Kısa sürede uzun vadeli ayrılık :(

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mehmetaliertunc.com
Selamlar arkadaşlar,

Bir çoğunuz beni belki tanır, belki tanımaz :) Diğer forumlarda pc-se7en nickiyle kayıtlıyım belki hatırlayanlar olur. Donanım ve Java - Php konusunda kendimi oldukça geliştirdim iyi deneyimler elde ettik şükür. Yani teknoloji vazgeçilmezim diyelim :) Sadece [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ile samimiyiz forum dışı. Neyse 2014 Mart ayında başladım bu işe Serkan abinin videosunu görünce. Her gün gece kayıtlar açılır mı diye sayfa yenileme yaparken 1 gün denk geldi kayıt olduk foruma :) O zamanlar seçim zamanı parti videolarını atarken günde 50 liraya kadar çıktım ve bir gün okulda telefondan adsense girdim ve ne göreyim 1 lira birikmiş öğlene kadar :eek:

Türkiye'de Youtube engeli gelmiş :)

Daha sonra o sıralar 2 ayda bir zorla 200 lirayı tamamlayabilip az çok birşeyler alabiliyorduk. Samsung ile tanıştıktan sonra ( sahte teliften beni banladı sonra sahte olmadığı anlaşıldı :) tavsiyeleri vs.. şu an 1000 - 1500 lira seviyesine çıktık 2 aydır umarım böyle devam eder. Fazlasıyla yetiyor.

Lise son sınıf öğrencisi ve güreşçiyim. Türkiye şampiyonları vs.. yaklaştı tabi yanı sıra sınavda :confused:

Sabah 7 - Akşam 3 okul ve üstüne birde antreman derken artık evin yolunu bulamaz olduk :) En büyük hedefim Türk bayrağını uluslar arası arenada dalgalandırmak. Bunun için artık antremanlara daha fazla ağırlık vermem ve yanı sıra sınavada çalışmam gerekiyor. O nedenle foruma uzunca bir süre ara vereceğim.

Bu zamana kadar başta [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ve hakkı ödenmez [MENTION=7902]serkan[/MENTION]YT - Vps ve sunucuları ile [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] [MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] ve forumdan hunterlord, zack ve daha adını hatırlamadığım nicelerine çok teşekkür ediyorum.

Bu arada forum nickini hatırlamıyorum ama ismi " Hamit Üçkardeşler " aldığın para haram olsun dostum :(

Ne olur ne olmaz hepiniz hakkınızı helal edin. Dediğim gibi bundan sonrası Antreman + Sınavdan ibaret olacak gibi görünüyor. Umarım bir sonraki konuyu ünlü bir spor hayatı ile açarım :)

Not : Allah rızası için güreşin dövüş olmadığını, kol bacak kırılmadığını, kafa göz patlamadığını bilmiyorsanız öğrenin veya öğretin :D Ben 3 yıl önce 60 kilo başladım bu spora kimseye gücüm yetmez çok zayıftım şu an 17 yaşında boy 187 kiloda 90 oldu demek ki spor her zaman faydalı ;)

Neyse hepiniz allaha emanet

1425420_439479582841692_637702214_o.jpg

Son düzenleme:
Basarilar dilerim hocam, umarim dilediginiz hedeflerin ustune bile cikasiniz...

yine konu dışı olacak ama ben vps vds filan satıcısı değilim :) bu arada etiketten değilde beni uyardı arkadaş adın geçmiş diye konuyu okudum bende

Kardeşim beni her zaman yanındayım bir şeye ihtiyaç olursa alo demen yeterli.
Allah yar ve yardımcın olsun. Allah yolunu açık etsin

hocam Allah yolunu açık etsin.. arayı fazla uzatma..
bu arada tecrübelerini paylaşmak istersen ........ . öhhöm şaka tabi :D

forumun donanım, java, php gibi konularda da bilgili arkadaşlara ihtiyacı var..
ara ara ziyaret edesin :) sağlıcakla..

Kardeşim hakkında hayırlısı olsun Allah bileğine kuvvet versin Burada hazır seni bulmuş ıken sorayım Bende 85kg sokup takılabilen ağırlık var Güreşçilerin kuvvet için kullandığı temel hareketler neler Bende eskı halterciyim Sana canı gönülden başarılar dilerim

Başarılar dilerim kadeşim
bu konular hüzünlendiriyor insanı:(

Allah yolunu acik etsin kardesim.

hocam Allah yolunu açık etsin.. arayı fazla uzatma..
bu arada tecrübelerini paylaşmak istersen ........ . öhhöm şaka tabi :D

forumun donanım, java, php gibi konularda da bilgili arkadaşlara ihtiyacı var..
ara ara ziyaret edesin :) sağlıcakla..

Başarılar dilerim hakkında en hayırlısı neyse o olsun kardeşim :)

Çok Teşekkürler
Kardeşim hakkında hayırlısı olsun Allah bileğine kuvvet versin Burada hazır seni bulmuş ıken sorayım Bende 85kg sokup takılabilen ağırlık var Güreşçilerin kuvvet için kullandığı temel hareketler neler Bende eskı halterciyim Sana canı gönülden başarılar dilerim

Sağolun allah razı olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=ZMUTqczfmRg

Güreş Ata sporumuzdur ve boks gibi vurup kırma işi değil, insan doğasına en uygun mücadele sporudur.

YT'u spor ve eğitiminin önüne koymamanı takdir ettim kardeşim, en doğru olanı yapıyorsun.

Allah yardımcın olsun, emeklerini boşa çıkarmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri