu ingiltereden yüklüyor.
veya trden hesap acıp amerıkadan onaylanıyor.

ve bu işlem 10larca kez olunca ve bölge kodları aynı olunca %80 spam oldugu acıklık kazanıyor. %20 lik kısmı mechul..

yorumum yoruma kapalıdır. bu benim kendi gözlemlediğim bir olaydır ve kendi görüşümdür..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri