- Web sitesi
- www.mehmetaliertunc.com
Selamlar arkadaşlar,
Bir çoğunuz beni belki tanır, belki tanımaz
Diğer forumlarda pc-se7en nickiyle kayıtlıyım belki hatırlayanlar olur. Donanım ve Java - Php konusunda kendimi oldukça geliştirdim iyi deneyimler elde ettik şükür. Yani teknoloji vazgeçilmezim diyelim
Sadece [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ile samimiyiz forum dışı. Neyse 2014 Mart ayında başladım bu işe Serkan abinin videosunu görünce. Her gün gece kayıtlar açılır mı diye sayfa yenileme yaparken 1 gün denk geldi kayıt olduk foruma
O zamanlar seçim zamanı parti videolarını atarken günde 50 liraya kadar çıktım ve bir gün okulda telefondan adsense girdim ve ne göreyim 1 lira birikmiş öğlene kadar 
Türkiye'de Youtube engeli gelmiş
Daha sonra o sıralar 2 ayda bir zorla 200 lirayı tamamlayabilip az çok birşeyler alabiliyorduk. Samsung ile tanıştıktan sonra ( sahte teliften beni banladı sonra sahte olmadığı anlaşıldı
tavsiyeleri vs.. şu an 1000 - 1500 lira seviyesine çıktık 2 aydır umarım böyle devam eder. Fazlasıyla yetiyor.
Lise son sınıf öğrencisi ve güreşçiyim. Türkiye şampiyonları vs.. yaklaştı tabi yanı sıra sınavda
Sabah 7 - Akşam 3 okul ve üstüne birde antreman derken artık evin yolunu bulamaz olduk
En büyük hedefim Türk bayrağını uluslar arası arenada dalgalandırmak. Bunun için artık antremanlara daha fazla ağırlık vermem ve yanı sıra sınavada çalışmam gerekiyor. O nedenle foruma uzunca bir süre ara vereceğim.
Bu zamana kadar başta [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ve hakkı ödenmez [MENTION=7902]serkan[/MENTION]YT - Vps ve sunucuları ile [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] [MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] ve forumdan hunterlord, zack ve daha adını hatırlamadığım nicelerine çok teşekkür ediyorum.
Bu arada forum nickini hatırlamıyorum ama ismi " Hamit Üçkardeşler " aldığın para haram olsun dostum
Ne olur ne olmaz hepiniz hakkınızı helal edin. Dediğim gibi bundan sonrası Antreman + Sınavdan ibaret olacak gibi görünüyor. Umarım bir sonraki konuyu ünlü bir spor hayatı ile açarım
Not : Allah rızası için güreşin dövüş olmadığını, kol bacak kırılmadığını, kafa göz patlamadığını bilmiyorsanız öğrenin veya öğretin
Ben 3 yıl önce 60 kilo başladım bu spora kimseye gücüm yetmez çok zayıftım şu an 17 yaşında boy 187 kiloda 90 oldu demek ki spor her zaman faydalı 
Neyse hepiniz allaha emanet
Bir çoğunuz beni belki tanır, belki tanımaz
Türkiye'de Youtube engeli gelmiş
Daha sonra o sıralar 2 ayda bir zorla 200 lirayı tamamlayabilip az çok birşeyler alabiliyorduk. Samsung ile tanıştıktan sonra ( sahte teliften beni banladı sonra sahte olmadığı anlaşıldı
Lise son sınıf öğrencisi ve güreşçiyim. Türkiye şampiyonları vs.. yaklaştı tabi yanı sıra sınavda
Sabah 7 - Akşam 3 okul ve üstüne birde antreman derken artık evin yolunu bulamaz olduk
Bu zamana kadar başta [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ve hakkı ödenmez [MENTION=7902]serkan[/MENTION]YT - Vps ve sunucuları ile [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] [MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] ve forumdan hunterlord, zack ve daha adını hatırlamadığım nicelerine çok teşekkür ediyorum.
Bu arada forum nickini hatırlamıyorum ama ismi " Hamit Üçkardeşler " aldığın para haram olsun dostum
Ne olur ne olmaz hepiniz hakkınızı helal edin. Dediğim gibi bundan sonrası Antreman + Sınavdan ibaret olacak gibi görünüyor. Umarım bir sonraki konuyu ünlü bir spor hayatı ile açarım
Not : Allah rızası için güreşin dövüş olmadığını, kol bacak kırılmadığını, kafa göz patlamadığını bilmiyorsanız öğrenin veya öğretin
Neyse hepiniz allaha emanet
Son düzenleme: