Kızı prenses olsun diye 'krallığını' ilan etti

burakorkmaz3

Kayıtlı Üye
ABD'li bir baba, kızı prenses olmak istediği için Afrika'da küçük bir toprakta 'krallığını' ilan etti.

cats.jpg

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı Jeremy Heaton, kendi yarattığı bayrakla Afrika'ya gitti ve bayrağını diktiği toprağın "yeni Kuzey Sudan Krallığı'nı temsil ettiğini" söyledi.

Heaton'ın bahsettiği alan, Mısır ile Sudan arasında kalan 800 kilometre karelik kurak bir çöl bölgesi.

Her iki ülkeye de kendi krallığının tanınması talebiyle başvuran Heaton, henüz bir yanıt alamamış.

Heaton'ın asıl amacıysa kızını prenses yapabilmek. Kızının prenses olmayı çok istediğini belirten baba, bunun için tüm şartları zorladığını söylüyor.

Kızının yedinci yaş doğumgünü için "Bir Tawil" adı verilen ve ne Mısır ne de Sudan tarafından sahiplenen çöl bölgesinde geziye çıkan Heaton, burada krallığını ilan ederek, kızı Emily'nin hayallerini gerçekleştirdiğini ileri sürüyor.

Washington Post gazetesine konuşan baba, "Bazen hiç yapmayacağınız şeyleri çocuklarınız için yapabiliyorsunuz" diyor.

Üç çocuk babası Heaton, çocuklarına 'onlar için her şeyi yapabileceğini göstermek istediğini' ifade ediyor.

'Kızıma duyduğum sevginin bir ifadesi'

16 Haziran'da gidip birlikte diktikleri bayrağın tasarımı da kızına ait. Heaton, talebinin oldukça meşru olduğu konusunda iddialı. Hatta destek almak için Afrika Birliği'ne başvurmayı düşündüğünü söylüyor.

Bugüne kadar tüm ülkelerin bir bayrağın dikilerek ilan edildiğini, ABD'nin bile böyle kurulduğunu vurgulayan baba, kendi ülkesinin farklı olduğunu belirtiyor. Çünkü Heaton, bu ülkeyi kızına duyduğu sevginin bir ifadesi olarak kuruyor.

Aile bireyleri Emily'ye şimdiden "Prenses Emily" olarak hitap ediyor. Emily sürekli kraliyet tacını takıyor ve prenses olmanın "çok havalı" olduğunu söylüyor.

(BBC Türkçe)

Vay arkadaş ya :D

ne babalar var be.benim ki çok sorumsuz. haberi göstereyimde utansın biraz. :D

Kızınız veya oğlunuz bir şey istediğinde ve siz onu yapamadığınızda bir baba olarak nasıl kahrolacağınızı ancak baba olunca anlarsınız.

Kızımı ve oğlumu çok seviyorum, bir krallık kuramasam bile :)

bir yerlerde krallığını ilan etmesine ya da benim için bişeyler vermesine gerek yok. benim babam; babam olduğu için değil, karakteri gereği hakkıyla kral :)

Bende prens olmak istediğimi babama söyledim şimdi hastaneden yazıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri