King of the TBM :)

• Kullanıcı b2121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben forumun çok çok eski bir üyesiyim cansu yıldızı da çok iyi tanıyorum
en kısa zamanda onunla çalışıcam
eski üyeliğim banlandı bu arada
valla ben cansu yıldıza güveniyorum
yani inanmayanlar onun konularına baksınlar
tbm ve niche konusunda kendini çok iyi geliştirmiş birisi

Evet cansu yıldızın bikaç konusunu biliyorum.
Belki iyi olabilir dediğin gibi.Sorun o değil.
Reklam yapmaya gerek yok suan.
Ama sen dikkat et bidaha banlanma hocam.

Bu arada bana hiç 'samimi' gelmedin 'isimsiz' kardeşim.

artistlik yapma canım benim , sana senlik bişey yok diyorum hala uzatıyorsun , üsubunu bozma diyip üslup bozan delikanlı , uslubum seni rahatsız ediyorsa s*ktr olup git burdan

Üslubunuz sadece onu değil herkesi rahatsız ediyor şuanda.Kimseyle bu tarzda küfürlüde konuşamazsınız.Zaten muhtemelen cezada alıcaksınız daha fazla uzatmasanızda ortalık gerilmese.Resim doğruysa güle güle kullanın, değilsede yapıcak bişey yok zaten. :)

artistlik yapma canım benim , sana senlik bişey yok diyorum hala uzatıyorsun , üsubunu bozma diyip üslup bozan delikanlı , uslubum seni rahatsız ediyorsa s*ktr olup git burdan

Bu Saatten Sonra Kimin Gideceği Belli :)Bu Forumda Belli Bi Saygınlığım Var Bunu Basit Argoyla Düşüremem, Argo Kullanmak Erkeklikse Burda Herkes Küfür Etsin Burdan Adamım ?

Ali Kıran Baş Kesen isen Gel Benim Gitmemi Sağla :) Senin Gibi Biri Mi Kovacak Bu Forumdan Beni ? :)

İstersen Açık Adress'te Verebilirim Pm'den Sıkıntı Değil Gel Kov Beni..( Gelirsen Korkutmadan Gel Abi Küfredersen Korkarım:) )

Klavye Delikanlılığı Yapmam Ben Konu Kapanmıştır Hayırlı Akşamlar Hadi Canım Hadi..

kardeş sana söylüyorum bi bana cevap versene bi delikanlı ol yaw
video koyucakmısın koymayacakmısın bunu bi söylesene ona göre bilelim

Hala samimi değilsin isimsiz.

Forumda yalan yanlış iş yapacak olan adam
Huzur kaçıracak,seviyesiz konusacak adam bassın gitsin burdan.
Genel olarak söylüyorum.
Haydi hayırlı geceler.

Vala şaka gibi adamlarsınız yaa , bende sizi adam yerine koyup sevincimi paylaşıyorum ( sözüm , kendini bilgisayar uzmanı sanan kıt zekalılara )
Ferman , Battal ve özellikle fuchsia , siz taksim provakatörlerinden daha betersiniz valahi , maşallah ortalığı çok iyi dağıtmışsınız , tmm anlıyorum sizi , rüyanızda bile bu tbm oranını ve bu günlük kazancı görmediniz ama bu kadarda belli edilmezki canlarım benim :) Sizin yeriniz burası değil İncici ergenler olduğunuz her halinizden belli , Öğe denetle muhabeti eden arkadaşlar , Emin olun ki , ben bu işlerle uğraşırken çoğunuz daha mouse tutmayı bilmiyordu , bilip bilmeden insanları kötülemeyin ve kıskanmayın , kıskanıyorsanızda o insanı rencide etmeyin , Böyle bir oran ancak öğe denetle ile yapılabilir mantığına ve zeka kırıntısına sahip insanların asıl bu sitede barınması bile yasaklanmalı .... Sizi daha fazla muhattap almıyorum , Konuyu yeni gören arkadaşlar benim hiç kimseye hava atma gibi bir amacım yok ve bunun hiç bir amacıda olamaz zaten , Bu arada Konuyu açarken yazmadım , ben bu başarımı , kendiside belirtti zaten CANSU YILDIZ arkadaşıma borçluyum , kendisine çok çok teşekkür ediyorum , niche olayında bana çok kritik noktaları gösterdi ve kendisinin bu işte ne kadar başarılı olduğunu görmemi sağladı , kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum...

İnsan kendi kusurlarını örtmek için başkasına itelermiş , bu yazında aynen bunu yapmışsın , sana fazla birşey yazmayacağım çünkü değmezsin .

Ben hiçbir zaman emin olmadığım konuda yorum yapmam , keşke öğeyi denetle yapmadan önce yazacaklarını iyice hesaplasaymışsın

Sayfa BGBG : 1000 izlenmeye ödenen para

Senin sayfa BGBG : 625,11

İzlenme : 980

980/1000 : 0,98

0,98 * 625,11 : 612,60 $

Kazancın 612,60 olması gerekiyor sayfa BGBG ye göre ama ne yazıkki yanlış hesaplamışsın veya daha sayfa BGBG nin ne olduğundan bile haberin yok .

Son olarak bir abin olarak ne olursa olsun yazdıklarına dikkat etmeni tavsiye ederim sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri