Kız Arkadaşımla Beraber Özgün Başlangıcımız

• Kullanıcı gzmrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

gzmrt

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bugün bizde özgün videocular arasına katıldın ilk videolar olması sebebiyle amatörce oldular ama iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyoruz

Kullanılan malzemeler
- Canon 60d
- Tripod
- Faber caste pastel boya
- Karton
- Boyama kağıtları

İlk video olması sebebiyle uzun bir süre deneme yanılma yoluyla birşeyler yapmaya çalıştık muhakkak hatalarımız olmuştur ama idare eder seviyede olduğunu düşünüyorum :)

Son videomuz

http://www.youtube.com/watch?v=FhMVHv93Sl0

Bu ilk videomuz bundan gelen gaz ile hemen ikinci videomuzuda çekelim dedik
http://www.youtube.com/watch?v=IyKncfG_RhM

Bu da arkadaşlar 2. videomuz

http://www.youtube.com/watch?v=8VKCryLJ3K4

Ve 3. videomuz

https://www.youtube.com/watch?v=KQLfWzY6COI
ve 4. videomuz

https://www.youtube.com/watch?v=8rAanWxHUGs
5.videomuz

http://www.youtube.com/watch?v=AEWcoc8bj2c

Son düzenleme:
sürekli netleme problemi olmuş ve oda bir kaç kezden sonra gözü yoruyor. genel anlamda iyi başarılar.

sürekli netleme problemi olmuş ve oda bir kaç kezden sonra gözü yoruyor. genel anlamda iyi başarılar.

Sağol hocam yorumun için bunu dikkate alıcaz video anlamında ilk çekimimiz oldu kız arkadaşım fotoğrafcı ama video farklı birşey ileriki videolarda bunu düzeltcez netleme evet videonun eksi yönü :)

İngilizce başlık doğru seçim, içerikde biraz sıkıntı çekebilirsiniz üye abone edinme yönünden, muziği sevdim fakat her zaman pilav yemek insanları sıkar.

Bir tavsiye madem özgün yapıcaksınız şunu yapınki patlasın gitsin, Türkiyede insanlarımız televizyonda en çok dizileri izliyor bunu baz alırsak, dizi yorumculuğu en son olan bölümün sonraki çekilecek bölümlerinden kesitler sunun ve sizde görüntüde olun yorumlayın neler olabilir hesabı yapın, bu hiç bir şekilde içerik ihlali sayılmaz çünkü tanıtım videosuna giriyor, arka plana yeşil perde tekniği ile yapılabilinir, çokda tutucağını zannediyorum, dizileri magazinsel boyutta irdelemeye benziyor bu iş, düşünüp tasarlayıp harekete geçmelisiniz, bol kazançlar.

İngilizce başlık doğru seçim, içerikde biraz sıkıntı çekebilirsiniz üye abone edinme yönünden, muziği sevdim fakat her zaman pilav yemek insanları sıkar.

Bir tavsiye madem özgün yapıcaksınız şunu yapınki patlasın gitsin, Türkiyede insanlarımız televizyonda en çok dizileri izliyor bunu baz alırsak, dizi yorumculuğu en son olan bölümün sonraki çekilecek bölümlerinden kesitler sunun ve sizde görüntüde olun yorumlayın neler olabilir hesabı yapın, bu hiç bir şekilde içerik ihlali sayılmaz çünkü tanıtım videosuna giriyor, arka plana yeşil perde tekniği ile yapılabilinir, çokda tutucağını zannediyorum, dizileri magazinsel boyutta irdelemeye benziyor bu iş, düşünüp tasarlayıp harekete geçmelisiniz, bol kazançlar.

Aslında ileride olabilir belki hocam ama şuan ikimizde kameranın karşısına geçme gibi bir fobimiz var onu yenersek eğer ilk yöneliceğimiz şey o olacaktır yabancı dizi yorumlarının ne kadar izlendiğinin farkındayım yorumun için teşekkürler :)

zamanla bu kanalda baya iş yapar yeterki sıkılmadan bıkmadan hergün 1 2 video yükleyin başarılar

Videolara küçük resim ve seo çalışması falan yaparsan izlenimler açısından iyi olur.

zamanla bu kanalda baya iş yapar yeterki sıkılmadan bıkmadan hergün 1 2 video yükleyin başarılar

teşekkür ederim hocam yorumunuz için inşallah iyi yerleere geliriz

---------- Spam Engelliyici 01:57 ---------- Önceki Mesaj 01:57 ----------

Videolara küçük resim ve seo çalışması falan yaparsan izlenimler açısından iyi olur.

onu zamanla çözücez hocam daha yeni sayılırız özgün anlamında :)

güzel olmuş aama arkadaşın dediği gibi netleme problemi gözü çok yoruyor ve kamerayı sabitleseniz güzel olacakmış başarılar dilerim

ekipman sağlam sizde biraz kendinizi geliştirirseniz iyi yerlere gelebilirsiniz

Sağol hocam yorumun için bunu dikkate alıcaz video anlamında ilk çekimimiz oldu kız arkadaşım fotoğrafcı ama video farklı birşey ileriki videolarda bunu düzeltcez netleme evet videonun eksi yönü :)

Makinanız pahalı birşey sanırım. Ama arkadaşın da dediği gibi sıksık odak sorunu olmuş. Belki bir iki ayar yapmak gerekiyordur :)

Minik bir tripodla kamerayı sabit tutarsanız daha iyi olabilir. Bir de başlık, açıklama ve etiketleri daha da güçlendirmelisiniz. Bol şanslar

Makinanız pahalı birşey sanırım. Ama arkadaşın da dediği gibi sıksık odak sorunu olmuş. Belki bir iki ayar yapmak gerekiyordur :)

Minik bir tripodla kamerayı sabit tutarsanız daha iyi olabilir. Bir de başlık, açıklama ve etiketleri daha da güçlendirmelisiniz. Bol şanslar

Zamanla olucak herşey inşallah daha ilk videolarımız bunlar ikimiz içinde yeni bir uğraş yani hocam yorumunuz için teşekkür ederim

---------- Spam Engelliyici 02:49 ---------- Önceki Mesaj 02:49 ----------

Güzel güzel gençler, inşallah muvaffak olursunuz.

sağolun hocam :)

Çizimi tamamen göstermek yerine hızlandırabilirsiniz.
İlk video anlamsız geldi biraz yani, bütün çekimi çizimi gösterince sıkar izleyiciyi.
İnş. yılmadan devam edersiniz, başarılar.

Çizimi tamamen göstermek yerine hızlandırabilirsiniz.
İlk video anlamsız geldi biraz yani, bütün çekimi çizimi gösterince sıkar izleyiciyi.
İnş. yılmadan devam edersiniz, başarılar.

3. videomuzu aralarda hızlandırma olacak şekilde hazırladık şuan onun için uğraşıyorum render flan hocam

daha canlı renkler her zaman için. nacizane önerim.

kameranın karşısına geçebileceğiniz bir şey yapın , çünkü bir süre sonra bir getirisini görmeyince sıkılıp bırakacaksınız.

kameranın karşısına geçebileceğiniz bir şey yapın , çünkü bir süre sonra bir getirisini görmeyince sıkılıp bırakacaksınız.

ilerleyen zamanlarda ona çevirebiliriz kanalı altyapı olması için böyle birşey yaptık hocam :)

---------- Spam Engelliyici 11:35 ---------- Önceki Mesaj 11:34 ----------

daha canlı renkler her zaman için. nacizane önerim.

yorumunuzu dikkate alıcaz :)

Hocam benimde bu şekilde özgün kanallarım var.Rakibim sayılırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri