Kırılamaz denilen GTA V'i de kırdılar

mikail9595

Kayıtlı Üye
28801853.jpg

Pek çok oyunseverin aylardır bilgisayara gelmesini beklediği oyun GTA V 14 Nisan itibariyle yayınlandı. Oyunun geliştiricileri her ne kadar oyunun 'kırılamayacağını' iddia etse de, daha iki gün geçmeden oyunun korsan sürümü yayınlandı bile!

Rockstar Games, korsanlara yenik düştü! GTA 5 PC sürümünün Crack'i 3DM grubu tarafından yayınlandı.

PC oyuncularının merakla beklediği GTA 5 geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden indirime sunulmuştu. Rockstar Games, GTA 5 için korsan oynamak mümkün olmayacak şeklinde açıklama yapmıştı. Ancak GTA 5 PC ön indirime sunulduktan sonra çeşitli Torrent sitelerine yüklenmeye başlanmıştı bile.

GTA 5'in PC sürümünü kimin kıracağı merak edilirken bugün 3DM ekibi tarafından oyunun crack dosyası yayınlandı. 435 MB boyutunda olan bu GTA 5 PC Crack, şimdilik sadece Windows 7'de (64 Bit) çalışıyor. Hatırlayacağınız gibi 3DM kırılması imkansız denilen FIFA 15'i de geçtiğimiz aylarda kırmayı başarmıştı.

Kaynak:
Krlamaz denilen GTA V'i de krdlar - Hrriyet TEKNOLOJ

Test edip çalışıyorsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar :)

Son düzenleme:
Gece indirmeye bıraktım, çok yavaş iniyor seed az leech çok olduğundan dolayı. Deli gibi upload yapıyor ama. :) Birkaç güne iner, pc çalıştırmayacak ama indirmedim demeyeyim diye indiriyorum. :)

Gece indirmeye bıraktım, çok yavaş iniyor seed az leech çok olduğundan dolayı. Deli gibi upload yapıyor ama. :) Birkaç güne iner, pc çalıştırmayacak ama indirmedim demeyeyim diye indiriyorum. :)
15-16 DVD ye 2 günde yazdırırsın herhalde hocam :)

bu tür oyunu en iyisi satın almak gerek. Diğer türlü 60 gb indireceksin birde üzerine bozuk çıkacak. İnsan kafayı yer.

15-16 DVD ye 2 günde yazdırırsın herhalde hocam :)

bu tür oyunu en iyisi satın almak gerek. Diğer türlü 60 gb indireceksin birde üzerine bozuk çıkacak. İnsan kafayı yer.

58 GB. :) Öylesine indiriyorum ya, bozuk çıkacağını sanmıyorum Zamunda'dan indiriyorum ve 3DM kırmış, sahte değil yani bildiğim yerden indirdiğim için sorun yok.

Ama zaten kurabilsem de oynayamam, laptop o kadar güçlü değil.

Demiyim demiyim diyorumda :D

Şimdi bu oyunu kaldıracak pc'yi alıpta 80liraya oyunu alamamak çok garip. Tıpkı 2 binlik telefon alıp içine kontör yükleyememek gibi :D

Benim anlamadığım bu konu dışı niye index almıyor bugün :D

dizi,film filan indirdigim vip sitede dün vermişlerdi bunu ve özellikle bi not düşmüşlerdi.

"3DM OYUNLARI GENELDE HER BİLGİSAYARDA STABİL ÇALIŞMAZ OYUNU İNDİRDİKTEN SONRA LÜTFEN ÇALIŞMADI NİYE YÜKLEDİNİZ GİBİ YAZILAR YAZMAYINIZ"

diye.bu kadar dosyayı indiripte çalışmazsa gerçektende adamı delirtir bu :D

İndirmesi der, kaldıracak pc yok, kotam düşük vs bu sebeplerden dolayı indirmiyorum. Rahatım. :D

dizi,film filan indirdigim vip sitede dün vermişlerdi bunu ve özellikle bi not düşmüşlerdi.

"3DM OYUNLARI GENELDE HER BİLGİSAYARDA STABİL ÇALIŞMAZ OYUNU İNDİRDİKTEN SONRA LÜTFEN ÇALIŞMADI NİYE YÜKLEDİNİZ GİBİ YAZILAR YAZMAYINIZ"

diye.bu kadar dosyayı indiripte çalışmazsa gerçektende adamı delirtir bu :D
Hocam bende vip site kullanıyorumda mesaj atabilir misin siz kullandığınız siteyi?

indirirken bedavaya getirdim diye düşünenler olabilir, kıran adam içine Bitcoin için bir program atıyor siz farkına varmıyorsunuz ama oyunu her oynayışınızda PC nizde haddinden fazla enerji tüketimi oluyor siz oyundandır diyorsunuz ama altta aslında PC niz o crack yapan adama Bitcoin kasıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri