Kız İsteme Derdi

• Kullanıcı Turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Turk

Yasaklanmış
Arkadaşlar kız kardeşi olanlar biri istemeye gelince ne düşünüyorsunuz benim durduk yere aklıma geliyor kendimi sıkıyorum falan patlayacam yakında ya çok zor bi durum ne yapsam

Bunlar doğal şeyler , bize'de gelecekler mesela 1 hafta içinde istemeye , hiç haz etmem ama işte mecburuz

Kardeşim bence bundan sıkılmak yerine utlu olman gerekir. Her kızın hayali sevdiği insanla evlenmek ve her erkek kardeşin hayalide kız kardeşinin alnının akıyla, beyaz gelinliği ile baba evinden ayrılmasıdır. Ben 2 kardeşimi evlendirdim inan bana en mutlu günlerinden biri olacak. ;)

Bunlar doğal şeyler , bize'de gelecekler mesela 1 hafta içinde istemeye , hiç haz etmem ama işte mecburuz

Hocam zor iş ya cidden düşünsenize yıllarca sizde kaldı iyi kötü şeyler yaşadınız sonra elin adamı geliyor evleniyor bide düğününe gidip oynuyorsunuz falan ya cidden ben mi psikopatım acaba diyorumda

Çocuğu araştır çocuğu huylumu huysuzmu alkolikmi kumarbazmi kisacasi ADAM mi?

Hocam zor iş ya cidden düşünsenize yıllarca sizde kaldı iyi kötü şeyler yaşadınız sonra elin adamı geliyor evleniyor bide düğününe gidip oynuyorsunuz falan ya cidden ben mi psikopatım acaba diyorumda

Bende öyle düşünüyorum'da dünyanın kanunu bu herkes kendi hayatını kuracak yapacak bir şey yok , onlar için mutlu oluyorum :)

Allahtan benimkinin abisi yok la :D ama kız kardeşim var hiç düşünmedim sende düşünme bırak gün gelince olur herşey

kız kardeşin,ablan varsa bu eninde sonunda olucak hocam.yapıcak bişey yok yani :) hiç evlenmese,evde kalsa daha mı iyi olucak yani?Allah hayırlısını nasip etsin...

Adam olmasa ne olacak hocam kadın milleti laftan anlar mı bir de üzerine seni suçlar sen bnm mutlu olmamı istemezsin de şey yapmazsında

Adam olmazsa ne olacak?; caninin bir parcasinin cani aciyacak sen bunu duydukca hayatin zindan olacak isin sonunda ya mezara gireceksin yada hapise. Bu yüzden her ne kadar ea gecsekte bazı seyleri, bunlar bizim örf ve adetlerimizde var. Once adam olacak sonra gelip kiz isteme cesaretinde bulunacak.

2 erkek kardeşiz sıkıntı yok :) 10 numara 5 yıldız. en güzeli bu devirde

verme kardeşim kavga çıkar verecek kız yok de madem kardeşinin mutlulugunu istemiyorsun paylaşmak istemiyorsun kismeyle. en iyisi sonuçta evlenmeyen bir sürü insan var..

Kız kardeşim yok ama kendimi sizin yerinize koyduğumda aynı sizin gibi oluyorum , çok zor bir durum.Ama ileride bu sorunlar büyük ihtimal ortadan kalkacaktır sürekli iletişim halinde olursunuz sonuçta.

kız istemek kötü bişey değil hayırlı bir iştir bunuu kız kardeşim olmadığı için daha iyi anlıyorum.ama yapacak bişey yok bunlardan kimse kaçamıyor hayatın kanunu budur sıkmayın canınızı kız kardeşinizi emin güvendiğin birine verirseniz gözünüzde arkada kalmaz hem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri