Kış Lastiği Tavsiyesi

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Samsung

Guest
Merhaba arkadaşlar,

Kış lastiği almaya karar verdim fakat araba bilgim 0 desem yeridir. Aynı şekilde lastiklerden de hiç anlamam. Aramızda eminim ki bu konuda uzmanlaşan senelerin şoförleri vardır :) 0 almayı düşünüyorum 4 tane alacam.
Sizce hangi marka almalıyım öneriniz var mı ?

Lastik ölçülerim yanılmıyorsam: 215/55/16 bu idi.

Fiyatı çok pahallı olmaması lazım fakat çokta ucuz olmasın tahmini bütçem 700-800 TL lastikler için. Şimdiden herkese teşekkürler

LASTİK SATIN ALINDI.

Selamlar,
Dün tüm lastikçileri gezdim tokattaki fiyat analizi yaptım bugün ise kar yağdı :) lastikçiye zor attım kendimi desem yeridir yaz lastiği ile kayıp durdu araba 2. el 2 ay kullanışmış lastik aldım. Çünkü sadece bu kış kullanacam sonrasında araba antalyada olacak.

Satın aldığım lastik markası: Bridgestone
Toplam Tutar: 800 TL
Satın alınan lastik: 4 Tane

Lastik görselleri;

Görüşüm: Lastiğin bu kadar önemli olduğunu yeni anladım. araba yere resmen çiviyle çakılmış gibi bir yol tutuşuna sahip oldu. Tavsiyem eğer hava şartları karlı ise kesinlikle lastik alın Allah korusun kötü sonuçlara yol açabilir kış lastiği olmayan araç.

Bu süreçte görüş bildiren bildirmeyen tüm arkadaşlara teşekkürler

Son düzenleme:
Michelin Alpin A5 kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim süper yol tutuşu var.

Hocam petlas alma sakın 100km hızdan sonra uğultu yapmaya başlıyor.
En güzeli en yakın lastikçiye gidip ikinci el almak. Boşuna dünya para verme sonuçta 2 3 ay gerekli oluyor ve normal zamanlardaki kadar çok kullanmıyorsun aracı.

kardesim ucuza kaçma , lastik şakaya gelmez. Çak michelini kafan rahat etsin.

Hocam petlas alma sakın 100km hızdan sonra uğultu yapmaya başlıyor.
En güzeli en yakın lastikçiye gidip ikinci el almak. Boşuna dünya para verme sonuçta 2 3 ay gerekli oluyor ve normal zamanlardaki kadar çok kullanmıyorsun aracı.

Petlas yorumlardan dolayı düşünmüyorum, araç zaten yaz itibariyle antalyada olacak antalyada pek gerekmiyor kış lastiği, haftaya bi 200km toplam git gel sivas yapacak bide şubatta 900 * 2 km antalya - tokat git gel yapacak karlı olacak yollar kesinlikle bu yüzden 2. el temiz birşey bulmak zor gibi bir şey

kardesim ucuza kaçma , lastik şakaya gelmez. Çak michelini kafan rahat etsin.

Çok pahallı abi onlarda :(

Son düzenleme:
200 daha ekle bütçene continentalden şaşma. tam bütçene göre kendi arabama bu sene hankook aldım ama tam da verdiğin ölçülerde civic aracım V desen modeli var tavsiyemdir o da gayet memnunum

alphin 5. ama pahalı ama şakaya gelmez bide arabaya yeniymiş yani... :) yinede sen bilirsin hani.

4 mevsim lastik alsana sen ne taraftaydın kar durumu nasıl :D

şuan tokattayım ama araç bu sene sonu artık hep antalyada olacak

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------

200 daha ekle bütçene continentalden şaşma. tam bütçene göre kendi arabama bu sene hankook aldım ama tam da verdiğin ölçülerde civic aracım V desen modeli var tavsiyemdir o da gayet memnunum

continen çok pahallı hocam :(

alphin 5. ama pahalı ama şakaya gelmez bide arabaya yeniymiş yani... :) yinede sen bilirsin hani.

evet hocam 0 araç o yüzden çok kararsızım 1k lık mı alsam diye

Hocam canını seviyorsan git michelin a5 al.Araba ne kadar iyi olursa olsun 4 lastik seni ayakta tutuyor.sakaya gelmez.-23 derecede o lastiklerle çıktım o halde bile sertlesmedi.Super lastik.Yok 3 kuruş aşağı olsun bi sey olmaz diyen adam 2 gün sonra Allah vermesin kaza yaparsın pişman olursun

Hocam ben lastikcide calisiyorum en iyi lastlgl aliyim diyosan paraya kiyacan continental alican ts 850 modeli olucak

Canın pazarlığı olmaz abi. Paraya kıy, Michelin lastiklerinden al. Geçen sene Dunlop almıştım civalı lastik. Soğukta çiviler çıkıyordu fakat asfalt kazıdığı için hem çıkarttırdılar hem ceza yazdılar. Şu Michelin var bende 19'luk yaz lastiği var fakat kışın bile performans sunuyor o derece düşün. Michelin şu an sektördeki bir numara diyebiliriz kısacası. Kolay kolay da diş yemez.

şuan tokattayım ama araç bu sene sonu artık hep antalyada olacak

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------

continen çok pahallı hocam :(

evet hocam 0 araç o yüzden çok kararsızım 1k lık mı alsam diye

benim 4 lastik 1900 e mal oldu, acımadım :)

forumlarda böyle şeyler kafanı dahada karıştırır. michelin iyidir ama hep derler o türkiye yollarına göre üretilmez avrupa yolları için iyidir diye. petlas var bende bir sorun görmedim.

Sen nasıl ayağına en iyi ayakkabıyı alıyorsan arabaya da öyle almalısın :D
Michelin al kafan raad olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri