kingston 256gb usb toplu satış

• Kullanıcı mayk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret

mayk

Kayıtlı Üye
watsap/tel:05055644719

W1PYpY.jpg

A5bJ80.jpg

e ticarete girmeyi düşünen varsa yada başka bir şekilde degerlendirebilecek
toplu olarak satmayı düşünüyorum.

ürünün vatan fiyatı;
KINGSTON 256GB DataTraveler HyperX USB 3.0 USB Bellek - Vatan Bilgisayar

n11 satış fiyatı sanırım bendeki bundan
http://urun.n11.com/usb-flash-belle...raveler-hyperx-30-usb-30-flash-disk-P66627258

bendeki ürünler usb 3.0 yazıyor ama 2.0 gibi hızı yada pc den kaynaklı olabilir hızı deneyemedim ama 250gb dosya attım denedim siz de alacak olursanız secmece bi kaç ürün açıp deneyebilirsiniz ben 4 tane actım denedim aralardan

250 adet var elimde bu üründen

edit.
hız problemi benden kaynaklıymıs
uzun araştırmalar sonucu elimdeki ürünün orjinal olduguna kanaat getirdim
256gb yazısı flaşın içi doldukca kırmızılaşıyor bu ürünlerde orjinal oldugunun en belirgin özelligi buymus

Son düzenleme:
Yanlış Anlaşılmasında Ben bu şeyi anlamadım Yani sonuçta flasha takacagın yere taşınabilir hard disk takılıyor 1 tb hard disk 170 lira bimde :) gidip niye 900 tl versinki yada 450 tl

Yanlış Anlaşılmasında Ben bu şeyi anlamadım Yani sonuçta flasha takacagın yere taşınabilir hard disk takılıyor 1 tb hard disk 170 lira bimde :) gidip niye 900 tl versinki yada 450 tl

Bimdeki Samsung çok hızlı saniyede 100 mb ye yakın transfer yapıyordu [emoji3] ama şimdi hardiski taşımak mesele flash kadar rahat olamaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

flaş çakmak kadar ama kişisel tercih meselesi belki başka sebepleride vardır
ürün bu piyasa fiyatı da bu şeklinde ben örnek olması açısından o linkleri paylaştım yoksa ben toplu şekilde cok daha uygun fiyata vermeyi düşünüyorum

burda fiyat vermememin sebebide belki burdan birileri alır forumda da satabilir o sebeple fiyatı gercekten ciddi gördügüm kişilerle konuşmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Düzenleme: konuştum, girmeyecekmiş işe. Fiyatları atmak zorunda değilsiniz, kolay gelsin ;)

USB 2.0 - 256GB ilr USB 3.0 256GB arasinda ucurum fark var. HDD kullanip sonra SSD alanlar bilir ne dedigimi. Fiyat gayet uygun kisacasi.

Hocam USB ler sahte de olsa 250 GB atılır onları başka bir bilgisayara geri atıp çalıştırmaya çalışın eğer çalışırsa gerçektir

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bimdeki Samsung çok hızlı saniyede 100 mb ye yakın transfer yapıyordu [emoji3] ama şimdi hardiski taşımak mesele flash kadar rahat olamaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam bim de ki samsungu almayı düşünüyorum sizce nasıl kullanışı falan? Kalite li mi?

Hocam USB ler sahte de olsa 250 GB atılır onları başka bir bilgisayara geri atıp çalıştırmaya çalışın eğer çalışırsa gerçektir

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o şekilde denedik hocam dosyada sıkıntı yok ama hız konusu bekledigimiz gibi degil acıkcası

o şekilde denedik hocam dosyada sıkıntı yok ama hız konusu bekledigimiz gibi degil acıkcası

Eger 3.0 portunda denediniz ve hiz yavassa bir kontrol edin 3.0 usb guncellemelerinizi. Portlar calisir ama dusuk baglanti saglar. Kingston HyperX sitesinde seri numaralarini kontrol ettirebilirsin. Kutu cakma gibi gelmedi gozume.

Eger 3.0 portunda denediniz ve hiz yavassa bir kontrol edin 3.0 usb guncellemelerinizi. Portlar calisir ama dusuk baglanti saglar. Kingston HyperX sitesinde seri numaralarini kontrol ettirebilirsin. Kutu cakma gibi gelmedi gozume.

aldıgımız yer de saglam bi yerdi 1 tane orda actık denedik onların bilgisayarında gayet hızlıydı eve getirince de 3 tane denedim yavaş orda denegim 1 taneyide denedim o da yavas benle alakalı durum sanırım

yoksa faturaları seri numaraları vs sıkıntı yok yurt dışı oldugu için tr de gecersiz ama faturalar

hayalet renk falan onlar da da sıkıntı yok

aldıgımız yer de saglam bi yerdi 1 tane orda actık denedik onların bilgisayarında gayet hızlıydı eve getirince de 3 tane denedim yavaş orda denegim 1 taneyide denedim o da yavas benle alakalı durum sanırım

yoksa faturaları seri numaraları vs sıkıntı yok yurt dışı oldugu için tr de gecersiz ama faturalar

hayalet renk falan onlar da da sıkıntı yok

Sen ne kadara satıyorsun hocam fiyatı ben göremedim

Bilgisayarınızın hdd hızından yavaş olmasın ?
SSD diskli de deniyorsunuz değil mi

Son düzenleme:
toplu olarak uygun bir fiyata vermeyi düşünüyorum hocam
adet satacak kadar türkiyede vaktim yok :(

Üstad topludan kastınız nedir?
50-100-1000
Birim fiyat şeklinde bana bilgi geçer misiniz?
Ayrıca numune gönderiyor musunuz bu tür bilgileri verirseniz sevinirim

Birim fiyatının fiyatını bende alabilirmiyim çok uçuk değilse bende almak isterdim.

malesef tek tek satmayı su an düşünmüyorum pm atan arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum toplu olarak satamaz isem burdan bi arkadaş ile anlaşıp tek satışa dönüştürebilirim ilerde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri