Merhaba arkadaşlar, genel olarak kitap okumayı çok severim ve boş zamanımda bir kaç roman yazma girişiminde bulunmuştum fakat bir şekilde sonradan yarım kaldı projelerimi falan sildim. Ve bazı ilçe çaplı dergilerde yazılarım yayınlanmıştı
Şu an üzerinde baya uğraştığım gizem & macera türünde bir özgün roman yazma çabasındayım kendime göre akıcı olduğunu düşünüyorum. Asıl merak ettiğim şey ise şu ;
Bu kitapları bastırmanın maaliyeti ne kadar oluyor ?
Kitapların iyi bir okuyucu kitlesine ulaşması için büyük şehirlerden mi bastırılmalı ? Veya onlar reklamını yapıyorlar mı ? %60 onlar alsa %40 ben alsam reklam yapsalar ben sadece bastırsam gibi bir seçenek var mı acaba ?
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirm
Şu an üzerinde baya uğraştığım gizem & macera türünde bir özgün roman yazma çabasındayım kendime göre akıcı olduğunu düşünüyorum. Asıl merak ettiğim şey ise şu ;
Bu kitapları bastırmanın maaliyeti ne kadar oluyor ?
Kitapların iyi bir okuyucu kitlesine ulaşması için büyük şehirlerden mi bastırılmalı ? Veya onlar reklamını yapıyorlar mı ? %60 onlar alsa %40 ben alsam reklam yapsalar ben sadece bastırsam gibi bir seçenek var mı acaba ?
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirm